- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
Canım ınsallah saglıkla keseyi görürsün ben keseyi gördüğümde ultrason fotografında 4+6 yazıyor senın de bir hafta ıcınde bellı olur
Kese ve kalp atışı daha vakit gelmedi onlara :) 4hafta 5günlük hamileyim suan :)Neden galiba baby?
Onlara bızde gelemedik henuz :)Kese ve kalp atışı daha vakit gelmedi onlara :) 4hafta 5günlük hamileyim suan :)
Hayırlısıyla gelsin insallah o vakitler :)Onlara bızde gelemedik henuz :)
Takvim yapsana canım. Gorelim ne kadarlık bebislerKese ve kalp atışı daha vakit gelmedi onlara :) 4hafta 5günlük hamileyim suan :)
Ahaha Allah gonlune gore versın.Hayırlısıyla gelsin insallah o vakitler :)
Ekimin kaçı doğum olacak?
Bende erkek hissediyorum ama erkek istedigim icindir belki :)
Benimde 5 ekim görünüyor şuan :) tkvimi becerebilirsem yapacağım inşallahAhaha Allah gonlune gore versın.benim 2 ekim gorunuyo oglumda 15 ekim di 14 ekimde dogdu. Buda oyle olursa 1 ekim
Ahahaha canım o kadar cok meyve canım cekıyodu kı oglumda aynı zamanda hamıleydım oda ekimde dogduCaniniz surekli meyve cekiyorsa gozunuz herturlu meyvedeyse kiziniz olacak pazarda markette meyvelere saldiriyosa iz kiz
Tebrikler canım yapmıssın :)Benimde 5 ekim görünüyor şuan :) tkvimi becerebilirsem yapacağım inşallah
Ay kan grubumu yazmiyormusum ondan yapamamisim baya ugrastim ama olduTebrikler canım yapmıssın :)
Hissettiginiz cinsiyet varmı kızlar?Ben ilk hamileligimde erkek hıssedıyodum oyle oldu. Bunda da ne hıkmetse erkek hıssedıyorum. Artık hayırlısı olsun ınsallah.
Canim bu betalar cok degisior yaaa bnim ikiz olma ihtimali var o yuzden epeyce yuksekkkDün olmam lazımdı olmadm canm 1 gün gecms oluyo sanırm.Bnm beta 228 çıktı sen yaptrdinmi
Kızımda kız hissediyordum daha 8 haftalık ultrasonunda kız dedim ve öyle oldu bu sefer de kız hissediyorum :)
Gerçi daha hamile olup olmadığım belli değil benim
Ayy ne guzl inslh ikizdir .. bende çok istiyordum ama tek anlaşılan :)Canim bu betalar cok degisior yaaa bnim ikiz olma ihtimali var o yuzden epeyce yuksekkk
Bu ay kalsam yumurtlama gününü tutturabilir miyim acaba? Normalde ayin 19unda veya 20sinde hastalanmam gerekiyordu ama gebelikten dolayı düşük ve regli 28inde başladı. Ben ne zaman yumurtlarım acaba
allah seni ya guldum.hayırlısı olsun canım.
Canim bu betalar cok degisior yaaa bnim ikiz olma ihtimali var o yuzden epeyce yuksekkk