2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sağol canm benm daha yeni başladı 3 4 gundur bulantı olunca bise yiyp bastiriyordum bugün bastiramadm basımda agriyo

Sagolun.aslinda kese buyumus 0.59cm olmus ama hcg yukselmeyince cok olumsuz bakiyorlar.bekletcekler biraz daha takip etcekler sanrm hala yukselmezse o zaman yapcak bisey kalmiyor cok aci
Allah sifa versin canim. Sen gonlunu ferah tut. Bu bekleyis cok zor biliyorum. Ama kendini stresten korumalisin

Sagolun.aslinda kese buyumus 0.59cm olmus ama hcg yukselmeyince cok olumsuz bakiyorlar.bekletcekler biraz daha takip etcekler sanrm hala yukselmezse o zaman yapcak bisey kalmiyor cok aci
Hastanedemı kalcakdın canım. Kese buyuyo hcg artmıyo neden boyle

Sağol canm benm daha yeni başladı 3 4 gundur bulantı olunca bise yiyp bastiriyordum bugün bastiramadm basımda agriyo
Ayva al canım birkac kere ısır hemen gecio bende bunu kesfedene kadar cok cektım sanırım saha erken ama benım bulantışarım erken basladı. Bunum dısında pek bi sorunum yok gibi cok sukur caresini de veriyo allahım

Çok şükür canm benm bakalm : bunlarda geçer bebisler sağlıklı olsun yeter :/

Allah sifa versin canim. Sen gonlunu ferah tut. Bu bekleyis cok zor biliyorum. Ama kendini stresten korumalisin

Bu bekleyis bana umut verip beklenen sonu uzatmaktan baska bi ise yaramiyor.umutla bekledm iki gundur ama yine hezeyan..

Merhaba ben daha yeni öğrendim hamile olduğumu. Doğum tarihi 21 ekim görünüyor. Ama ikiz olma ihtimali var çünkü tüp bebek tedavisinde 2 embriyo koyuldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…