2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bazi devletteki dr lar catlak oluo bnkide ultason vermeyi sevmiomuş ölçmemişti devletteki dr 6 haftalık dedi 6 sıfır mı diyorum git 10 gn sonra gel dedi
Benim dün gittiğim şansıma acayip iyiydi çok güler yüzlüydü ama ölçmedi işte haftasıyla uyumlu dedi kağıt verdi ama :) neyse Pazartesi'ye artık benim :)

Kısasslaarrrr herkese günaydın. Oğlan beni sabahın köründe uyandırdı bugün sıpa aklına kaplumbağa düşmüş kagu diye ye uyandım :) ve bir de ne göreyim.

Ankara'da bembeyaz kar yağıyor. Tam havalar ısınacak artık filan derken bi daha kar çıktı

Canım b
kızlar günaydınlar olsun herkese, dün gece ayıptır söylemesi hamsi yedim çok aşırı değil yedim doydum. bir iki saat sonra da kahve ve cheesecake yedim. o zaman bişey yoktu gece 12 civarı yattım resmen yediklerim boğazımda. wc ye git gel geçti gece çıkartamadım ama hep bir rahatsızlık eşim yanımda oturdum ağladım biraz. başucumda kolonya ve leğen bekledim öyle :KK43:
ben normalde de kusamam yani ağlarım kusarken nefes alamam panik yaparım. böyle nasıl olacak bilmiyorum hadi evde neyse ama işte çok zor :KK43:
premesis diye bi ilaç varmış bazı arkadaşlara doktor önermiş içinde b12 b6 kalsiyum falan varmış ve bitkisel bir vitamin takviyesi imiş. kullanan var mı? arattım hamilelerde ilk 3 ay bulantılara çok işe yaradığını yazmış bazıları. fikri olan varmı? bir de sgk ödüyor mu ilacı? ilaç bir kutu 30 tablet 45 tl..
canım ben premesis değilde multivitamin decavit kullanıyorum aynı şekilde ondada b12 kalsiyum falan bütün vitaminler var ama bunlar mide bulantısını falan kesmiyor çünkü dünde doktorum söyledi bu hap senin mideni bulandırmiyor mu içindeki b12 koku yapar mideni ekșitir icebiliyorsan güzel ama icemiyorsanda sadece folik asit kullan dedi ama tabi suanlık benim bulantm yok içebiliyorum sl. Senin bulantıların. Başladiysa eğer vitaminler daha da bulandirabilir bilgin olsun :KK200:

Canım b

canım ben premesis değilde multivitamin decavit kullanıyorum aynı şekilde ondada b12 kalsiyum falan bütün vitaminler var ama bunlar mide bulantısını falan kesmiyor çünkü dünde doktorum söyledi bu hap senin mideni bulandırmiyor mu içindeki b12 koku yapar mideni ekșitir icebiliyorsan güzel ama icemiyorsanda sadece folik asit kullan dedi ama tabi suanlık benim bulantm yok içebiliyorum sl. Senin bulantıların. Başladiysa eğer vitaminler daha da bulandirabilir bilgin olsun :KK200:
düzenli olacak mı bulantılar bilmiyorum dün çok üst üste bişeyler yediğim için mi zorladı mideyi acaba onu da bilmiyoum. doktora gidene kadar takip edeceğim bakalım neler olacak hiç olmadı doktorun önerisi ile bir şey alacağım herhalde. daha şimdiden panik oldum çünkü bulantılar için :KK43::KK43:

Günaydın kızlar, konulara katılamıyorum pek fazla ama hepsini okuyorum malesef, bu dönem çok yoğun tempo çalışıyorum.eve geldiğimde deuyumaktan başka bişey yapamıyorum.Bu sabah ilk defa midemi tuhaf hissettim.bugün tam 5+6 dayım.merak ediyorum sizlerin ne zman başlamıştı bulantılarınız??

Benimki 6. Haftadan itibaren bir anda başladı.

Canım b

Of ben de icmeyeyim bari. Teşekkürler bilgi super.

düzenli olacak mı bulantılar bilmiyorum dün çok üst üste bişeyler yediğim için mi zorladı mideyi acaba onu da bilmiyoum. doktora gidene kadar takip edeceğim bakalım neler olacak hiç olmadı doktorun önerisi ile bir şey alacağım herhalde. daha şimdiden panik oldum çünkü bulantılar için :KK43::KK43:
çok karıştırma istersen mideni bulanmayağı varsada balık ve cheescake karıştırılınca mutlaka bulanır :KK48: ama devam edersede doktorun önerir mutlaka birseyler

çıkartıyor musun canım yoksa sadece bulantı mı var?
bir de sabah mı akşam mı daha çok oluyor??
Ben pek kusabilen biri değilim. Hep tutuyorum. Agzima geliyor eksimeyle birlikte. 8. Haftada tavan yapiyormus 12. Haftadan sonra gecermis. Ben 7deyim. Bakalim haftaya nasil olacak.
Bazen geceden basliyor ama sabah daha cok sanki. Eksiyecek midem diye hicbirsey canim cekmiyor. Saniyorum açlık ta bulantiyi artiriyor şeker düşmesi sebebiyle.

Son düzenleme:
Ben pek kusabilen biri değilim. Hep tutuyorum. Agzima geliyor eksimeyle birlikte. 8. Haftada tavan yapiyormus 12. Haftadan sonra gecermis. Ben 7deyim. Bakalim haftaya nasil olacak.
Bazen geceden basliyor ama sabah daha cok sanki. Eksiyecek midem diye hicbirsey canim cekmiyor. Saniyorum açlık ta bulantiyi artiriyor şeker düşmesi sebebiyle.
valla ben de öyleyim kusamam yani ölecekmişim gibi geliyor. inşallah artış olmaz. gerçekten ben de diken üstündeyim sürekli ya kötülerse diye. allah yardımcımız olsun..

valla ben de öyleyim kusamam yani ölecekmişim gibi geliyor. inşallah artış olmaz. gerçekten ben de diken üstündeyim sürekli ya kötülerse diye. allah yardımcımız olsun..
Vucudumuzun istedigi seyler disinda birsey yememize gerek yokmuş. Ilk uc ay folik asit disinda ciddi bir gida takviyesi almasan da olur dedi dr. Kendini hicbirseye zorlama dedi.
Ben cok sut kefir vs ictim ilk baslarda saniyorum beta hcg mi hizla yukseltti. (Bu tibbi bir aciklama değil sahsi fikrim)

Kızlar benim de dün gece başladı yemeği zor yedim yattım hemen sanırım biraz da bünye aç kaldı. geç yedim akşam yemeğini .. 6+4 hoşgeldin Canimss iyi de böyle :olamaz:

Günaydın kızlar, konulara katılamıyorum pek fazla ama hepsini okuyorum malesef, bu dönem çok yoğun tempo çalışıyorum.eve geldiğimde deuyumaktan başka bişey yapamıyorum.Bu sabah ilk defa midemi tuhaf hissettim.bugün tam 5+6 dayım.merak ediyorum sizlerin ne zman başlamıştı bulantılarınız??
Canım kolay gelsın, bulantı herkeste olcak dıye bısey yok. Benım hala yok olmazda tahmınen,oglumdada olmamıstı.

Canım hayırlı olsun bebişin. Aynıyız seninle. Benimde 5+6 bende bulantı başlamadi. Bir kez sabah işe gitmeden dişlerimi fırçalarken kötü oldum onun haricinde bulantım yok ama yumurtaliklarimda acaip şeyler oluyo :KK66: dün forumdaki bi arkadaşa yazdım sanki içimde geziniyo tekme atiyo gibi pit pit atmalar, kasiklarimda çok kısa süreli ara ara batmalar var. Sadece sol kaşığıyla oluyo. Keseyi gördüm ama bebiş için doktor 10 gün sonra gel demişti beklemedeyim şuan :KK66:

X