2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Düzenli artmış ama görünmesi için daha yükselmesi lazım tekrar ne zaman gideceksin seninle günlerimiz aynı benim pazar 700 dü çarşamba günü karından görünmedi haftaya çarşamba tekrar gideceğim

Bende de hiç belirti yok benim normalde ara kanama olurdu bu ay olmayınca ondan şüphelendim iki tane kızım var nasip olursa 3. kez anne oluyorum

Allah ikinizede kolaylık versin yaşadığınız şeyi birdaha yaşatmasın inşallah.En kısa zamanda sağlıklı bir evlatla unuttursun hepsini
Amin. Bizde aktif olarak bir düşme Yok şu an ama gidişat öyle. Benim bi tane dünya tatlısı evladım var allah ona sağlık uzun ömür versin. Benim annem de çok düşük yapmış sonucunda ben ve kardeşim olmuşuz. Yine olur oğluma bir kardeş allah nasip ederse çok da takmıyorum.

Bende de hiç belirti yok benim normalde ara kanama olurdu bu ay olmayınca ondan şüphelendim iki tane kızım var nasip olursa 3. kez anne oluyorum
Bende de hiç belirti Yok öyle yatayım uyuyayım aman başım dönüyor filan hiiiiiiççççç Yok oğlanda mide bulantısı filan yoktu ama uyku çok vardı. Bunda o da Yok.

amin tatlım, inşaAllah... Rabbim yawrunu da sana bağışlasın..

kızlar iyi günler ıkı gündür karnım kasığım agırıyor yaa korkuyorum bişeymi oldu dıye bazen şiddetli sancı vuruyor kesiliyor normal mi sizce bu durum

canım gaz olunda sancı yaparmış. Bende de çok gaz var ve kasık ağrım oluyor. Sebep gazdır muhtemelen.

Canım allah kolaylık versın ınsallah. Hakkında hayırlısı olsun.
Amin amin. Önemli olan benim sağlığım şu anda ben sağlıklı olayım ki evlatlarım da sağlıklı olsun. Bi de ben biraz bilimciyim. Böyle düşük vakalarında olayın askını bildiğim için pek duygusala bağlamıyorum.

İnşallah yaşamayız tatlım.. salı günü ve gecesi hastanedeyken o kadar çok ağladım ki... ama eşim benim üzülüşüme dayanamıyordu.. benim üzüntümden o üzülmeye fırsat bulamadı.. sağolsun çok telkinde bulundu.. sonra da Rabbim verdi , yine O aldı dedim.. bir kere nasip olduysa neden bir daha olmasın diye ümit oldu içimde, belki boş bir ümit bilmiyorum ama kırıntısı bile yetti bana sanırım.. rabbim evlerimizi yawrusuz ve huzursuz bırakmasın :)

canım gaz olunda sancı yaparmış. Bende de çok gaz var ve kasık ağrım oluyor. Sebep gazdır muhtemelen.
Benım aksamları cok kotu oluyo cok kotu hıssedıyorum kendımı. Karnım cok sıs oluyo ve oyle cok yemek yıyen bırı degılım.

Oyle canım saglıksız gebelık demekki. Allahım yine nasıp etsın ınsallah

Benım aksamları cok kotu oluyo cok kotu hıssedıyorum kendımı. Karnım cok sıs oluyo ve oyle cok yemek yıyen bırı degılım.

ben o şişkinlikten yiyemiyorum çok kötü oluyorum ama kilo almamışım bu sayede :) Çünkü akşama kadar habire yiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…