Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henuz yok sanırım canım :)Kızlar kese gören var mı aramızdaaaaaaaaa
Bende gormedim daha ayin 10 da kontrol var ınsallah ozaman canım....Kızlar kese gören var mı aramızdaaaaaaaaa
Canım ben hcgden anlamıyorum. Bat ne zaman?Arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza.. Öncelikle Allah hepimizin bebişlerini korusun kollasın.. çok Sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin.. Sat ım 4 Ocak dün kan verdim beta hcg 84 çıktı doktor iki gün sonra yeniden kan ver dedi.. Değer düşük değil dimi doktor erken gelmişsin bile dedi..
Canım ben hcgden anlamıyorum. Bat ne zaman?
Arkadaşlar merhaba ben de yeni katıldım aranıza.. Öncelikle Allah hepimizin bebişlerini korusun kollasın.. çok Sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin.. Sat ım 4 Ocak dün kan verdim beta hcg 84 çıktı doktor iki gün sonra yeniden kan ver dedi.. Değer düşük değil dimi doktor erken gelmişsin bile dedi..
Ben gordum canim 8mm lik bir kesemiz var sukurler olsunnnnKızlar kese gören var mı aramızdaaaaaaaaa
Hadi gozun aydın canım.Ben gordum canim 8mm lik bir kesemiz var sukurler olsunnnn
Saol canimmm allah isteyen herkese nasib etsin insallahHadi gozun aydın canım.
Bat 31 ocaktı canımCanım ben hcgden anlamıyorum. Bat ne zaman?
Dusuk fln degil gayet guzel bi deger ilk gune gore tebrikler canimm hosgeldin
Canım normal o zaman. Hadı hayırlısı olsun.Bat 31 ocaktı canım
Gayet iyi önemli olan bu değerın 2 gnde 2 katına cıkması
Canım normal o zaman. Hadı hayırlısı olsun.
İnan canım inan. Bende inanamıyodum gectı o saskınlıgımAy çok teşekkür ederim hala inanamıyorum..
Ah canım sıkma daraltma kendını. Ruyada kan gormek zaten bozulmus ruyan gecersiz. Bende goremedım henuz hemde daha cok var 21 inde. Ablam bugun gıtmıs 5 haftalık keseyide gormusler :)Ben keseyi gormeden icim rahatlamicak yaa yarin olsa da gitsek dr a.bugun ruyamda adet oldugumu gordum kan gordum ne zaman gorsem adet olurum cok etkilendim( iki gun onceki degerimde bekledigim gbi yukselmedi