2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok şükür kızlar kalp atışlarını duyduk. Darısı bekleyenlerin başına. Haftasına göre uyumlu dedi dr.
Ben de bu sabah kalp atislarini duydum bebeğimin. En yakin arkadasimin da hamile kaldigini ve aramizin 11 gun oldugunu ogrendik. Cok mutluyum.
Bulantim eksimem cok ama istahim kesildi benim

Gebelik şekeri sabahları ağzında dudaklarında kuruluk yapıyor muydu kaçıncı haftada öğrenmiştin

Canım 24. Haftadaydı yanılmıyorsam . Ailenizde var mi benim annem seker hastası
Normalde elim ayagim titrer aç kalamam hiç bi anormallik var zaten dr o zaman da demişti dikkat etmezsen 40 yaşından sonra SEKer hastası olabilme olasılığım var diye . Ağızdaki
Kuruluk odanın kuruluğundan da olabilir yanlız kışın genelde bu sıkıntı oluyor

Ay canım benimde sol tarafımda aynı dediğin şeyler oluyo hatta bazen tekme atmaya basladimi bile diyorum normal heralde

Kız dur ne tekmesi :) benim de ayni durumlar var dediğiniz gibi
Muhtemelen rahim buyumesine veriyorum bu durumu .
Tekmelere gelince son aylarda böyle ağzımdan çıkacak diye korkuyordum. İnanılmaz bir his ..Cadı akrobasi yapıyordu sanki . Doğdu, 5 yaşına girecek hala öyle, tepelerde

Ben de bu sabah kalp atislarini duydum bebeğimin. En yakin arkadasimin da hamile kaldigini ve aramizin 11 gun oldugunu ogrendik. Cok mutluyum.
Bulantim eksimem cok ama istahim kesildi benim
Gözünüzaydın canım çok sevindim. Arkadaşının hamile kalması da çok güzel birlikte büyütürsünüz sağlıcakla..

Ay çok sevindim canım bir o kadar da saskinim maşallah bebisine bak pes etmiyo helal olsun ona ekim bebislerinin mucize bebegi olacak insallah

Insaallah canm.ama suanda umudum gttikce bitiyor cok kanamam var...dua edin

Sakin kötü düşünme oda kanamayı arttırır. Benim kuzenimin eşi 9 ay kanamayla topaç gibi bi kız doğurdu doğumda 8 tane de polip çıkarmışlar kadının rahminden uzme kendini dua ediyorum sana sürekli inşallah Allah'ım sana sağ saglim nur topu gibi bi evlat versin

Aminn canim Allah razi olsun insaallah Rabbim hepimize versin hayirli saglikli evlatlar sagol

Bazi devletteki dr lar catlak oluo bnkide ultason vermeyi sevmiomuş ölçmemişti devletteki dr 6 haftalık dedi 6 sıfır mı diyorum git 10 gn sonra gel dedi

Anladım cnm inşallah hepimiz sağlıklı sekilde duyarız

kızlar günaydınlar olsun herkese, dün gece ayıptır söylemesi hamsi yedim çok aşırı değil yedim doydum. bir iki saat sonra da kahve ve cheesecake yedim. o zaman bişey yoktu gece 12 civarı yattım resmen yediklerim boğazımda. wc ye git gel geçti gece çıkartamadım ama hep bir rahatsızlık eşim yanımda oturdum ağladım biraz. başucumda kolonya ve leğen bekledim öyle
ben normalde de kusamam yani ağlarım kusarken nefes alamam panik yaparım. böyle nasıl olacak bilmiyorum hadi evde neyse ama işte çok zor
premesis diye bi ilaç varmış bazı arkadaşlara doktor önermiş içinde b12 b6 kalsiyum falan varmış ve bitkisel bir vitamin takviyesi imiş. kullanan var mı? arattım hamilelerde ilk 3 ay bulantılara çok işe yaradığını yazmış bazıları. fikri olan varmı? bir de sgk ödüyor mu ilacı? ilaç bir kutu 30 tablet 45 tl..

Ben previt positive kullaniyorum icinde bilumum B vitaminleri var ama bulantim hic gecmiyor. Dun peynir ekmek yemek disinda hersey bulanti yapti.

Günaydın kızlar, konulara katılamıyorum pek fazla ama hepsini okuyorum malesef, bu dönem çok yoğun tempo çalışıyorum.eve geldiğimde deuyumaktan başka bişey yapamıyorum.Bu sabah ilk defa midemi tuhaf hissettim.bugün tam 5+6 dayım.merak ediyorum sizlerin ne zman başlamıştı bulantılarınız??

benim de ilk defa dün başladı. doktorun söylemesine göre 6. haftadayım ben de. haftaya salı randevum var bu premesis ilacını soracağım bakalım ne diyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…