- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
Gözünüz aydın. Darısı başımıza inş.Çok şükür kızlar kalp atışlarını duyduk. Darısı bekleyenlerin başına. Haftasına göre uyumlu dedi dr.
İnşaallah yaa. Sanki bütün bulantılarım ve halsizliğim geçti,numaradanmış meğer hepsiGözünüz aydın. Darısı başımıza inş.
Bebiside gordunuz mu canımÇok şükür kızlar kalp atışlarını duyduk. Darısı bekleyenlerin başına. Haftasına göre uyumlu dedi dr.
Gördük canımBebiside gordunuz mu canım
Hahahahah. Senin morale ihtiyacın varmış onu da yavrucuğunun minik kalbi dakikada 150 pıt yaparak sana vermiş. :)))İnşaallah yaa. Sanki bütün bulantılarım ve halsizliğim geçti,numaradanmış meğer hepsi
Hahahahah. Senin morale ihtiyacın varmış onu da yavrucuğunun minik kalbi dakikada 150 pıt yaparak sana vermiş. :)))İnşaallah yaa. Sanki bütün bulantılarım ve halsizliğim geçti,numaradanmış meğer hepsi
Numaracı :))İnşaallah yaa. Sanki bütün bulantılarım ve halsizliğim geçti,numaradanmış meğer hepsi
Ultrason foton varsa koysana canım. Bende haftaya salı gıdıcem ılk kezGördük canım
canım geç döllenme olmuştur belki değerin güzel bence. iki günde bir kan testini tekrarla en az iki katına çıkıyor olmalı düzenli bir şekilde. artışı takip et. hayırlı olsun :)Kızlar adetim 6 gün geçe hcg 450 çıktı bu değer normal mi düşük mü acaba ya:/yorumlayabilen var mı
Çok sağol canımcanım geç döllenme olmuştur belki değerin güzel bence. iki günde bir kan testini tekrarla en az iki katına çıkıyor olmalı düzenli bir şekilde. artışı takip et. hayırlı olsun :)
benim adetimden bir gün sonra 89 çıktı canım. hiç korkma. yeter ki değerler düzenli artsın. benim 1579 iken vajinal yolla muayenede kesem gözüktü.Çok sağol canımdaha doktora gitmedim bu akşam gitmeyi düşünüyorum ama erken mi acaba kese görünmez mi bu durumda? Gerçi gitmeden duramam.. burda adet günü 700 800 çıkanları okudum hep benimki düşük mü diye endişe etmeye başladım ilk gebeliğim tecrübesizimm
İnşallah canım içime su serptin Allah razı olsun senin de bebeğin hayırlı olsunbenim adetimden bir gün sonra 89 çıktı canım. hiç korkma. yeter ki değerler düzenli artsın. benim 1579 iken vajinal yolla muayenede kesem gözüktü.
Benim adetten 6 gün önce 42.08, adetten bir gün önce 588.06 çıktı. 2 gün sonra yeniden baktır bence değerine canım.Kızlar adetim 6 gün geçe hcg 450 çıktı bu değer normal mi düşük mü acaba ya:/yorumlayabilen var mı
sagol canım düşündüğün icinBuse01102016 bütün sayfaları okuyamadm ama seni merak ettim gittin mi doktora nasılsın