- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
Eline sağlık canm guzl olmuş :)))Kızlar yaptım. Bazı arkadaslarımızın takvimleri yok goremedım,yazarsanıx eklerim.
Haklısın canım da ilk gebeliğim ne bileyim tecrübesizim heyecanlıyım eşim bile soruyo kesin hamile misin diyo ne cevap vereceğimi bilmiyorum adam ne anlasın bat tan hcg den..
Gebeliginde hic bi zaman garantisi olmuyor gebeyim diyip sevinsek emin olsak bi dert diken ustu dursak bi dert.ben gecen yil bu ay ilk bebegime gebe kalmistm bi ay sonra dustu.smdi daha korkagim diken ustundeyim ama seviniyorum mutlulugmu yasiyorum.yani koyver gitsin :))
Canim bende yeni fark ettim olmadiginiTesekkurler canım. Senın takvımını goremedım o yuzden tahmını dogum tarıhını yazamadım. :)
İnslh canm umarm pozitifi görürsnarkadaşlar 9 şubatı geçersem bende size katılacağım.19 ekim görünüyor doğum tarihi.
Canım profılıne gır kısısel bılgılerıne gır oradan asagılara ın,tahmını dogum tarihini yaz.Canim bende yeni fark ettim olmadiginiekledim ama inşallah becerebilmişimdir
Gunaydın baby ne var ne yok?Günaydın tatlis hamislerrr
İnsallah canım hayırlısı olsun,bekleriz aramıza.arkadaşlar 9 şubatı geçersem bende size katılacağım.19 ekim görünüyor doğum tarihi.
Hemen eklicem canım.beni de ekleyin kızlar ön sayfalarda kalmışım beni eklememişsiniz
Dr sordun mu canım? Progestan fln verıyolar ya. Kahverengıden korkma ama doktoruna danıs bence.kızlar benim çarşamba gününden beri lekelenmem var çoğalmıyor ama az az geliyor böyle bişey yaşayan var mı aranızda
İnsallah canım dınlen bol bol..doktora sordum çoğalırsa gel dedi hastaneye yatırcam dedi şimdilik çoğalmadı lekelenme şeklinde devam ediyor dikkat ediyorum işte elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum inşallah güzel olucak hersey
Çok şükür iyiym ya agrim sizim akintm bisem kalmadı :) sende ne var ne yok?Gunaydın baby ne var ne yok?
Ohh ohh ne guzelÇok şükür iyiym ya agrim sizim akintm bisem kalmadı :) sende ne var ne yok?
Canm benmde sol göğsüm bir sertleşip agriyo bir yumuşacık oluyo ama gene agriyo sağ hep yumuşak bence bzle uğraşıyor bunlar psikolojik te olabilirOhh ohh ne guzelBende iyiyim canım,yuz ustu yattıgımda goguslerım agrıyo yatamıyorum bide sag gogsum koltuk altından meme ucuna kadar agrıyo damarlarım hep kabarmıs onun dısında bısey yok