2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Evt cnm 1 şubatta karindan keseyi gördük sen gordunmu peki
Bana bakmadı ya doktorum :KK43: degerm düşuk daha çünkü karından gözükmez dedi. Perşembe günü 541di henüz haftaya perşembe görürüz dedi doktor bakalm. İnslh bebiside görür gelirim :))

canim hic kafana takip stres yapma bende ilk ogrendim kan 139.6 cikti doktor bakmadi 1 hafta sonra degerim 4027 olmustu.. bol bol ceviz ye sut ic ılık folic asitini ihmal etme deger yukseliyor :super::KK19:
Tmm canm ceviz yerm folik asit 2 aydr aksatmadan kullanıyorum zaten. Ama süt icemiyorum canm hc istemiyo :KK43:

benimde istemiyor ama mecbur icmem gerekiyor balli ic baska seyler katip icmen gerekiyor kalsiyum bol bol alman lazim bebis ilerleyen aylarda bol bol cekicek senden vitamin kalsiyum vs.simdiden depolamaya basla derim :kk77::KK51:
Haklisinn zorlicam artk kendimi . Yemem iyi şükür ya 4 5 saate acikiyorum sürekli inslh böyle gider bulantı olmasn :KK43: sabah icerm süt bebis için çekilen cile kutsaldır :KK66:

Slm kızlar hala bat bekliyorum. K.rengi akıntı kesildi. Ama hiçbir belirtim yok . kuruluk devam ediyor .. Göğüs hassasiyeti kasık ağrısı hiçbiri yok.
Bir tek k.rengi akıntı olduğu 2 gün şiddetli adet sancısı çektim. Başka bişey yok. Ama içimden var gibi geçiyor

Geçen ay çok belirtim vardı ama içim boş gibi hissediyordum velhasılı boş çıktı

Canim banada vajinal ulturasonda kanama rahimin baska yerlerinde oldugunu soyle keseye yakin bi yer degil dedi
bu arada kalp atisi kacinci haftada duyuluyor arkadaslarim 6 ve 7. haftalarda duydu kalp atisini

Keseye yakın olmaması iyi bence, bana 2 embriyo transfer edilmişti bu kanamanın 2 . embriyo kaynaklı olabileceğini söyledi tabi bilmiyoruz.
6.haftanın içinde vajinal bakıldığında kalbin ses olarak değilde görüntüde yanıp sönüyor olarak görüldüğünü biliyorum.
Bakalım hakkımızda hayırlısı neyse Rabbim onu nasip etsin inşallah.

Merhaba kızlar bende 33 yaşındayım bu ay hem ateş ölçümü yapmama hemde ovulasyon testi kullanmama rağmen yumurtlamadan kesin emin olamamıştım. O yüzden pek te umudum yokken yumurtlamayı kaçırdığımı düşünürken hamile olduğumu yeni öğrendim. Kısmet olursa ilk bebeğim olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.

Slm kızlar hala bat bekliyorum. K.rengi akıntı kesildi. Ama hiçbir belirtim yok . kuruluk devam ediyor .. Göğüs hassasiyeti kasık ağrısı hiçbiri yok.
Bir tek k.rengi akıntı olduğu 2 gün şiddetli adet sancısı çektim. Başka bişey yok. Ama içimden var gibi geçiyor

Geçen ay çok belirtim vardı ama içim boş gibi hissediyordum velhasılı boş çıktı
Test yapsana canım.

Merhaba kızlar bende 33 yaşındayım bu ay hem ateş ölçümü yapmama hemde ovulasyon testi kullanmama rağmen yumurtlamadan kesin emin olamamıştım. O yüzden pek te umudum yokken yumurtlamayı kaçırdığımı düşünürken hamile olduğumu yeni öğrendim. Kısmet olursa ilk bebeğim olacak. Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.
Hadı gozun aydın canım hosgeldın :anneadayı::halay:

Gözün aydın ablacmm:)) sağlıkla al kucağına.. h.geldn ekim anneleri arasına

X