- 15 Kasım 2015
- 108
- 84
Üzme kendini demek gerçekten de çok saçma. Ama düşürme psikolojini.inşaallah iyi haberleri de verirsin bizeSagolun.aslinda kese buyumus 0.59cm olmus ama hcg yukselmeyince cok olumsuz bakiyorlar.bekletcekler biraz daha takip etcekler sanrm hala yukselmezse o zaman yapcak bisey kalmiyorcok aci
Sağol canm benm daha yeni başladı 3 4 gundur bulantı olunca bise yiyp bastiriyordum bugün bastiramadm basımda agriyoKızlar benımde bulantılarımndenaa basladı gunun her saatı devam edebiliyor. Bunun ıcın yemekten sonra bulantım oldugunda ayva yiyorum yine forumdan binarkadas onermısti bana cok iyi gelıyor. 2ısırık bile bulantıyı gecirmeye yetiyor. Bulantım yuzunden aksamları yemek yiyemiuorum sadece beyaz peynır ekmek midemi bulandırmıo allah hepimize yardım etsin
Oh oh iyi bari . Hamislr çoğalıyor :)Evet canim bir gun gecti. Normalde saati bile sasmaztesekkur ederim canim. Allah saglicakla bebişini kucagina almayi nasip etsin.
Allah sifa versin canim. Sen gonlunu ferah tut. Bu bekleyis cok zor biliyorum. Ama kendini stresten korumalisinSagolun.aslinda kese buyumus 0.59cm olmus ama hcg yukselmeyince cok olumsuz bakiyorlar.bekletcekler biraz daha takip etcekler sanrm hala yukselmezse o zaman yapcak bisey kalmiyorcok aci
Hastanedemı kalcakdın canım. Kese buyuyo hcg artmıyo neden boyleSagolun.aslinda kese buyumus 0.59cm olmus ama hcg yukselmeyince cok olumsuz bakiyorlar.bekletcekler biraz daha takip etcekler sanrm hala yukselmezse o zaman yapcak bisey kalmiyorcok aci
Daha da artsin insallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsinOh oh iyi bari . Hamislr çoğalıyor :)
Ekledim senide canım ilk sayfayaTeşekkür ederim canimsenin de gozun aydin
Ayva al canım birkac kere ısır hemen gecio bende bunu kesfedene kadar cok cektım sanırım saha erken ama benım bulantışarım erken basladı. Bunum dısında pek bi sorunum yok gibi cok sukur caresini de veriyo allahımSağol canm benm daha yeni başladı 3 4 gundur bulantı olunca bise yiyp bastiriyordum bugün bastiramadm basımda agriyo
Amin canm tez zamanda nasip etsin tüm isteyenlereDaha da artsin insallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok şükür canm benm bakalm : bunlarda geçer bebisler sağlıklı olsun yeter :/Ayva al canım birkac kere ısır hemen gecio bende bunu kesfedene kadar cok cektım sanırım saha erken ama benım bulantışarım erken basladı. Bunum dısında pek bi sorunum yok gibi cok sukur caresini de veriyo allahım
Sagol canm amin..Üzme kendini demek gerçekten de çok saçma. Ama düşürme psikolojini.inşaallah iyi haberleri de verirsin bize
Allah sifa versin canim. Sen gonlunu ferah tut. Bu bekleyis cok zor biliyorum. Ama kendini stresten korumalisin
Hastanedemı kalcakdın canım. Kese buyuyo hcg artmıyo neden boyle
Amiiinnn canım benimm allahtan tek isteğimiz saglıkla kucagımıza almak be oZamana kadar en az zararla herseyi atlatmak.Çok şükür canm benm bakalm : bunlarda geçer bebisler sağlıklı olsun yeter :/
Canım umarım düzelir , benım doktorum keseyi gördü ve ıkı hafta sonraya kalp atısını görmeye clısıcaz diye randevu verdi. Yenıden bi hcg istemedi ama istemesi gerekır mıydıAh bilsem.cok sacma bi durum keseyi gorunce umutlandm ama hcg ckti cok kotu
Benim.ilk gebeligim malesef kurtajla sonuclandi. Bir hafta bekledim o bekleyis cok can yakici bilirim. Allah yardimcin olsunBu bekleyis bana umut verip beklenen sonu uzatmaktan baska bi ise yaramiyor.umutla bekledm iki gundur ama yine hezeyan..
Aynen canm sağ saglim olanlarda bnm iki düşügum var zatnAmiiinnn canım benimm allahtan tek isteğimiz saglıkla kucagımıza almak be oZamana kadar en az zararla herseyi atlatmak.
Hosbuldum:)))evet 2 ekim ins
Merhaba ben daha yeni öğrendim hamile olduğumu. Doğum tarihi 21 ekim görünüyor. Ama ikiz olma ihtimali var çünkü tüp bebek tedavisinde 2 embriyo koyuldu :)Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2017
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
---
Hamilelerimiz Ve Tahmini Dogum Tarihlerimiz
Zeynep5654 30.09.2017
Y Yirmibirtemmuzz 01.10.2017
@Loori 02.10.2017
V Vakanam 02.10.2017
@Zanamm174 04.10.2017
@gdnz 04.10.2017
Bigaripyolcu 05.10.2017
@Gliese 05.10.2017
@Hijyenikbakteri 05.10.2017
@denizgelecek 05.10.2017