- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
Arkadaşım kesin kürtaj mı o kadar kanaman olmuş Bebek düşmemiş mi. Hakkında HAYIRlısı olsun. Şimdi ben ne desem boş ne desem anlamsız. Biliyorsun ben de seninle aynı durumdayım allah hepimizin hakkında hayırlısını versin hiç kolay değil.Ben kurtaja giricem kizlar dua edin
Ne denir ki cok uzuldum cnm ama boylesi hayirli demek bende yasadim uzme kendini ins en kisa zamanda atlatirsin sağlıklı bebegin olur allah yardimcin olsunBen kurtaja giricem kizlar dua edin
Allah ikinizede kolaylık versin yaşadığınız şeyi birdaha yaşatmasın inşallah.En kısa zamanda sağlıklı bir evlatla unuttursun hepsiniArkadaşım kesin kürtaj mı o kadar kanaman olmuş Bebek düşmemiş mi. Hakkında HAYIRlısı olsun. Şimdi ben ne desem boş ne desem anlamsız. Biliyorsun ben de seninle aynı durumdayım allah hepimizin hakkında hayırlısını versin hiç kolay değil.
Canim cok üzüldüm. Ben de o yollardan geçtim. 40 yaşındayım ve bir mucizem var çok şükür. Mucizelere inan. Gercek oluyorlar inandığında. Korktukca insan korkularini yaşıyor. Korkma lütfen. Umitsizlige de kapilma.Kizlar benim mucize bebegim gidiyor.bi haftadir kanamam vardi zaten dun geceden beri adet kanamasina donustu durmuyor hic.agri desen hat safhada.gerekli ilaclari kullaniyordum zaten.dusuk bekliyorum artik yapcak bi sey kalmadıdua edin kolay olsun dayanamiyorun agriya.doktorum da olcaksa dusuk olsun kurtaja gerek kalmasin demisti umudu kesmisti yani o da.kismet...2.bebegimizin sonu da ayni oldu.hic cocugum olmucak mi benim
Canim gec dollenme olmuş olabilir. bhcg 1500-2000lerde kese görünüyor. Artisini 2 gunde bir takip ediyor musunuz? 2 katina katlamasi lazimLütfen bişey yazarmsnz yardim bekliyorm
Dualarım senınle hakkında hayırlısı olsun bu cuma gunundeBen kurtaja giricem kizlar dua edin
Sen ne zaman gıtceksın tekrar dr a ne durumda sımdı kanaman devam edıyomuArkadaşım kesin kürtaj mı o kadar kanaman olmuş Bebek düşmemiş mi. Hakkında HAYIRlısı olsun. Şimdi ben ne desem boş ne desem anlamsız. Biliyorsun ben de seninle aynı durumdayım allah hepimizin hakkında hayırlısını versin hiç kolay değil.
Hepiniz sagolun tsekkur ederm.yatis yaptk ogleden sonrayi beklicez.canm bebeğin kalbi durmus icinde kanama olmus kesenin.ama kese duruyor.ben dayanamıyorum agriya artk kurtaji kabul ettim.o kadar agri kanama ama hala düşmemis kese duruyor
Hiç bilmiyorum .. Çok geriliyorumHimm o açıdan :))) ne zamn söylemeyi düsünüyorsun ?? :)
Kızlar günaydın . dün keseyi gördüm çok küçük dedi doktor haftaya gidip gelişmesine bakacakmış.
Bu sabah iş yerinde çok gerildim karnima kramplar giriyor kızlar. Çok kötüyüm . sinirden üşüme ve titreme geldi . ben bu şekilde 9 ay nasıl geçircem bu işyerinde . hamile olmadan önce bile beni sinir krizine sokuyolardı..
Evet cnm görürsün mutlaka ama çok küçük bana gösterdi ama ben sinek yumurtası kadar bile göremedim :))))ben çarşamba gidince doktora rahat rahat görürüm o zaman :)
bende geriliyorum iş ortamları sonuçta ama sakinliğini koruman lazım, bebeşi düşün ve sinir stres yapma
Haftana göre değer düşük gibi 2 günde bir testi tekrarlıyormusun belkide geç yumurtlamış olabilirsinLütfen bişey yazarmsnz yardim bekliyorm
Evet cnm görürsün mutlaka ama çok küçük bana gösterdi ama ben sinek yumurtası kadar bile göremedim :))))
Elimde değil hala kasılıyor karnım. Ama hiç hakkımı helal etmiyorum bunlara...
Ben kurtaja giricem kizlar dua edin
Allah kolaylık versin biran önce toparlanırsın inşallahBen kurtaja giricem kizlar dua edin
Stres yapma senınle aramızda 4 gun var dogum tarıhı acısından bende dun gordum 6 mm dedı dr daha cok kucuk bebegı goremedık 10 gun sonra gel dedı bu durum normal bence bak bnmkını atım sana ıcın rahatlasın:)Evet cnm görürsün mutlaka ama çok küçük bana gösterdi ama ben sinek yumurtası kadar bile göremedim :))))
Elimde değil hala kasılıyor karnım. Ama hiç hakkımı helal etmiyorum bunlara...