2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Güzel günler dilerim kızlar...

ne güzel dilekler bunlar.. Rabbim e şükür ki kalp atışlarını duydum. vayy be dedim ne güzel atıyor, demek ki böyle oluyor dedim kendi kendime.. ama maalesef 1 saatlik kanama sonrası kaybettim minnakı.. hayırlısı Allah tan ..

Canim cok üzüldüm.
üzülme ama.. hiç düşünme sen bunları, pozitif ol ki bebişler de pozitif olsun :) İnsan üzülmeden, düşünmeden edemiyor ama şükür ki zaman geçiyor..

canım çok üzüldüm inşallah bi daha ki sağlıkla ilerler Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun
çok sağol canım.. Allah razı olsun.. inşaallah.. bunu da yaşamamız gerekiyordu demek.. :)

deet.. üzülmek yok, böyle şeyleri düşünmek size yasak :)

allah sabır versin canım, çok zor. melek oldu bebeğin...
Allah sana sağlıklı daha nice gebelikler bebekler nasip eder inşallah
inşallah tatlım.. inşallah melek olmuştur ..

Canım ne denir nasıl söylenir bilmiyorum Allah sabır versin .. Bi belirti bi sıkıntı falan yaşadın mı . herşey normalken biranda mi oldu.. Rabbim en kısa zamanda yerini doldursun sağlıkla
pazartesi çok hafif kahverengilik vardı ama rengi çook açık, zaten progestan kullanıyordum, doktor olabilir normal demişti daha onceden.. ama salı günü öğleden sonra ağrılı bir şekilde kanamam oldu.. siz siz olun azıcık leke görseniz bile doktorunuza danışın.. evet bazı şeyler hamilelik sürecinin verdiği sonuçlar ama yine de dikkat etmek lazım.. inşallah ,ilk evlat unutulur mu bilmiyorum ama Rabbim inşallah hepimize tekrarlarını nasip eder.. çok güzel bişey çünkü :)

Gecms olsun canm
sağol tatlım.. asma dudişi ..:)

Ben kurtaja giricem kizlar dua edin
çok geçmiş olsun canım. bu konuda anlayabiliyorum seni.. ben de düşük yaptım salı günü ama henüz tamamen düşmedi.. ne kanamam vaaarr ne de ağrım... haftaya çarşambaya kadar bekleyeceğim. eğer halen bir gelişme olmaz ise kürtaja gireceğim.. Rabbim in bir imtihanı bu da.. sabır etmemiz lazım. isyan etmek yakışmaz bize; InşaAllah o günler de gelecek. Rabbim yardımcın olsun tatlım

slm cnm
ben anlamadim yani kan testinde hamile ciktinmi cikmadinmi?

Rabbim bir daha yaşatmasın evlat acısı kimselere de üzülme kendine stres yapma anlayabiliyorum seni hemde çok bende yaşadım yaşadığın acıyı inşallah bunlar hep sondur bi daha yaşamayız inşallah Rabbim hayırlı bir zamanda hayırlı bir şekilde doldursun kucagini inşallah

merhaba hanımlar ;

6+6 haftalık hamileyim bizimki biraz zamansız ve plansız bir gebelik oldu.
ama varsın olsun iyiki oldu

şuan Osmangazi Tıp Dr. Adnan Şahin'e gidiyorum. İlk aşamada idrar testinden sonra en yakın tarihe ona randevu bulunca ona gitmeye başladım. fakat geçen hafta gittim kalp atışlarını dinledik tahlil sonuçlarıma baktı. ama bana bir daha ne zaman geleceğimi bile söylemedi.

ve muayene ücreti 75 TL benim için biraz tuzlu geldi açıkçası. sizden yardım bekliyorum yeni dr ve hastane bulmam lazım ve gebeliğim sıkıntılı geçmezse inşallah devlet hastanesi bile olabilir aslına bakarsanız ama iyi bir dr bulmak istiyorum ilk etapta.

yardım bekliyorum lütfen şimdiden teşekkürler.

Sagol canim masaallah cok metanetlisin.ben ilkinde daha cok yikilmistm.bunda hcg otekine gore daha iyi artmsti ama sonra pat diye durdu.ona ragmen keseyi gorduk.sonra dusugu beklerken kalp atisini aldk.hcg hala ayni misal.ama kanama devam.hcg artmadigi icin bebegimin kesesi cok yavas buyuyordu kendisi daha hizli buyuyordu gelisimi haftasina uyuyordu ama kese iki hafta gerideydi.kalbi durmus bugun minigimin.ilk defa kalp atisini onunla duydum cok mutlu etti beni o da cennette mutlu olsun:) Allah sana da yardim etsin kolayca olur insaallah.en kisa zamandada saglikli bebislerimiz olur bir daha yasamayiz umarm bu durumlari

Haftana göre değer düşük gibi 2 günde bir testi tekrarlıyormusun belkide geç yumurtlamış olabilirsin
Ilk baktığımda 50 idi iki gun sonra 102 enson 5 gun önce bakardım.bugun tekrar bakcm.hicbir gebelik belirtim yok bi oğlum var ozamn çok belirtim vardı göğüs şişkinliği hassasiyet vs.bilmym sürekli belim ağrıyo heran kanama adet olcm gibi ağrım var.bilmym düşük olack gibi hissedyrm

kızlar iyi günler ıkı gündür karnım kasığım agırıyor yaa korkuyorum bişeymi oldu dıye bazen şiddetli sancı vuruyor kesiliyor normal mi sizce bu durum
bende de oluyo gulum oyle agrılar kalp atısı duydunuzmu uzan sureklı bıde ayaklarını sıcak tut

bende de oluyo gulum oyle agrılar kalp atısı duydunuzmu uzan sureklı bıde ayaklarını sıcak tut
evet canım duydum gecen hafta kalp atısını progestan kullanıyoorum gebelıgı ögrendıgım hafta kanama oldum dusuk tehlıkem var bırazda olsa korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…