- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
Beklicez o zaman canım ınsallah vardır,hayırlısı olsun :)Dün yaptım negatif çıktı. 5 gün daha var cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beklicez o zaman canım ınsallah vardır,hayırlısı olsun :)Dün yaptım negatif çıktı. 5 gün daha var cnm
Bigaripyolcu canım cıktımı sonuclar ne yaptın?
Canım dualarım senınle ınsallah en guzel haberlerle gelıceksın.Hcg aldilar smdi en kisa zamanda cikicak hoca ultrasyonla bakicak cnku.bekliyorum canm az kaldi kader anina dua edin..
Canım dualarım senınle ınsallah en guzel haberlerle gelıceksın.
İnşaallah canım. Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar. Bu sabah cift cizgisi gordum cok şüküryarin kan testi icin gidicem insallah yaniltici degildir testim
Teşekkür ederim. O kadar şok oldum ki hic umudum yoktu. Allah'a sonsuz kere sukurler olsun. Senin de hayirli olsun canimİnşaallah canım. Hayırlı olsun
Geçmiş olsun çok üzüldüm ya zor bir durum Allah yardımcın olsun. İnslh arkası tez gelir büyüklerin dediu gbiMalesef haberler kotu...hcg cok az daha düşmüş...ultrasyonda bi sknti yok duruyor kese ama artk sanrm kurtaj olcam..
Bugn bendede var bastırmaya çalışıyorum inslh başlamaz ya çok kötü oluyo bulantm geçen seferden biliyorum bu kez erken basliyo sanırım daha 5+1 imBende bulantılar başladı bile artı ben vegetarian ım. Süt yoğurt yumurta bol tüketiyorum zaten. Kızımda yaşamamıştım bulantı. Allah hepimize kolaylık versin
İnh canm adetn gectimi. Gözün aydın bu arada hoş geldin aramıza :)Merhaba arkadaşlar. Bu sabah cift cizgisi gordum cok şüküryarin kan testi icin gidicem insallah yaniltici degildir testim
Ah canım ya dur bakalım henuz bı sıkıntı gorunmuyosa ultrasondaMalesef haberler kotu...hcg cok az daha düşmüş...ultrasyonda bi sknti yok duruyor kese ama artk sanrm kurtaj olcam..
Hadi gozun aydın canımMerhaba arkadaşlar. Bu sabah cift cizgisi gordum cok şüküryarin kan testi icin gidicem insallah yaniltici degildir testim
Kızlar benımde bulantılarımndenaa basladı gunun her saatı devam edebiliyor. Bunun ıcın yemekten sonra bulantım oldugunda ayva yiyorum yine forumdan binarkadas onermısti bana cok iyi gelıyor. 2ısırık bile bulantıyı gecirmeye yetiyor. Bulantım yuzunden aksamları yemek yiyemiuorum sadece beyaz peynır ekmek midemi bulandırmıo allah hepimize yardım etsinBugn bendede var bastırmaya çalışıyorum inslh başlamaz ya çok kötü oluyo bulantm geçen seferden biliyorum bu kez erken basliyo sanırım daha 5+1 im
Evet canim bir gun gecti. Normalde saati bile sasmaz tesekkur ederim canim. Allah saglicakla bebişini kucagina almayi nasip etsin.İnh canm adetn gectimi. Gözün aydın bu arada hoş geldin aramıza :)
Teşekkür ederim canim senin de gozun aydinHadi gozun aydın canım