2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlaar bende varım sanslı ekim annesi adayıyım❤ keseyi gördük cok sükür obur hafta ctesıye kalp atısı görmeye calısıcaz kısmetse

Kızlar araştıroyorum sabahtan beri sağlıklı bir bilgi bulamadım yumurtlama ayın 26 sında oldu piki yakaladım. Bugün tam 8. Gün ben adet oldum .. Döngümde 20 gün oldu.. Çok saçma bişey oldu yani..
Böyle bişey yaşayan duyan var mi
.. umutlar marta kaldı artık

Canm ben gecen ay ayni senin yasadigini yasadm 21.gun adet oldum sok oldum hatta bi sknti mi var diye dr a gttim ne kanamasi bu daha once hic erken gelmemis smdi 8 gun erken gelms.oda bu mevsimde normal dedi yasayan cokmus

Canm ben gecen ay ayni senin yasadigini yasadm 21.gun adet oldum sok oldum hatta bi sknti mi var diye dr a gttim ne kanamasi bu daha once hic erken gelmemis smdi 8 gun erken gelms.oda bu mevsimde normal dedi yasayan cokmus

Hmm anladım olabiliyor yanii ohalde. Ne bilim 14. Gün adet olunur diye bişey yok o zaman yani.. Gerçi iki senedir adetim gecikir ama hep yumdan 14 yada 15 gün sonra olurdum ilk defa çook erken oldu..

Iyi geceler hanımlar... Bende eğer tutmayı becerebilirsem ekim annesi olabilirim bat 3 şubat ben bugün once evde test yaptım 2 çizgi görünce Kan tahlili yaptırdım değer biraz düşük gibi sanki ama yinede Allah bilir tabi üst üste 2 düşük birde kimyasal gebelik yaşayınca emin olamiyo insan :))
Bu arada değer 376

Masaallah canim degerin cok guzel.insaallah bu sefer tutar ama senin becermenle alakasi yok bunun oyle dusunup kendini uzme suclama Allahin takdiri bu.aramiza hosgeldin

376 ya mı düşük diyorsun benim 84 çıktı dün.. bat ım 31 ocak

Ya ben korkmaya başladım bu değerden doktor cuma günü gel tekrar kan ver dedi ama korkuyorum ben ya gitmesem mi acaba..

Canim onemli olan iki gunde bi ikiye katlamasi biliyosun.ben de geriden gidiyorum ama baskasina gore kiyaslamamak lazim dollenme zamanina gore degisiyor

Canim onemli olan iki gunde bi ikiye katlamasi biliyosun.ben de geriden gidiyorum ama baskasina gore kiyaslamamak lazim dollenme zamanina gore degisiyor

Haklısın canım da ilk gebeliğim ne bileyim tecrübesizim heyecanlıyım eşim bile soruyo kesin hamile misin diyo ne cevap vereceğimi bilmiyorum adam ne anlasın bat tan hcg den..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…