2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Haklısın canım da ilk gebeliğim ne bileyim tecrübesizim heyecanlıyım eşim bile soruyo kesin hamile misin diyo ne cevap vereceğimi bilmiyorum adam ne anlasın bat tan hcg den..

Gebeliginde hic bi zaman garantisi olmuyor gebeyim diyip sevinsek emin olsak bi dert diken ustu dursak bi dert.ben gecen yil bu ay ilk bebegime gebe kalmistm bi ay sonra dustu.smdi daha korkagim diken ustundeyim ama seviniyorum mutlulugmu yasiyorum.yani koyver gitsin :))

Canım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin.. hiçbir şeyin garantisi yok ki şu hayatta dediğin gibi anı yaşamak lazım..:)

kızlar benim çarşamba gününden beri lekelenmem var çoğalmıyor ama az az geliyor böyle bişey yaşayan var mı aranızda

doktora sordum çoğalırsa gel dedi hastaneye yatırcam dedi şimdilik çoğalmadı lekelenme şeklinde devam ediyor dikkat ediyorum işte elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum inşallah güzel olucak hersey

İnsallah canım dınlen bol bol..

Ohh ohh ne guzel Bende iyiyim canım,yuz ustu yattıgımda goguslerım agrıyo yatamıyorum bide sag gogsum koltuk altından meme ucuna kadar agrıyo damarlarım hep kabarmıs onun dısında bısey yok
Canm benmde sol göğsüm bir sertleşip agriyo bir yumuşacık oluyo ama gene agriyo sağ hep yumuşak bence bzle uğraşıyor bunlar psikolojik te olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…