- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
Bana bakmadı ya doktorumEvt cnm 1 şubatta karindan keseyi gördük sen gordunmu peki
İnslh canm daha bugn anca 1000 kusur olmuşturEvt o değerde normal cnm ama daha yeni perşembeye görürsün ins
canim hic kafana takip stres yapma bende ilk ogrendim kan 139.6 cikti doktor bakmadi 1 hafta sonra degerim 4027 olmustu.. bol bol ceviz ye sut ic ılık folic asitini ihmal etme deger yukseliyorİnslh canm daha bugn anca 1000 kusur olmuştur
Tmm canm ceviz yerm folik asit 2 aydr aksatmadan kullanıyorum zaten. Ama süt icemiyorum canm hc istemiyocanim hic kafana takip stres yapma bende ilk ogrendim kan 139.6 cikti doktor bakmadi 1 hafta sonra degerim 4027 olmustu.. bol bol ceviz ye sut ic ılık folic asitini ihmal etme deger yukseliyor
Aynen ya hep stres yapiyoruzAynen doğuma kadar hiç bitmeyen sorular işte :))) yok kese yok bebek yok kalp atışı gibi gibi uzayıp giden
Tmm canm ceviz yerm folik asit 2 aydr aksatmadan kullanıyorum zaten. Ama süt icemiyorum canm hc istemiyo
Haklisinn zorlicam artk kendimi . Yemem iyi şükür ya 4 5 saate acikiyorum sürekli inslh böyle gider bulantı olmasnbenimde istemiyor ama mecbur icmem gerekiyor balli ic baska seyler katip icmen gerekiyor kalsiyum bol bol alman lazim bebis ilerleyen aylarda bol bol cekicek senden vitamin kalsiyum vs.simdiden depolamaya basla derim
Canim banada vajinal ulturasonda kanama rahimin baska yerlerinde oldugunu soyle keseye yakin bi yer degil dedi
bu arada kalp atisi kacinci haftada duyuluyor arkadaslarim 6 ve 7. haftalarda duydu kalp atisini
Test yapsana canım.Slm kızlar hala bat bekliyorum. K.rengi akıntı kesildi. Ama hiçbir belirtim yok . kuruluk devam ediyor .. Göğüs hassasiyeti kasık ağrısı hiçbiri yok.
Bir tek k.rengi akıntı olduğu 2 gün şiddetli adet sancısı çektim. Başka bişey yok. Ama içimden var gibi geçiyor
Geçen ay çok belirtim vardı ama içim boş gibi hissediyordum velhasılı boş çıktı
Hadı gozun aydın canım hosgeldınMerhaba kızlar bende 33 yaşındayım bu ay hem ateş ölçümü yapmama hemde ovulasyon testi kullanmama rağmen yumurtlamadan kesin emin olamamıştım. O yüzden pek te umudum yokken yumurtlamayı kaçırdığımı düşünürken hamile olduğumu yeni öğrendim. Kısmet olursa ilk bebeğim olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
Dün yaptım negatif çıktı. 5 gün daha var cnmTest yapsana canım.
Çok sağol canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sanadaHadı gozun aydın canım hosgeldın
Gözün aydın ablacmm:)) sağlıkla al kucağına.. h.geldn ekim anneleri arasınaMerhaba kızlar bende 33 yaşındayım bu ay hem ateş ölçümü yapmama hemde ovulasyon testi kullanmama rağmen yumurtlamadan kesin emin olamamıştım. O yüzden pek te umudum yokken yumurtlamayı kaçırdığımı düşünürken hamile olduğumu yeni öğrendim. Kısmet olursa ilk bebeğim olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
Sağol canım hoşbuldukGözün aydın ablacmm:)) sağlıkla al kucağına.. h.geldn ekim anneleri arasına
Amiinn inslhhhhSağol canım hoşbulduk) amin hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah