- 21 Eylül 2011
- 642
- 406
Ben kurtaja giricem kizlar dua edin[/QUO
Kızlar doktordan geldim şimdi keseyi gördüm :) hatta keseleri çift kese var maşallah gelişir mi bilemem ama drdi çift kese gördü
Düzenli artmış ama görünmesi için daha yükselmesi lazım tekrar ne zaman gideceksin seninle günlerimiz aynı benim pazar 700 dü çarşamba günü karından görünmedi haftaya çarşamba tekrar gideceğimIlk baktığımda 50 idi iki gun sonra 102 enson 5 gun önce bakardım.bugun tekrar bakcm.hicbir gebelik belirtim yok bi oğlum var ozamn çok belirtim vardı göğüs şişkinliği hassasiyet vs.bilmym sürekli belim ağrıyo heran kanama adet olcm gibi ağrım var.bilmym düşük olack gibi hissedyrm
Kanama aktif olarak Yok ama bugğn yine parça geldi. Çarşamba gideceğim tekrar doktora. Hayırlısı ya ben çok kafama takmıyorum.Sen ne zaman gıtceksın tekrar dr a ne durumda sımdı kanaman devam edıyomu
Amin. Bizde aktif olarak bir düşme Yok şu an ama gidişat öyle. Benim bi tane dünya tatlısı evladım var allah ona sağlık uzun ömür versin. Benim annem de çok düşük yapmış sonucunda ben ve kardeşim olmuşuz. Yine olur oğluma bir kardeş allah nasip ederse çok da takmıyorum.Allah ikinizede kolaylık versin yaşadığınız şeyi birdaha yaşatmasın inşallah.En kısa zamanda sağlıklı bir evlatla unuttursun hepsini
Bende salı gunu ılk kontrolume gıdıcem,burayı okudukca bıran once gıtmek ıstıyorum.
Bende de hiç belirti Yok öyle yatayım uyuyayım aman başım dönüyor filan hiiiiiiççççç Yok oğlanda mide bulantısı filan yoktu ama uyku çok vardı. Bunda o da Yok.Bende de hiç belirti yok benim normalde ara kanama olurdu bu ay olmayınca ondan şüphelendim iki tane kızım var nasip olursa 3. kez anne oluyorum
amin tatlım, inşaAllah... Rabbim yawrunu da sana bağışlasın..Rabbim bir daha yaşatmasın evlat acısı kimselere de üzülme kendine stres yapma anlayabiliyorum seni hemde çok bende yaşadım yaşadığın acıyı inşallah bunlar hep sondur bi daha yaşamayız inşallah Rabbim hayırlı bir zamanda hayırlı bir şekilde doldursun kucagini inşallah
kızlar iyi günler ıkı gündür karnım kasığım agırıyor yaa korkuyorum bişeymi oldu dıyebazen şiddetli sancı vuruyor kesiliyor normal mi sizce bu durum
Canım allah kolaylık versın ınsallah. Hakkında hayırlısı olsun.Bende de hiç belirti Yok öyle yatayım uyuyayım aman başım dönüyor filan hiiiiiiççççç Yok oğlanda mide bulantısı filan yoktu ama uyku çok vardı. Bunda o da Yok.
Vay ispiyoncu vay :) salı ya az kaldı dımıvalla ben erkene aldım dayanamadım. İş Yerinde de 1 kişiye söyledim herkes öğrendi :)))
Amin amin. Önemli olan benim sağlığım şu anda ben sağlıklı olayım ki evlatlarım da sağlıklı olsun. Bi de ben biraz bilimciyim. Böyle düşük vakalarında olayın askını bildiğim için pek duygusala bağlamıyorum.Canım allah kolaylık versın ınsallah. Hakkında hayırlısı olsun.
İnşallah yaşamayız tatlım.. salı günü ve gecesi hastanedeyken o kadar çok ağladım ki... ama eşim benim üzülüşüme dayanamıyordu.. benim üzüntümden o üzülmeye fırsat bulamadı.. sağolsun çok telkinde bulundu.. sonra da Rabbim verdi , yine O aldı dedim.. bir kere nasip olduysa neden bir daha olmasın diye ümit oldu içimde, belki boş bir ümit bilmiyorum ama kırıntısı bile yetti bana sanırım.. rabbim evlerimizi yawrusuz ve huzursuz bırakmasın :)Sagol canim masaallah cok metanetlisin.ben ilkinde daha cok yikilmistm.bunda hcg otekine gore daha iyi artmsti ama sonra pat diye durdu.ona ragmen keseyi gorduk.sonra dusugu beklerken kalp atisini aldk.hcg hala ayni misal.ama kanama devam.hcg artmadigi icin bebegimin kesesi cok yavas buyuyordu kendisi daha hizli buyuyordu gelisimi haftasina uyuyordu ama kese iki hafta gerideydi.kalbi durmus bugun minigimin.ilk defa kalp atisini onunla duydum cok mutlu etti beni o da cennette mutlu olsun:) Allah sana da yardim etsin kolayca olur insaallah.en kisa zamandada saglikli bebislerimiz olur bir daha yasamayiz umarm bu durumlari
canım gaz olunda sancı yaparmış. Bende de çok gaz var ve kasık ağrım oluyor. Sebep gazdır muhtemelen.
Benım aksamları cok kotu oluyo cok kotu hıssedıyorum kendımı. Karnım cok sıs oluyo ve oyle cok yemek yıyen bırı degılım.canım gaz olunda sancı yaparmış. Bende de çok gaz var ve kasık ağrım oluyor. Sebep gazdır muhtemelen.
Oyle canım saglıksız gebelık demekki. Allahım yine nasıp etsın ınsallahAmin amin. Önemli olan benim sağlığım şu anda ben sağlıklı olayım ki evlatlarım da sağlıklı olsun. Bi de ben biraz bilimciyim. Böyle düşük vakalarında olayın askını bildiğim için pek duygusala bağlamıyorum.
Benım aksamları cok kotu oluyo cok kotu hıssedıyorum kendımı. Karnım cok sıs oluyo ve oyle cok yemek yıyen bırı degılım.