2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bide bi sorum daha olcak hamılelıgımı ogreneli bir haftayı gecti ama hala adet olcakmısım gibi agrilar im var sizde de varmı acaba

Kahverengiyse korkma canm oluyor arada ama takipte ol pembeye kirmiziya dönmesin.banada gecen persembe geldi ayni sekilde.akintiyla kan da gelmsti dedigin sekilde.ztn progestan fln kullaniyorum dinlendim arada siyah bisiler geliyor ama daha ciddi bi durum olmadi
İnslh bndede olmaz ya bildiğin siyah dönük kahverengi gece gelms biraz az önce gelen kuru kandı pul pul .. doktora yarn tekrar gidecegm artışa bakmak için söyleyeyim bu durumu bnada verir belki progestan

Tşk ederim tatlım bilgi verdiginiz icin sonsuz teşekkürler bi haber alırsanız paylasin lutfen bende paylascam :) hepinizi öptüm. ...
Ne demek canım rica ederim,bildiklerimizi paylasıyoruz. Tabiki paylasırız ultrason goruntulerumızı daha karınlarımızıda paylasıcaz.:21::anneadayı:

Günaydın arkadaşlar ben bundan uc ay önce duşuk yaptım...Rabbim bana tekrar hamile olmayı nasip etti. ..takvime gore 4+5 gorunuyo iki gun önce doktora gittiğimde 6455 beta HTC cıkmıştı ultrason görüntüleri ise cok kucuk derecedeydi doktorum henuz cok kucuk 10 gun sonra tekrar gel dedi.... ama benıde bıraz korkuttu mıyomlarım varmış dikkat etmek gerekir dedi biraz endışelendım acikcasi sizin beta ve ultrason görüntüleri varsa atabilirsiniz

Sana sersem halimle yazıyorum progestanı içtim kafayı buldum :KK48: sabah 9 da randevum vardı sağ tarafta 0.5 mm kese solda 2 cm kistim varmıs kistim kesemden büyük... 4+2ymişiz1 hafta sonra tekrar çağırdı dt

Kahverengiyse korkma canm oluyor arada ama takipte ol pembeye kirmiziya dönmesin.banada gecen persembe geldi ayni sekilde.akintiyla kan da gelmsti dedigin sekilde.ztn progestan fln kullaniyorum dinlendim arada siyah bisiler geliyor ama daha ciddi bi durum olmadi

Protestan ağızdan mı fitil mi kullanıyorsunuz

Yok canım aklına getırme. Bendede ilk kahverengi lekelenmem olmustu. Doktor hıc bısey vermedı fln korkma dedı bundan. Kırmızı olursa kork demisti. Sukur yerlesme kanamasıymıs. Merak etme sende,yarın sorarsın zaten doktoruna.
Ay çok sağol içimi rahatlattin Allah razı olsun yarn olsun bakalm bir

Yok canım aklına getırme. Bendede ilk kahverengi lekelenmem olmustu. Doktor hıc bısey vermedı fln korkma dedı bundan. Kırmızı olursa kork demisti. Sukur yerlesme kanamasıymıs. Merak etme sende,yarın sorarsın zaten doktoruna.

Kaç gün sürdü acaba

2 düştüğüm var önceden riskli tabi normal değil dedi Protestan 200 lük günde 3 kere kullan dedi bi de hiçbir die kan sulandırıcı iğne verdi her ihtimale karşı beta hoca artısı iyiyse ve kalp atışı ilerde duyulursa sorun yok
Benmde 2 düsügm var ama iğneyi perşembe günü 2 katı artmissa verecek progestan da yarn verir herl

arkadaslar merhaba
iki gündür pek bakamadım ekim annleri çoğalmış maşallah.
benimde bat a son 10 gün. Geri sayıım başladı bakalım büyük bir heyecanla bekliyorum. daha önceki gebeliğimde ilk korunmadığım ay hamile kalmıştım bakalım bu nasıl olacak hayırlısını ver rabbim hepimize inşallah..

X