2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Gecmis olsun canım ilac fln verdımı doktorun?

Canm kanama değilde kahverengi akintm olmuştu 2 gün önce kese duruyorsa bence sorun yoktur progestan verdi mi sna doktorun

evet verdi canim ozel hastahanedeki doktor..
benim kahverengi degildi bildigin adet kanamasi gibiydi 3 kez gittim wcde geldi uzandim kalkmadim ertesi gune kadar kesilmisti suan iki gun oldu kan gelmedi
o kanamada agiri sanci hic bisey hissetmedim
devlet hastahanesindeki doktorlardan nefret ediyorum ilaca devam ediyim mi diyorum verdigi cevap ister kullan ister kullanma..

Kızlar perşembe günü beta hcg değerim 127.3 ama gündüz saat iki gibi falan vermiştim şimdi de kan verdim bir saat önce 862.5 çıktı sizce gök değil mi

Benim 1 subatta kan degerim 111 cikmisti dokror 2 haftalik hamilesiniz dedi bugun doktora gittim keseye bakalım dedi ults.bakti kesen olusuyo dedi cuma gunu tekrar gel dedi bugun kan tahlili yaptik 295 cikti kese bukadar cabuk gorunurmu kafam karisti kan deger sonucum normalmi dokrorlada konuşamadım

Malesef hastanelerimiz öyle o yüzden özele gidiyoruz hep kullan canm inslh birsy olmaz bebislerimize sağlıkla aliriz kucagimiza

Canım ben çarşamba günü sabah adet ağrısına uyandım ve malesef kırmızı renkte kanamam oldu, hemen hastahaneye gittik ultrasona girdim tek kese göründü yan tarafında kanama alanı gözüküyordu ve hemen proluton iğne yaptırdı ertesi gün tekrar şimdi 3 günde bir bu iğneyi devam,
Benim kullandığım başka ilaçlarda var benimki tüp bebek, Çarşamba günü gideceğim sanırım kalp atışına bakacaklar.
Sanada çok geçmiş olsun,Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Canim banada vajinal ulturasonda kanama rahimin baska yerlerinde oldugunu soyle keseye yakin bi yer degil dedi
bu arada kalp atisi kacinci haftada duyuluyor arkadaslarim 6 ve 7. haftalarda duydu kalp atisini

insallah bebegine bisey olmaz canim sanada gecmis olsun..

Kimyasal gebelik olmustu ancak onu dusukten saymadi doktorum can olusmamis adet oldun say demisti bu kez yerlesme lekelenmesi oldum sanirim 4 damla kesildi yerlestiyse kanamada yoksa dedigin gibi acele etmek istemiyorum :) birde doktora kacamiyorum her zaman okuldakiler hemen anliyor imalar falan

Kimyasal herkeste br kere oluyo sanırım ya. Dediğin gbi yerleşmedr o inslh sağlıkla aliriz kucağımiza. Ayy en çok merk ettiğim kalp atışlarıni duymak haftaya perşembe 5+6oluyorum kalp atışı duyulmaz mi ki

Ben hala gıtmedım 9. Haftamda gıdıcem Herhangı sorun yoksa al ılerkı tarihe randevu

7-8 de duyulmaya basladıgını okumustum ama bılmıyorum :)
Evet 6. Haftada bile zor diyorlar erken döllenme olursa duyuluyorms genelde 7. Hafta duyuluyorms bende idrara sıkışık gitsem en azından bebeği goremezmiyim veya yolk saçı faln ayy aklımda deli sorularr bende acele etmek istemiyorum ama sorunlu geciyo hamilelik ikidr bunu takip edicm iyice

Canım ben oglum da 10. Haftada gıtmıstım. Ikıncı sefer gıttıgımde o zaman bebegı gormustum hareket fln edıyodu :) daha erken gıtmedıgım ıcın bılmıyorum. Ama sen gıttınde 7.hafta oluyo bence mınıkte olsa gorunur.

Orası öyle canm 7. Hafta degl kız 6 haftanın içinde oluyo . Ya nasıl o kadr sabrediyorsunuz siz ya :) 10. Haftaa bn 4 . Kez gitmiş olacam herl :))) oğlun kaç yaşında bunuda kız mı istiyorsunuz

Kan tahlilini adetinden önce mi yaptırdın değerin kaç çıktı? Pazartesi gidicektim doktora ama sanırım dayanamıycam yarın gidicem :)

Ben adetime 1 gün kala boynumun ağrısı için ilaç icecektim içime bi kurt düştü evde bi test yapayım dedim pozitif çıkınca kan verdim 376 çıktı ertesi gün yani dün boyun ağırıma migren de eklenince gece acile gittim orda da tahlil tekrarlandı 822 çıktı bu sefer 1 gün arayla bu kadar yükselmesi şaşırttı beni açıkçası

Orası öyle canm 7. Hafta degl kız 6 haftanın içinde oluyo . Ya nasıl o kadr sabrediyorsunuz siz ya :) 10. Haftaa bn 4 . Kez gitmiş olacam herl :))) oğlun kaç yaşında bunuda kız mı istiyorsunuz
Bende sasırıyorum kendıme nasıl sabredıyorum dıye oglum 3 yasında gonul kız ıstıyoda ben nedense erkek hıssedıyorum,oglumada hamıleyken aynı hısler ıcındeydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…