Geçen hafta doktorum >1000de keseyi gorebiliriz demisti, sigara konusunda bebeğini düşünüp bırakabilirsin bence :)Keseyi gören var mı hcg kaçta gördnz?bu arada bnm gbi sigarayı bırakanlar var mı? Günde 2-3 nefes alıp atıyorm
ozaman tey tey durumuMerhaba herkese..bugün kan verdim iki gün önce 84 olan beta hcg bugün 257 olmuş çok şükür içim rahatladı..
beni de ekleyin kızlar ön sayfalarda kalmışım beni eklememişsiniz
Arkadasim icmeyen anlamaz bende birakamadim gunde 5 tane iciyorum vallahi yok olmuo bebegi dusunuyorum amaa aglama krizlerindeyim bu konuda allah icimizw tiksindirme versinnn herkes baski yapio baski altinda daha cok icesim gelior offff offffffKeseyi gören var mı hcg kaçta gördnz?bu arada bnm gbi sigarayı bırakanlar var mı? Günde 2-3 nefes alıp atıyorm
Keseyi gören var mı hcg kaçta gördnz?bu arada bnm gbi sigarayı bırakanlar var mı? Günde 2-3 nefes alıp atıyorm
2600 de de benim 8 mm kese gorundu3445 de 5mm kese gözüktü
2600 de de benim 8 mm kese gorundu
2600 de de benim 8 mm kese gorundu
Persembe cagirmisti ama gitmedim sali gunune randevum var cnm cogul gebelik olma ihtimalim var sanirim o yuzden buyuk birazDr bida ne zaman Çağırdı seni cnm
Yaaa insallahhh bi aksilik yokturNe güzel bnö için önemli olan kalp atışları yaniherkes için öledir de bnö 2 gebeliğimde kalp atısı aşamasına gelmeden bitti
Canım dur sakın ol. Doktora gır guzel haberler alıcaksın merak etmeBenim hcg 1400du 3 gun once bugun 1700...birazdan dr un yanina giricez bebegim gitti sanrim ben kese gormeyi umarken...yine gitti
Yaaa deme oleeee yaaaa bazi bebeklerde oluyormuskiiiiii oleeeBenim hcg 1400du 3 gun once bugun 1700...birazdan dr un yanina giricez bebegim gitti sanrim ben kese gormeyi umarken...yine gitti
Persembe cagirmisti ama gitmedim sali gunune randevum var cnm cogul gebelik olma ihtimalim var sanirim o yuzden buyuk biraz