- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
Rica ederim kızlar elimden bu kadar geldi.Ellerine
ellerine sağlık canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim kızlar elimden bu kadar geldi.Ellerine
ellerine sağlık canım.
Rica ederim kızlar elimden bu kadar geldi.
İlk sayfada canımCanım ben niye listeyi göremiyorum..
İlk sayfada canım
Tamam canım eklicem :)Kızlaar bende varım sanslı ekim annesi adayıyım❤ keseyi gördük cok sükür obur hafta ctesıye kalp atısı görmeye calısıcaz kısmetse
Kızlar araştıroyorum sabahtan beri sağlıklı bir bilgi bulamadım yumurtlama ayın 26 sında oldu piki yakaladım. Bugün tam 8. Gün ben adet oldum .. Döngümde 20 gün oldu.. Çok saçma bişey oldu yani..
Böyle bişey yaşayan duyan var mi
.. umutlar marta kaldı artık
Canm ben gecen ay ayni senin yasadigini yasadm 21.gun adet oldum sok oldum hatta bi sknti mi var diye dr a gttim ne kanamasi bu daha once hic erken gelmemis smdi 8 gun erken gelms.oda bu mevsimde normal dedi yasayan cokmus
Tesekkurler canım. Senın takvımını goremedım o yuzden tahmını dogum tarıhını yazamadım. :)@loori topik hayırlı olsun ultrason yok mu bayanlar özellikle kese goren hamiş ler foto atın lutfen
Iyi geceler hanımlar... Bende eğer tutmayı becerebilirsem ekim annesi olabilirim bat 3 şubat ben bugün once evde test yaptım 2 çizgi görünce Kan tahlili yaptırdım değer biraz düşük gibi sanki ama yinede Allah bilir tabi üst üste 2 düşük birde kimyasal gebelik yaşayınca emin olamiyo insan :))
Bu arada değer 376
Iyi geceler hanımlar... Bende eğer tutmayı becerebilirsem ekim annesi olabilirim bat 3 şubat ben bugün once evde test yaptım 2 çizgi görünce Kan tahlili yaptırdım değer biraz düşük gibi sanki ama yinede Allah bilir tabi üst üste 2 düşük birde kimyasal gebelik yaşayınca emin olamiyo insan :))
Bu arada değer 376
376 ya mı düşük diyorsun benim 84 çıktı dün.. bat ım 31 ocak
benimde battan bi gun oncesinde 59du
Ya ben korkmaya başladım bu değerden doktor cuma günü gel tekrar kan ver dedi ama korkuyorum ben ya gitmesem mi acaba..
Canim onemli olan iki gunde bi ikiye katlamasi biliyosun.ben de geriden gidiyorum ama baskasina gore kiyaslamamak lazim dollenme zamanina gore degisiyor