- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
Benim dün gittiğim şansıma acayip iyiydi çok güler yüzlüydü ama ölçmedi işte haftasıyla uyumlu dedi kağıt verdi ama :) neyse Pazartesi'ye artık benim :)Bazi devletteki dr lar catlak oluo bnkide ultason vermeyi sevmiomuş ölçmemişti devletteki dr 6 haftalık dedi 6 sıfır mı diyorum git 10 gn sonra gel dedi
canım ben premesis değilde multivitamin decavit kullanıyorum aynı şekilde ondada b12 kalsiyum falan bütün vitaminler var ama bunlar mide bulantısını falan kesmiyor çünkü dünde doktorum söyledi bu hap senin mideni bulandırmiyor mu içindeki b12 koku yapar mideni ekșitir icebiliyorsan güzel ama icemiyorsanda sadece folik asit kullan dedi ama tabi suanlık benim bulantm yok içebiliyorum sl. Senin bulantıların. Başladiysa eğer vitaminler daha da bulandirabilir bilgin olsunkızlar günaydınlar olsun herkese, dün gece ayıptır söylemesi hamsi yedim çok aşırı değil yedim doydum. bir iki saat sonra da kahve ve cheesecake yedim. o zaman bişey yoktu gece 12 civarı yattım resmen yediklerim boğazımda. wc ye git gel geçti gece çıkartamadım ama hep bir rahatsızlık eşim yanımda oturdum ağladım biraz. başucumda kolonya ve leğen bekledim öyle
ben normalde de kusamam yani ağlarım kusarken nefes alamam panik yaparım. böyle nasıl olacak bilmiyorum hadi evde neyse ama işte çok zor
premesis diye bi ilaç varmış bazı arkadaşlara doktor önermiş içinde b12 b6 kalsiyum falan varmış ve bitkisel bir vitamin takviyesi imiş. kullanan var mı? arattım hamilelerde ilk 3 ay bulantılara çok işe yaradığını yazmış bazıları. fikri olan varmı? bir de sgk ödüyor mu ilacı? ilaç bir kutu 30 tablet 45 tl..
düzenli olacak mı bulantılar bilmiyorum dün çok üst üste bişeyler yediğim için mi zorladı mideyi acaba onu da bilmiyoum. doktora gidene kadar takip edeceğim bakalım neler olacak hiç olmadı doktorun önerisi ile bir şey alacağım herhalde. daha şimdiden panik oldum çünkü bulantılar içinCanım b
canım ben premesis değilde multivitamin decavit kullanıyorum aynı şekilde ondada b12 kalsiyum falan bütün vitaminler var ama bunlar mide bulantısını falan kesmiyor çünkü dünde doktorum söyledi bu hap senin mideni bulandırmiyor mu içindeki b12 koku yapar mideni ekșitir icebiliyorsan güzel ama icemiyorsanda sadece folik asit kullan dedi ama tabi suanlık benim bulantm yok içebiliyorum sl. Senin bulantıların. Başladiysa eğer vitaminler daha da bulandirabilir bilgin olsun
Günaydın kızlar, konulara katılamıyorum pek fazla ama hepsini okuyorum malesef, bu dönem çok yoğun tempo çalışıyorum.eve geldiğimde deuyumaktan başka bişey yapamıyorum.Bu sabah ilk defa midemi tuhaf hissettim.bugün tam 5+6 dayım.merak ediyorum sizlerin ne zman başlamıştı bulantılarınız??
Of ben de icmeyeyim bari. Teşekkürler bilgi super.Canım b
canım ben premesis değilde multivitamin decavit kullanıyorum aynı şekilde ondada b12 kalsiyum falan bütün vitaminler var ama bunlar mide bulantısını falan kesmiyor çünkü dünde doktorum söyledi bu hap senin mideni bulandırmiyor mu içindeki b12 koku yapar mideni ekșitir icebiliyorsan güzel ama icemiyorsanda sadece folik asit kullan dedi ama tabi suanlık benim bulantm yok içebiliyorum sl. Senin bulantıların. Başladiysa eğer vitaminler daha da bulandirabilir bilgin olsun
çıkartıyor musun canım yoksa sadece bulantı mı var?Benimki 6. Haftadan itibaren bir anda başladı.
çok karıştırma istersen mideni bulanmayağı varsada balık ve cheescake karıştırılınca mutlaka bulanırdüzenli olacak mı bulantılar bilmiyorum dün çok üst üste bişeyler yediğim için mi zorladı mideyi acaba onu da bilmiyoum. doktora gidene kadar takip edeceğim bakalım neler olacak hiç olmadı doktorun önerisi ile bir şey alacağım herhalde. daha şimdiden panik oldum çünkü bulantılar için
Ben pek kusabilen biri değilim. Hep tutuyorum. Agzima geliyor eksimeyle birlikte. 8. Haftada tavan yapiyormus 12. Haftadan sonra gecermis. Ben 7deyim. Bakalim haftaya nasil olacak.çıkartıyor musun canım yoksa sadece bulantı mı var?
bir de sabah mı akşam mı daha çok oluyor??
valla ben de öyleyim kusamam yani ölecekmişim gibi geliyor. inşallah artış olmaz. gerçekten ben de diken üstündeyim sürekli ya kötülerse diye. allah yardımcımız olsun..Ben pek kusabilen biri değilim. Hep tutuyorum. Agzima geliyor eksimeyle birlikte. 8. Haftada tavan yapiyormus 12. Haftadan sonra gecermis. Ben 7deyim. Bakalim haftaya nasil olacak.
Bazen geceden basliyor ama sabah daha cok sanki. Eksiyecek midem diye hicbirsey canim cekmiyor. Saniyorum açlık ta bulantiyi artiriyor şeker düşmesi sebebiyle.
Vucudumuzun istedigi seyler disinda birsey yememize gerek yokmuş. Ilk uc ay folik asit disinda ciddi bir gida takviyesi almasan da olur dedi dr. Kendini hicbirseye zorlama dedi.valla ben de öyleyim kusamam yani ölecekmişim gibi geliyor. inşallah artış olmaz. gerçekten ben de diken üstündeyim sürekli ya kötülerse diye. allah yardımcımız olsun..
Canım hoşgeldin hayırlı olsun bebişinMerhabalar ,
Ben de aranıza yeni katıldım..Dün test yaptım vee pozitiff :) heycanlıyım , şaşkınımm <3
Canım hoşgeldin hayırlı olsun bebişin
Canım kolay gelsın, bulantı herkeste olcak dıye bısey yok. Benım hala yok olmazda tahmınen,oglumdada olmamıstı.Günaydın kızlar, konulara katılamıyorum pek fazla ama hepsini okuyorum malesef, bu dönem çok yoğun tempo çalışıyorum.eve geldiğimde deuyumaktan başka bişey yapamıyorum.Bu sabah ilk defa midemi tuhaf hissettim.bugün tam 5+6 dayım.merak ediyorum sizlerin ne zman başlamıştı bulantılarınız??
Hosgeldın canım,hayırlı olsun.Merhabalar ,
Ben de aranıza yeni katıldım..Dün test yaptım vee pozitiff :) heycanlıyım , şaşkınımm <3
haftaya çarşamba günü gideceğim henüz gitmedim canım gitmişken kesesi falan görünsün istiyorumhoşbuldumm canımm teşekkür ederimm..Beklenen doğum tarıhlerimiz aynı nerdeyse :) doktora gittin mi ?
Canım hayırlı olsun bebişin. Aynıyız seninle. Benimde 5+6 bende bulantı başlamadi. Bir kez sabah işe gitmeden dişlerimi fırçalarken kötü oldum onun haricinde bulantım yok ama yumurtaliklarimda acaip şeyler oluyoGünaydın kızlar, konulara katılamıyorum pek fazla ama hepsini okuyorum malesef, bu dönem çok yoğun tempo çalışıyorum.eve geldiğimde deuyumaktan başka bişey yapamıyorum.Bu sabah ilk defa midemi tuhaf hissettim.bugün tam 5+6 dayım.merak ediyorum sizlerin ne zman başlamıştı bulantılarınız??