Gecmis olsun canım ilac fln verdımı doktorun?kizlar selam 5+4 hf hamileyim 3 gun once kanamam oldu bildiginiz kan akiyordu wcde gun iceresinde 3 kez oldu sonra kesildi dr. gittim dusuk yapmamişım bebegin kesesi hala duruyor dedi kanamamda yok pazartesi ye kadar bekle sonra gel dedi
benim gibi olup gebeligi saglikli suren anne adaylari varmi ?
Canm kanama değilde kahverengi akintm olmuştu 2 gün önce kese duruyorsa bence sorun yoktur progestan verdi mi sna doktorun
Malesef hastanelerimiz öyleevet verdi canim ozel hastahanedeki doktor..
benim kahverengi degildi bildigin adet kanamasi gibiydi 3 kez gittim wcde geldi uzandim kalkmadim ertesi gune kadar kesilmisti suan iki gun oldu kan gelmedi
o kanamada agiri sanci hic bisey hissetmedim
devlet hastahanesindeki doktorlardan nefret ediyorum ilaca devam ediyim mi diyorum verdigi cevap ister kullan ister kullanma..
kizlar selam 5+4 hf hamileyim 3 gun once kanamam oldu bildiginiz kan akiyordu wcde gun iceresinde 3 kez oldu sonra kesildi dr. gittim dusuk yapmamişım bebegin kesesi hala duruyor dedi kanamamda yok pazartesi ye kadar bekle sonra gel dedi
benim gibi olup gebeligi saglikli suren anne adaylari varmi ?
Canım ben çarşamba günü sabah adet ağrısına uyandım ve malesef kırmızı renkte kanamam oldu, hemen hastahaneye gittik ultrasona girdim tek kese göründü yan tarafında kanama alanı gözüküyordu ve hemen proluton iğne yaptırdı ertesi gün tekrar şimdi 3 günde bir bu iğneyi devam,
Benim kullandığım başka ilaçlarda var benimki tüp bebek, Çarşamba günü gideceğim sanırım kalp atışına bakacaklar.
Sanada çok geçmiş olsun,Rabbim yar ve yardımcın olsun.
insallah bebegine bisey olmaz canim sanada gecmis olsun..Canım ben çarşamba günü sabah adet ağrısına uyandım ve malesef kırmızı renkte kanamam oldu, hemen hastahaneye gittik ultrasona girdim tek kese göründü yan tarafında kanama alanı gözüküyordu ve hemen proluton iğne yaptırdı ertesi gün tekrar şimdi 3 günde bir bu iğneyi devam,
Benim kullandığım başka ilaçlarda var benimki tüp bebek, Çarşamba günü gideceğim sanırım kalp atışına bakacaklar.
Sanada çok geçmiş olsun,Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Kimyasal gebelik olmustu ancak onu dusukten saymadi doktorum can olusmamis adet oldun say demisti bu kez yerlesme lekelenmesi oldum sanirim 4 damla kesildi yerlestiyse kanamada yoksa dedigin gibi acele etmek istemiyorum :) birde doktora kacamiyorum her zaman okuldakiler hemen anliyor imalar falanCanm düsük tehliken veya önce düşük öykün yoksa sabret bence bnm vardi hemen öğrenmem lazmdi iğneye başlamak için başladım 3 gündür kullanıyorum bende aceleci değilim bundan sonrası için acaba diyorum 2 hafta sonra gidip kalp atışlarıni mi duysam sonrada diyorum zaten kontrole giriyor parada vermicen git bak kesecige
Kimyasal herkeste br kere oluyo sanırım ya. Dediğin gbi yerleşmedr o inslh sağlıkla aliriz kucağımiza. Ayy en çok merk ettiğim kalp atışlarıni duymak haftaya perşembe 5+6oluyorum kalp atışı duyulmaz mi kiKimyasal gebelik olmustu ancak onu dusukten saymadi doktorum can olusmamis adet oldun say demisti bu kez yerlesme lekelenmesi oldum sanirim 4 damla kesildi yerlestiyse kanamada yoksa dedigin gibi acele etmek istemiyorum :) birde doktora kacamiyorum her zaman okuldakiler hemen anliyor imalar falan
Ben hala gıtmedım 9. Haftamda gıdıcemKimyasal gebelik olmustu ancak onu dusukten saymadi doktorum can olusmamis adet oldun say demisti bu kez yerlesme lekelenmesi oldum sanirim 4 damla kesildi yerlestiyse kanamada yoksa dedigin gibi acele etmek istemiyorum :) birde doktora kacamiyorum her zaman okuldakiler hemen anliyor imalar falan
7-8 de duyulmaya basladıgını okumustum ama bılmıyorum :)Kimyasal herkeste br kere oluyo sanırım ya. Dediğin gbi yerleşmedr o inslh sağlıkla aliriz kucağımiza. Ayy en çok merk ettiğim kalp atışlarıni duymak haftaya perşembe 5+6oluyorum kalp atışı duyulmaz mi ki
Evet 6. Haftada bile zor diyorlar erken döllenme olursa duyuluyorms genelde 7. Hafta duyuluyorms bende idrara sıkışık gitsem en azından bebeği goremezmiyim veya yolk saçı faln ayy aklımda deli sorularr7-8 de duyulmaya basladıgını okumustum ama bılmıyorum :)
Canım ben oglum da 10. Haftada gıtmıstım. Ikıncı sefer gıttıgımde o zaman bebegı gormustum hareket fln edıyodu :) daha erken gıtmedıgım ıcın bılmıyorum. Ama sen gıttınde 7.hafta oluyo bence mınıkte olsa gorunur.Evet 6. Haftada bile zor diyorlar erken döllenme olursa duyuluyorms genelde 7. Hafta duyuluyorms bende idrara sıkışık gitsem en azından bebeği goremezmiyim veya yolk saçı faln ayy aklımda deli sorularrbende acele etmek istemiyorum ama sorunlu geciyo hamilelik ikidr bunu takip edicm iyice
Orası öyle canm 7. Hafta degl kız 6 haftanın içinde oluyo . Ya nasıl o kadr sabrediyorsunuz siz ya :) 10. Haftaa bn 4 . Kez gitmiş olacam herl :))) oğlun kaç yaşında bunuda kız mı istiyorsunuzCanım ben oglum da 10. Haftada gıtmıstım. Ikıncı sefer gıttıgımde o zaman bebegı gormustum hareket fln edıyodu :) daha erken gıtmedıgım ıcın bılmıyorum. Ama sen gıttınde 7.hafta oluyo bence mınıkte olsa gorunur.
Kan tahlilini adetinden önce mi yaptırdın değerin kaç çıktı? Pazartesi gidicektim doktora ama sanırım dayanamıycam yarın gidicem :)
Bende sasırıyorum kendıme nasıl sabredıyorum dıyeOrası öyle canm 7. Hafta degl kız 6 haftanın içinde oluyo . Ya nasıl o kadr sabrediyorsunuz siz ya :) 10. Haftaa bn 4 . Kez gitmiş olacam herl :))) oğlun kaç yaşında bunuda kız mı istiyorsunuz
hayırlı olsun :))) sağlıkla al kucağına inslhSelam sat 26 aralik 30 ocak beta degeri 7200 nasipse 2 ekim BDT