2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Gunaydinn iki kalpli annelerr acikmis olarak uyandim ama daha kahvaltiya var bisiler atistirayim bari

öncelikle hayırlı olsun 5 günüm var bende acıkara uyanıyorum.sizde arttı mı öğrenmeden önce ve sonrasında iştah?

Sagol canm insaallah hamissindir sen de valla ogrenmeden once ufak artislar vardi smdi normal duzeyde sabah uyaninca oluyor genelde.ama uzun sure ac kalamiyorum elim ayagim dusuyor

Canım kusura bakma daldım araya,bende ıstah artmıstı hala oyle cok cabuk acıkıyorum hatta elım ayagım tıtrıyo o sekılde
estafurullah canım :)

Sagol canm insaallah hamissindir sen de valla ogrenmeden once ufak artislar vardi smdi normal duzeyde sabah uyaninca oluyor genelde.ama uzun sure ac kalamiyorum elim ayagim dusuyor
aynen benimde öğlene kadar yememişim gibi acıkıyorum uyanınca sabah saat 6:50 de

Gunaydiiinnn.. bende acikiyorum sürekli ama yemekte yiyemiyorm fazla az az

Yaa olsun az da olsa yiyelim de canim hic yiyemeyip suyu bile kusanlari gordum ilk 3ay.cok sukur o yonden istahim iyi benim ara sira kusuyorum ama olsun nadir oluyor eskisi gibi yiyorum elhamdullillah

Yaa olsun az da olsa yiyelim de canim hic yiyemeyip suyu bile kusanlari gordum ilk 3ay.cok sukur o yonden istahim iyi benim ara sira kusuyorum ama olsun nadir oluyor eskisi gibi yiyorum elhamdullillah
Maşallah canm :) bende daha kusma yok 6. Haftadan sonra baslamazsa rahatm demektir :) inslh baslamazz

@loori ve Bigaripyolcu yakın tarihte adet olduğumu gördüm rüyamda hamile olan bazı kadınlar böyle rüya görebiliyormuş öğrenmeden siz gördümüz mü böyle bir rüya

@loori ve Bigaripyolcu yakın tarihte adet olduğumu gördüm rüyamda hamile olan bazı kadınlar böyle rüya görebiliyormuş öğrenmeden siz gördümüz mü böyle bir rüya

Onlar bilincaltidir canm.ama ben ne zMan adet olcagimi gorsem adet oluyodum o gun.bu ay gormedm adet de olmadm.ama son iki gundur yine gormeye basladm korkularimdandir umarm

Ben ruyamda gormustum hamıle oldugumu. Ama takılma bunlara rahat ol. Stres,baskı yapma.
Canım bende geçtiğimz iki ay rüyada adet olmuştum adet geldi bu ayda pozitif test gördüm ve hamileym bn inanıyorum rüyalara en azından benmkiler cikiyo genelde . Psikolojik olabiliyo çocuk görmek faln ben her ay bebek görüyorum yoksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…