2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kızlar herkese hayırlı geceler rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ Salim rabbimin emanetlerini kucağımıza alalım inş. Bugün akşam üstüne doğru kokulu akıntım başladı ekşi kokuyor bir sıkıntı olur mu bilginiz var mı ?

Enfeksiyon belirtisi canım kokulu akıntı bugün doktorum söyledi akıntım oluyor diyince benimde var di gebelik öncesi şimdi azalmış idrar da yanma var mi peki ?

Merhaba arkadslar.benim son Adet tarihim 7ocak.6 haftaya girdim ama beta hcg 450 ve kese görünmüyo.sizce normalmi

Kismetten öteye gidilmiyo işte sen içini ferah tut yapabileceğim herşeyi yaptın eğer kesin kaybedersen de demekki sağlıklı bi bebek olmayacaktı ondan buyuyemedi diye düşün Allah sana acil sifalar versin inşallah kolaylıkla atlatirsin bu dönemi

Merhaba kızlar aranıza katılmak istiyorum :) adetim 3 gün geçti test yapmadım ama kasık ağrılarım ve sarı akıntı var sizce durum nedir bebiş istiyoruz :) bu arada 2016 ağustos annesiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…