2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bende bulantılar başladı bile artı ben vegetarian ım. Süt yoğurt yumurta bol tüketiyorum zaten. Kızımda yaşamamıştım bulantı. Allah hepimize kolaylık versin
Bugn bendede var bastırmaya çalışıyorum inslh başlamaz ya çok kötü oluyo bulantm geçen seferden biliyorum bu kez erken basliyo sanırım daha 5+1 im

Sagolun.aslinda kese buyumus 0.59cm olmus ama hcg yukselmeyince cok olumsuz bakiyorlar.bekletcekler biraz daha takip etcekler sanrm hala yukselmezse o zaman yapcak bisey kalmiyor cok aci

Bugn bendede var bastırmaya çalışıyorum inslh başlamaz ya çok kötü oluyo bulantm geçen seferden biliyorum bu kez erken basliyo sanırım daha 5+1 im
Kızlar benımde bulantılarımndenaa basladı gunun her saatı devam edebiliyor. Bunun ıcın yemekten sonra bulantım oldugunda ayva yiyorum yine forumdan binarkadas onermısti bana cok iyi gelıyor. 2ısırık bile bulantıyı gecirmeye yetiyor. Bulantım yuzunden aksamları yemek yiyemiuorum sadece beyaz peynır ekmek midemi bulandırmıo allah hepimize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…