Senin ilaclari ben de kullaniyorum ve o igne kadar aci veren bisi yok.tetanoz o kadar acitmisti en son
Bnim değerlerimde artış normal ama gögüslerm sertti yumuşamış bugün ve sizlamiyi kaşıntı oluyo
Yok canım o kalpi ben yapmadım :) tablo olatak degılde isim olarak yazabılırım.Ya bisi sorcam sana senin hamilelik takviminin aciklamasinin basinda kalp var.sen mi yaptin onu sen yaptiysan nasi yaptin canm.bide ilk sayfaya hamislerimizi ekleyebilirsen guzel olur hakkaten telefondan olmuyor mu o
Canım cok tesekkur ederim. Hakkında hayırlısı olsun.@loori canım hayırlı olsun topik sahibeliğin:)
İyi paylaşımlar diliyorum
Bana da hayırlısıyla nasip olur inşaAllah bakalım Kasım ayına talip olurum belki
Ay iyi bari sevindim sendende varsa normaldir herl :)O değişebilio heralde bnm de saati saatine uymuo göğüs belirtisnin
Kız satanist seytana tapanlar degilmiydiDimi ya satanist. Miyiz biz kendi kendmize eziyet
Kız satanist seytana tapanlar degilmiydisadist o kendıne iskence eden
Bence en iyisi öyle mesela @loori 02.10.2017 gbi olabilir alt altaNasıl yapalım kızlar? İlk sayfaya hamişlerimizi yazıp tahmini dogum tarihlerini yazıyım mi?
Aa ne bileyim ben öyle miymiş ¿ hay bnm kelime hazneme
Bende oyle dusunuyorum canım.Bence en iyisi öyle mesela @loori 02.10.2017 gbi olabilir alt alta
İlerleyen zamanda cinsiyetleri yazarsinnn guzl olur :)Bende oyle dusunuyorum canım.
Bende oyle dusunuyorum canım.
Canım kan testi hiç yapmadım. Evde gebelik testi yaptım. 9 günlük bir gecikmeden sonra da dr a gittik. Ultrasonla baktıBeta hcgn kaçtı en son CNm
Kızlar yaptım. Bazı arkadaslarımızın takvimleri yok goremedım,yazarsanıx eklerim.
Dimi ya satanist. Miyiz biz kendi kendmize eziyet
ellerine sağlık canım.Kızlar yaptım. Bazı arkadaslarımızın takvimleri yok goremedım,yazarsanıx eklerim.