- 19 Nisan 2011
- 810
- 183
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kurtaja giricem kizlar dua edin
ne güzel dilekler bunlar.. Rabbim e şükür ki kalp atışlarını duydum. vayy be dedim ne güzel atıyor, demek ki böyle oluyor dedim kendi kendime.. ama maalesef 1 saatlik kanama sonrası kaybettim minnakı.. hayırlısı Allah tan ..İnşallah onuda duyarsın canım benim de 27 sinde randevum var keseyi görmeye gidecem inşallah doktorum bana keseyi kesin görürüz inşallah kalp atışlarını duymasak korkma erken olabilir o zaman sana başka bir randevu veririz dedi sabırli ol kendine aynı stresi yaşamaktansa gününü bekle tedaviye ilk başladığın zamanları hatırla bu günün geleceğine inanmıyorduk bak çok şükür bu günler de geldi 2 hafta neki bizi daha kocaman bir 8 ay bekliyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
üzülme ama.. hiç düşünme sen bunları, pozitif ol ki bebişler de pozitif olsun :) İnsan üzülmeden, düşünmeden edemiyor ama şükür ki zaman geçiyor..Canim cok üzüldüm.
çok sağol canım.. Allah razı olsun.. inşaallah.. bunu da yaşamamız gerekiyordu demek.. :)canım çok üzüldüm inşallah bi daha ki sağlıkla ilerler Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun
deet.. üzülmek yok, böyle şeyleri düşünmek size yasak :)Cok uzudum
inşallah tatlım.. inşallah melek olmuştur ..allah sabır versin canım, çok zor. melek oldu bebeğin...
Allah sana sağlıklı daha nice gebelikler bebekler nasip eder inşallah
pazartesi çok hafif kahverengilik vardı ama rengi çook açık, zaten progestan kullanıyordum, doktor olabilir normal demişti daha onceden.. ama salı günü öğleden sonra ağrılı bir şekilde kanamam oldu.. siz siz olun azıcık leke görseniz bile doktorunuza danışın.. evet bazı şeyler hamilelik sürecinin verdiği sonuçlar ama yine de dikkat etmek lazım.. inşallah ,ilk evlat unutulur mu bilmiyorum ama Rabbim inşallah hepimize tekrarlarını nasip eder.. çok güzel bişey çünkü :)Canım ne denir nasıl söylenir bilmiyorum Allah sabır versin .. Bi belirti bi sıkıntı falan yaşadın mı . herşey normalken biranda mi oldu.. Rabbim en kısa zamanda yerini doldursun sağlıkla
sağol tatlım.. asma dudişi ..:)Gecms olsun canm
Kizlar benim mucize bebegim gidiyor.bi haftadir kanamam vardi zaten dun geceden beri adet kanamasina donustu durmuyor hic.agri desen hat safhada.gerekli ilaclari kullaniyordum zaten.dusuk bekliyorum artik yapcak bi sey kalmadı dua edin kolay olsun dayanamiyorun agriya.doktorum da olcaksa dusuk olsun kurtaja gerek kalmasin demisti umudu kesmisti yani o da.kismet...2.bebegimizin sonu da ayni oldu.hic cocugum olmucak mi benim
çok geçmiş olsun canım. bu konuda anlayabiliyorum seni.. ben de düşük yaptım salı günü ama henüz tamamen düşmedi.. ne kanamam vaaarr ne de ağrım... haftaya çarşambaya kadar bekleyeceğim. eğer halen bir gelişme olmaz ise kürtaja gireceğim.. Rabbim in bir imtihanı bu da.. sabır etmemiz lazım. isyan etmek yakışmaz bize; InşaAllah o günler de gelecek. Rabbim yardımcın olsun tatlımBen kurtaja giricem kizlar dua edin
Arkadaşlar mrb dün doktora gitti 18 ocakta regl oldum evde test yaptım pozitif çıktı. Dün doktora gittiğimde 16. mm lik kitle gördü ama kese göremedi. Hiç kan testi yaptırmamıştım dün idrar kültürü ve kan testi istedi doktor idrar testim temiz çıktı ama kan testimin sonucu çıkmadı yardımcı olun kızlar bu ne demek teşekkür ederim
kan testi sonucu 1 saat sonra alacam Can'ım evde yaptım sonuç pozitif çıktıslm cnm
ben anlamadim yani kan testinde hamile ciktinmi cikmadinmi?
Rabbim bir daha yaşatmasın evlat acısı kimselere de üzülme kendine stres yapma anlayabiliyorum seni hemde çok bende yaşadım yaşadığın acıyı inşallah bunlar hep sondur bi daha yaşamayız inşallah Rabbim hayırlı bir zamanda hayırlı bir şekilde doldursun kucagini inşallahGüzel günler dilerim kızlar...
ne güzel dilekler bunlar.. Rabbim e şükür ki kalp atışlarını duydum. vayy be dedim ne güzel atıyor, demek ki böyle oluyor dedim kendi kendime.. ama maalesef 1 saatlik kanama sonrası kaybettim minnakı.. hayırlısı Allah tan ..
üzülme ama.. hiç düşünme sen bunları, pozitif ol ki bebişler de pozitif olsun :) İnsan üzülmeden, düşünmeden edemiyor ama şükür ki zaman geçiyor..
çok sağol canım.. Allah razı olsun.. inşaallah.. bunu da yaşamamız gerekiyordu demek.. :)
deet.. üzülmek yok, böyle şeyleri düşünmek size yasak :)
inşallah tatlım.. inşallah melek olmuştur ..
pazartesi çok hafif kahverengilik vardı ama rengi çook açık, zaten progestan kullanıyordum, doktor olabilir normal demişti daha onceden.. ama salı günü öğleden sonra ağrılı bir şekilde kanamam oldu.. siz siz olun azıcık leke görseniz bile doktorunuza danışın.. evet bazı şeyler hamilelik sürecinin verdiği sonuçlar ama yine de dikkat etmek lazım.. inşallah ,ilk evlat unutulur mu bilmiyorum ama Rabbim inşallah hepimize tekrarlarını nasip eder.. çok güzel bişey çünkü :)
sağol tatlım.. asma dudişi ..:)
çok geçmiş olsun canım. bu konuda anlayabiliyorum seni.. ben de düşük yaptım salı günü ama henüz tamamen düşmedi.. ne kanamam vaaarr ne de ağrım... haftaya çarşambaya kadar bekleyeceğim. eğer halen bir gelişme olmaz ise kürtaja gireceğim.. Rabbim in bir imtihanı bu da.. sabır etmemiz lazım. isyan etmek yakışmaz bize; InşaAllah o günler de gelecek. Rabbim yardımcın olsun tatlım
İnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum bize soyle olurmuKa
kan testi sonucu 1 saat sonra alacam Can'ım evde yaptım sonuç pozitif çıktı
Canım dünkü ultrason sonucum 4 haftalıksın dediİnşallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum bize soyle olurmu
Can'ım senin kaç haftalık ultrason örneği var mıKızlar doktordan geldim şimdi keseyi gördüm :) hatta keseleri çift kese var maşallah gelişir mi bilemem ama drdi çift kese gördü
Güzel günler dilerim kızlar...
ne güzel dilekler bunlar.. Rabbim e şükür ki kalp atışlarını duydum. vayy be dedim ne güzel atıyor, demek ki böyle oluyor dedim kendi kendime.. ama maalesef 1 saatlik kanama sonrası kaybettim minnakı.. hayırlısı Allah tan ..
üzülme ama.. hiç düşünme sen bunları, pozitif ol ki bebişler de pozitif olsun :) İnsan üzülmeden, düşünmeden edemiyor ama şükür ki zaman geçiyor..
çok sağol canım.. Allah razı olsun.. inşaallah.. bunu da yaşamamız gerekiyordu demek.. :)
deet.. üzülmek yok, böyle şeyleri düşünmek size yasak :)
inşallah tatlım.. inşallah melek olmuştur ..
pazartesi çok hafif kahverengilik vardı ama rengi çook açık, zaten progestan kullanıyordum, doktor olabilir normal demişti daha onceden.. ama salı günü öğleden sonra ağrılı bir şekilde kanamam oldu.. siz siz olun azıcık leke görseniz bile doktorunuza danışın.. evet bazı şeyler hamilelik sürecinin verdiği sonuçlar ama yine de dikkat etmek lazım.. inşallah ,ilk evlat unutulur mu bilmiyorum ama Rabbim inşallah hepimize tekrarlarını nasip eder.. çok güzel bişey çünkü :)
sağol tatlım.. asma dudişi ..:)
çok geçmiş olsun canım. bu konuda anlayabiliyorum seni.. ben de düşük yaptım salı günü ama henüz tamamen düşmedi.. ne kanamam vaaarr ne de ağrım... haftaya çarşambaya kadar bekleyeceğim. eğer halen bir gelişme olmaz ise kürtaja gireceğim.. Rabbim in bir imtihanı bu da.. sabır etmemiz lazım. isyan etmek yakışmaz bize; InşaAllah o günler de gelecek. Rabbim yardımcın olsun tatlım
Ilk baktığımda 50 idi iki gun sonra 102 enson 5 gun önce bakardım.bugun tekrar bakcm.hicbir gebelik belirtim yok bi oğlum var ozamn çok belirtim vardı göğüs şişkinliği hassasiyet vs.bilmym sürekli belim ağrıyo heran kanama adet olcm gibi ağrım var.bilmym düşük olack gibi hissedyrmHaftana göre değer düşük gibi 2 günde bir testi tekrarlıyormusun belkide geç yumurtlamış olabilirsin
Kan tahlili ne zaman çıkacak canım hayırlısıyla Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallahCa
Canım dünkü ultrason sonucum 4 haftalıksın dedi
41 kere masallah hdı hayırlısı rabbım saglıklı bır sekılde kucagına almayı naasıp etsın tatlımKızlar doktordan geldim şimdi keseyi gördüm :) hatta keseleri çift kese var maşallah gelişir mi bilemem ama drdi çift kese gördü
bende de oluyo gulum oyle agrılar kalp atısı duydunuzmu uzan sureklı bıde ayaklarını sıcak tutkızlar iyi günler ıkı gündür karnım kasığım agırıyor yaa korkuyorum bişeymi oldu dıye bazen şiddetli sancı vuruyor kesiliyor normal mi sizce bu durum
amin Can'ım 1 saat sonra alacağımKan tahlili ne zaman çıkacak canım hayırlısıyla Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah
evet canım duydum gecen hafta kalp atısını progestan kullanıyoorum gebelıgı ögrendıgım hafta kanama oldum dusuk tehlıkem var bırazda olsa korkuyorumbende de oluyo gulum oyle agrılar kalp atısı duydunuzmu uzan sureklı bıde ayaklarını sıcak tut
İnşallah hayırlı sevindirici haberler alırsınA
amin Can'ım 1 saat sonra alacağım