:) canım agrır ama normal ya. Belirtiler bı kaybolup bı cogalıyoCanm benmde sol göğsüm bir sertleşip agriyo bir yumuşacık oluyo ama gene agriyo sağ hep yumuşak bence bzle uğraşıyor bunlar psikolojik te olabilir
Galiba öyle oluyo azaliyo bir çoğalıyor ..:) canım agrır ama normal ya. Belirtiler bı kaybolup bı cogalıyo
öncelikle hayırlı olsun 5 günüm var bende acıkara uyanıyorum.sizde arttı mı öğrenmeden önce ve sonrasında iştah?Gunaydinn iki kalpli annelerracikmis olarak uyandim ama daha kahvaltiya var bisiler atistirayim bari
Gunaydın canımGunaydinn iki kalpli annelerracikmis olarak uyandim ama daha kahvaltiya var bisiler atistirayim bari
Canım kusura bakma daldım araya,bende ıstah artmıstı hala oyle cok cabuk acıkıyorum hatta elım ayagım tıtrıyo o sekıldeöncelikle hayırlı olsun 5 günüm var bende acıkara uyanıyorum.sizde arttı mı öğrenmeden önce ve sonrasında iştah?
öncelikle hayırlı olsun 5 günüm var bende acıkara uyanıyorum.sizde arttı mı öğrenmeden önce ve sonrasında iştah?
Gunaydın canımatıstır tabi,bende oglanı goturiyim krese,eve gelıp yaparım.
estafurullah canım :)Canım kusura bakma daldım araya,bende ıstah artmıstı hala oyle cok cabuk acıkıyorum hatta elım ayagım tıtrıyo o sekılde
aynen benimde öğlene kadar yememişim gibi acıkıyorum uyanınca sabah saat 6:50 deSagol canm insaallah hamissindir sen devalla ogrenmeden once ufak artislar vardi smdi normal duzeyde sabah uyaninca oluyor genelde.ama uzun sure ac kalamiyorum elim ayagim dusuyor
estafurullah canım :)
aynen benimde öğlene kadar yememişim gibi acıkıyorum uyanınca sabah saat 6:50 de
Gunaydiiinnn.. bende acikiyorum sürekli ama yemekte yiyemiyorm fazla az azGunaydinn iki kalpli annelerracikmis olarak uyandim ama daha kahvaltiya var bisiler atistirayim bari
Gunaydiiinnn.. bende acikiyorum sürekli ama yemekte yiyemiyorm fazla az az
Maşallah canm :) bende daha kusma yok 6. Haftadan sonra baslamazsa rahatm demektir :) inslh baslamazzYaa olsun az da olsa yiyelim de canim hic yiyemeyip suyu bile kusanlari gordum ilk 3ay.cok sukur o yonden istahim iyi benim ara sira kusuyorum ama olsun nadir oluyoreskisi gibi yiyorum elhamdullillah
Ben ruyamda gormustum hamıle oldugumu. Ama takılma bunlara rahat ol. Stres,baskı yapma.@loori veBigaripyolcu yakın tarihte adet olduğumu gördüm rüyamda hamile olan bazı kadınlar böyle rüya görebiliyormuş öğrenmeden siz gördümüz mü böyle bir rüya
@loori veBigaripyolcu yakın tarihte adet olduğumu gördüm rüyamda hamile olan bazı kadınlar böyle rüya görebiliyormuş öğrenmeden siz gördümüz mü böyle bir rüya
Canım bende geçtiğimz iki ay rüyada adet olmuştum adet geldi bu ayda pozitif test gördüm ve hamileym bn inanıyorum rüyalara en azından benmkiler cikiyo genelde . Psikolojik olabiliyo çocuk görmek faln ben her ay bebek görüyorum yoksa :)Ben ruyamda gormustum hamıle oldugumu. Ama takılma bunlara rahat ol. Stres,baskı yapma.
06.10.2017 kismetse canim benide ekle hehehheheKızlar yaptım. Bazı arkadaslarımızın takvimleri yok goremedım,yazarsanıx eklerim.
Canım eklisin sen06.10.2017 kismetse canim benide ekle hehehhehe
CaktirmaaaaaaCanım eklisin senilk sayfada
Canım eklisin senilk sayfada