2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Böyle böyle kendilerini savunmayı öğrenecekler.. Benimki de geçen gün kendisine sarılmayı isteyen bir bebeğe bağırdı , kendimi çok kötü hissettim.. Şiddet uygulamıyor Allahtan ama çok hırçınlaştı son günlerde

İnşallah canım valla kafam iyice karıstı artık. Doktorlar da bi garip
İnek sütü yapabilir canım, biz çocukken şartlar böyle değildi ama bugün inek sütü çocukları resmen hasta ediyor , illa kanlı mukuslu kakaya gerek yok, cilde atıyor solunuma atıyor çok sık hasta olmalarına sebep oluyor.. Arkadaşım alerji doktoru Gürkan Kılıçtan çok memnun , teşhis konuluncaya kadar kutu kutu antibiyotik bitirip yine de iyi olmazmış çocuk.. Şimdi 7 yaşında okula başladı 1 sene boyunca hasta bile olmamış

canım bize de teşhis koymadılar, gribal deyip yolluyorlar. oğlum hasta olduğunda çok hızlı nefes alıp veriyor aynı bronşit gibi. Önce ona bronşit dediler, hemen ciğere iniyor. Kızımda da ateş oluyor hep. çok sıcaktan mı oldu bilmiyorum. Ben lojmanda kalıyorum ve merkezi sistem olduğundan kışın evin sıcaklığı 26-27 derece idi. Kış boyu hastaydık biliyorsun zaten. Şimdi de yaz sıcakları geldi hala burun tıkanıkları ve oğlumun öksürüğü devam ediyor. Kızımın da kulak ağrısı. Artık antibiyotikten tiksindiler, şurup deyince bile ağlamaya başlıyorlar. Süt konusuna gelince benimkiler çok içmiyor emdikleri için ama büyük kızım şişe şişe içerdi çok şükür o gayet iyidi. Çok nadir hasta olur olsa da ayakta geçirir.
Seninki de acaba sıcaktan ve terlemekten falan mı oluyor ki? ben şuan yatarken tek kat badi giydiriyorum ve cam açık yatıyoruz. çok terlemiyorlar.

Kizlar Arven iki gundur atesli suruo veriyorum ilik dus aldiriyorum neden oldu anlamadim.akinti oksuruk vs yok.bakicisi ile ayni gun hasta oldular onun da atesi ve oksurugu varmis iyilesene kadar gelmicek.dr a gitsek mi ya da bi gun daha mi beklesem ?

Canım burun akıntısı, öksürük, uykuda hırlama yoksa bir gün daha calpol ve dolven dönüşümlü ver bence viral olabilir.
Huzursuzluk, yemek yememe falan olursa gidiyorum ben doktora. Kulak ya da Boğaz enfeksiyonu, idrar yolu enfeksiyonu olabilir diye.

Sadece ateş ve halsizlikse üç gün bekliyorum geçiyor. Şimdiye kadar üç kez virüs kapmıştı kızım böyle. Yine de sen bilirsin.

Sadece bir gün burun akıntısı olan kızıma zatüre dedikten sonra ben burnu akar akmaz götürüyorum artık canım. Bir kaç kişiden daha duydum çünkü bu sene boyle garip bir akciğer enfeksiyonu çeşidi mevcut. Geçmiş olsun cok

Gürkan beyden randevu alacaktım canım ben de. Bugun bir de çekirge dorukta Sözer sarı oğlu var onun methşnş duyunca ona götürdüm. Cok guzel ilgilendi. Sonucta akciğer filmindeki izlerin 3 4 ay sürebileceğini kızımın durumunun iyi oldugunu haftaya tekrar kontrole gitmemizi söyledi. Cok sevındım mutlu oldum. Cok iyi ilgilendi sagolsun.Haftaya soracağım alerji doktoruna görünün derse Gürkan bey aklımda

Bizim kız da gunde 100 cc içiyor canım bir çaybardağı bile değil. Bugun baska bir doktora götürdüm. O ilk zatürenin etkileri oldugunu su anda cocukta yeni veya agır bir durum olmadıgını soyledı. İçim rahatladı. Ama yine de alerjiye görünün derse götüreceğim mutlaka.Hiç hasta olmuyordu bizimki ama bir kere mikrop vucuda girince devamlı tekrarlıyor onu anladım. İnşallah 2 yasından sonra bagısıklıkları tamamen gelişince bu kadar cabuk hasta olmazlar diye teselli ediyorum kendimi

Cok gecmis olsun canim. Bence dr a gidin. domestic dolunaydan sonra ben daha cok tedirgin oldum .

Kızlar kuzenimin 22 aylık oğlu grip olmuş ve tabii çok önemsememişler. Sonra çocuk topallamaya başlamış. Dizini hiç bükemiyor. Bacağı dümdüz şekilde yürüyor. Tabi doktorlara gitmeye başlıyorlar. Üç ayrı çocuk doktoruna gidiyorlar ve antibiyotik kullanıyorlar ama geçmiyor. Sonunda Ankara’ya bir doktora gidiyorlar ve grip sonrası romatizma çıkıyor

Çok geçmiş olsun canım. Artık hiç bir seyi hafife almaya gelmiyor.Her türlü bakteri virüs mutasyona uğramış durumda. Allah yavrulamızı da bizleri de korusun

kızlar viccodan sandalet alacaktım ama oğlumun ayakları etli olmadı. başka marka alıp da kullandığınız var mı ?

kızlar viccodan sandalet alacaktım ama oğlumun ayakları etli olmadı. başka marka alıp da kullandığınız var mı ?
Canım ben ortopedi mağazasından superfit marka aldım avrupada yüksek oranda dr tavsiyeli güvenilir marka. Tabanı süet ve hiç terleme yapmıyor hatta kışında bu markanın botunu alıcam çok çok memnun kaldım. Bebekhouse mağazasında indirimli şu an. Kızımın 1 aydır ayağında keyifle giyiyor. Önden ayarlamalı ve cırtlı olduğundan etli ayaklarada rahat olur diye düşünüyorum ama yinede denemeden alabilirmisin bilmiyorum.

Son düzenleme:
domestic epeydir girmiyorum tamamını okuyamadım geçmişolsun inşallah hemen atlatır ve tekrarlamaz canım. Doğumunada az kaldı hayırlısıyla sağlıkla kucağına al bebeğini canım

çok güzelmiş, hemen bakayım internet adresine

Nike sunray protect aldik biz. Memnunuz. Ama kuzenim oglunun crocs terliklerini vermıştı oglum onları gordumu baska bisey giymek istemiyor.

iyi akşamlar kızlar.
kızım sürekli düşüyor yürürken. düz yolda bile. neden sizce? ayakkabıdan mı desem, 3 ayrı ayakkabı giydi farketmedi. annem düz taban olabilir diyor ama bu yaşta belli olmaz yazıyor nette.

Biz nike sunray 2 kullanıyoruz memnunuz. Ama etli ayağa nasıl olur bilemiyorum. Crocslar etli ayaklara güzel oluo sanırım. Ama o kdr para veremem bn mesela

Cok gecmis olsun canim. Bence dr a gidin. domestic dolunaydan sonra ben daha cok tedirgin oldum .
Cok sagolun kizlar 3 gunun ardindan ates dustu normale girdi cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…