Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar aranıza katılmak istiyorum :) adetim 3 gün geçti test yapmadım ama kasık ağrılarım ve sarı akıntı var sizce durum nedir bebiş istiyoruz :) bu arada 2016 ağustos annesiyim
Lütfen bişey yazarmsnz yardim bekliyormMerhaba arkadslar.benim son Adet tarihim 7ocak.6 haftaya girdim ama beta hcg 450 ve kese görünmüyo.sizce normalmi
Canım hıc anlamıyorum ben hcg den fln. Drun ne dedı.Lütfen bişey yazarmsnz yardim bekliyorm
Hcg az dedi.kese de görünmüyo.sagliksz gebelik olabilirmsCanım hıc anlamıyorum ben hcg den fln. Drun ne dedı.
Canım ya hakkında hayırlısı olsun ınsanda bısey dıyemıyo ki. Ne zaman gıdıceksın bı daha?Hcg az dedi.kese de görünmüyo.sagliksz gebelik olabilirms
Hcg az dedi.kese de görünmüyo.sagliksz gebelik olabilirms
Canım belki gec yumurtlama olmustur kötü düşünme ama 2 günde 2 katına çıkması gerek bunun için kan testini yaptır benimde adet tarihim 6 ocak gecen hafta pazartesiye kadar kan testi yaptrdm 4000deydi ve salı keseyi gördük seninki şuanlik düşük bir rakam görünüyor ama allah büyüktür benim birden 4 kat 4 kat artmaya başlamıştı sıkma canını iyi düşün iyi olsun artışlarını kontrol altına al 1500e geldigindede doktoruna git vajinal ultrasonlada olsun keseyi gorebilir inşallahHcg az dedi.kese de görünmüyo.sagliksz gebelik olabilirms
Evet biraz erken hareket ettik Hamile miyim bilmiyorum herşeyin hayırlısı olsun sqÇok erken olmuş hakkında hayırlısı Rabbim yardımcınız olsun
Canım farklı bi hastanede yaptır kan testini birde. 2500ler olmadan kese gözükmüyormuş. Benimde 650 yedi ilk gittiğimde doktor banada degerimin yüksek olmadığını söyledi sonra arkadışında dediği gibi 4kat arttı 2 günde bir mutlaka kan verMerhaba arkadslar.benim son Adet tarihim 7ocak.6 haftaya girdim ama beta hcg 450 ve kese görünmüyo.sizce normalmi
Ben kurtaja giricem kizlar dua edin
Rabbim yardımcın olsun canım hersey kolayca olsun bitsin, en kısa zmanda sağlıkla bir evlat nasip etsin rabbim sanaBen kurtaja giricem kizlar dua edin
Ne denebilir ki büyük geçmiş olsun...Ben kurtaja giricem kizlar dua edin