2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kizlar gunaydinlar herkese.
Annecikler iyisinizdir umarim hepiniz
size bi kac sorum olucak ya surekli degerim soyle yukseldi fln diyorsunuz ben anlamiyorum evde falanmi deger olcuyorsunuz acaba?
ben cunku 2gun once evde test yaptim dunde kan testi 459 cikti daha cok basindayim ama sizin demeniz gibi degeri olcmek icin surekli kan testi flnmi yaptirmam gerekiyor
bide yurtdisindayim kan testini tabi doktoru beklemeyip kendim yaptigim icin sonucta bide kendi cebimden oduyorum

neyseki doktor randevum ayin 08/02de ozaman bakar gorurum hayirlisiyla herseyi insallah :)

he bide bende asit almiyorum cunku daha henuz hic bi doktor gormedim 08/02 kadar beklesem cokmu gec olurki sat 31/12ydi ?

Ah canım sıkma daraltma kendını. Ruyada kan gormek zaten bozulmus ruyan gecersiz. Bende goremedım henuz hemde daha cok var 21 inde. Ablam bugun gıtmıs 5 haftalık keseyide gormusler :)

Ablan turkiyede sanirim istedigi zaman gidebilmis bak gozu aydin.oof of insaallah loricim paranoyaya bagladim yarina kadar beynimde bissuru senaryo kurcam

Canım yurt dısında neredesin.? Ben almanyadayım burada da bendeb kan fln almadı, bu degerlerı saglık ocaklarında kan verıp ogrenebılıyolar. Burada kan alıyo ama deger fln soylemıyo bende sormuyorum :) folık asıt kendın odıceksın zaten al bence. Ben femibıon aldım basladım.

Ben keseyi gormeden icim rahatlamicak yaa yarin olsa da gitsek dr a.bugun ruyamda adet oldugumu gordum kan gordum ne zaman gorsem adet olurum cok etkilendim( iki gun onceki degerimde bekledigim gbi yukselmedi

Canım b en keseyi gördüm de noldu bende rahat değilim annelik böle biri sAnırım

canim ben fransada paristeyim sen almanyada nerdesin? daha gecen ay almanyadaydim
ya gidip bi labaratuarda hamilelik testi yaptirirsan orda sana hamile olup olmadigini bide iste orda degeri veriyolarlar hatta altinda bi tablo var o degerin hangi haftaya denk geldigini gosterir.
Bence sende git yaptir hem doktora giderkende garanti elinde kagidin olur oda yine yaptiricaktir orasi kesin :)
tabi doktor kan testini kendisi recete yazsa o parayida odemezsin ama ben bekleyemedim tam emin olmak istedim
randevum ayin 8inde bakalim bu aksam gidip bi ezcaneyle konusiyim :/

Merhaba kızlar ankarada hastane fiyatları bilen var mı, ya da devlette tavsiye?

Canım b en keseyi gördüm de noldu bende rahat değilim annelik böle biri sAnırım

Dimi hamilelikle basliyor anneligin zorluklari ve guzellikleri.insaallah her sey guzel olur hcg kactayken gordun canim minigini ya da kac hafta kac gunlukken

Sen tam kac hafta kac gunluksun canim.gozun aydin gormussun ne guzel
Saol canim darisi basina herkesin insallahhh .... suanda 4 hafta 6 gunlugum sali gunu randevum var ins kalp atislarini duyariz kese gormeyle is bitmior gercektende anne olmak taaaaa en basindan zorlu bir surecmis resmen daha basindayiz endiseler basladi

Hem endise hem zorluklara acilara kendinden bi varlik icin dayanma fedakarlik.kasik bel agrisi hic gecmicek sanrm.gogus agrisi ise giderek artcak gbi duruyor:) onlar saglikli olsun da hepsine gogus gereriz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…