2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Keseyi gören var mı hcg kaçta gördnz?bu arada bnm gbi sigarayı bırakanlar var mı? Günde 2-3 nefes alıp atıyorm

Keseyi gören var mı hcg kaçta gördnz?bu arada bnm gbi sigarayı bırakanlar var mı? Günde 2-3 nefes alıp atıyorm
Geçen hafta doktorum >1000de keseyi gorebiliriz demisti, sigara konusunda bebeğini düşünüp bırakabilirsin bence :)

Arkadasim icmeyen anlamaz bende birakamadim gunde 5 tane iciyorum vallahi yok olmuo bebegi dusunuyorum amaa aglama krizlerindeyim bu konuda allah icimizw tiksindirme versinnn herkes baski yapio baski altinda daha cok icesim gelior offff offffff

Mrb kızlar. Sigara konusu gerçekten karmaşık bende normalde günde 2 tane sigara içerim çok içmem ama o iki taneyide muhakkak içerim dün öğrendikten sonra icmedim ama rüyalarına giroyo resmen apcam bilmiyorum olmadı 2 nefes alıp atarım bende

Oyy ne guzel keseler gorunmeye basladı,sırada kalp atısları,bebia var. Insallah bende gorurum daha var beklemedeyim. Sigara konusunda bebeginizş dusunun ve ıcmemeye calısın dıcem ama yinede doktorunuza danısın.

Benim hcg 1400du 3 gun once bugun 1700...birazdan dr un yanina giricez bebegim gitti sanrim ben kese gormeyi umarken...yine gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…