Sorma ya 22 sına daha sankı 3 ay var gibime geliyoAmin canım:)
Ocak bir türlü bitmedi ya:)
Allahim hepimizzin gonlune gore versin insallahhh canimmmm hepinize iyi gecelerrr bebisleree dikkat kizlarrrrrAhh bennde ikiz çok istiyorum
Allah gönlümüze göre versin
Zaten 8 aylık kızım var ikiz olursa bir daha çocuk yapmam herhalde :)
Sorma ya 22 sına daha sankı 3 ay var gibime geliyo
Pembiş var mı belirti falan.. Bende tık yok ..22 şubata da çok var
Keşke ultrasona haftada 1 gitsek :)))
22 şubata da çok var
Keşke ultrasona haftada 1 gitsek :)))
Pembiş var mı belirti falan.. Bende tık yok ..
Aynen ya gırgırına takılıyorum.Ben cumayi bekleyemiyorum @loori Allah sabir versinsaka bi yana saglikli olsunlar da ayda bir gormeye de raziyim
Kasıklarım agrıyo canım benım. Basımda agrıyodu bugun gectı sukur.Kızlar adet olacakmış gibi ara ara karnım sızlıyor sizdede var mı böyle bir durum?
Nasıl ya sımdı mı adet oldun? Niye denemiceksin kiTüh ben adet oldum ya
Ovulasyon takibi de yapmıştım oysaki
Üstelik Ekimde olursa olsun Kasım ve Aralık a denk gelmesini istemiyordum yani diğer aylar denemeyeceğim
Ay baş ağrısı zor geçtiği iyi olmuş.Kasıklarım agrıyo canım benım. Basımda agrıyodu bugun gectı sukur.
Hem de ne zor aman aman.Ay baş ağrısı zor geçtiği iyi olmuş.
Aynen ya gırgırına takılıyorum.az kaldı kız sana
Evet canm belimede sancı giriyor genelde sağ kasigim karsiliyo agriyo..Kızlar adet olacakmış gibi ara ara karnım sızlıyor sizdede var mı böyle bir durum?
Gorursun ınsallah. Ultrason fotosunuda atarsınHe valla 3 gun kaldii insaallah gorurum keseyi minik kangurumun
Tam ben o durumdayım ya hep açım hattaHem de ne zor aman aman.sizde cok cabuk acıkıyomusunuz cok cabuk acıkıyorum tıtrıyorum resmen
Tam ben o durumdayım ya hep açım hatta
Surekli yemek istiyorum ama kilodan korkuyorum az az yiyorum :)
Nasıl ya sımdı mı adet oldun? Niye denemiceksin ki