- 8 Şubat 2017
- 232
- 177
Canım bende gribim Ebeye sordum tavuk suyu çorba ,acı çok değil şehriye çorbası ,bir parça zencefil rendenin en küçük yeri ile rendeliyip limon , bal sıcak su ile iç dedi ıhlamur içebilirsin açık çay içebilirsin dedi .bağışıklık sistemin vücudun tamamı işe bebeği büyütmeye çalışıyor o yüzden çok kolay hasta olabilirsin dediSanırım grip oluyorum..Bütün vücudum kırılıyo ve burnum şarıl şarıl akıyo..Bide üşüyorum.. Bu ne yaa dakka bir gol bir
Canım bende bugün doktora aynısını sordum sağ kasığıma ağrı giriyor eletrik carpar gibi oluyor dedim doktorda bu dönemlerde normal çünkü beklenen bi adet kanaması olmuyor ve hormonlar git gide yükseliyor kese büyüyor kasık ağrıları göğüs hassasiyetleri bu gibi ağrılar cok normal dediCanlar.. ya bnm sağ tarımda bebeğin olduğu kısımda sanki etimi cimdiriyorlar böyle yada içerden isiriyorlar ağrıyor gbi ya sizdede varmı böyle birsy ??? Bu neden olabilir??
Bnde kese büyüyor diye düşündüm ama bir soraym arkadaşlarda yaşayan varmı dedim. Bn suan 6+3deyim br ara kesilmişti ağrılar adet ağrıları vardı öncede şuanda dünden beri böyle br ağrı var artk bebek oluşmuştur belkide ondan böyledir.Canım bende bugün doktora aynısını sordum sağ kasığıma ağrı giriyor eletrik carpar gibi oluyor dedim doktorda bu dönemlerde normal çünkü beklenen bi adet kanaması olmuyor ve hormonlar git gide yükseliyor kese büyüyor kasık ağrıları göğüs hassasiyetleri bu gibi ağrılar cok normal dedi
İşte benim bu konuda bir bilgim olmadığı için panik durumdayım zaten kese aşağıda bizim. Ben idrar testi yaptım çizgileri gördüm akşam doktora gittim kese oradaydı. Ertesi gün kendi doktoruma gittim o da keseyi gördü işte 10 gün sonra gel bebeği görelim filan dedi. O 10 gün bana az geldi
Günaydın kızlar iştahı açılan bi benmiyim yaa((
Günaydın kızlar
Benim de hafiften bi içim kalktı bu sabah ama hiçbirşey yememe engel değil n'olacak bu iştah açıklığı61kg yum suan ilkinde de öyleydim 9 kg aldım sadevesadece az biraz gebelik şekeri de vardı onun da etkisi oldu dikkat etmemde tabi öğün atlamıyordum hiç özellikler 6 ve 7 . Aydan sonra asıl kilolar geliyor aman tikkat
Bebisim bir mucize...hala yasiyor ve büyüyor Elhamdulillah.hcg en son 1500lerdeydi biliyosunuz.dusmeye devam ediyor mu bilmiyorum.dun gittik kendisini de gorduk bebegimin.geriden geliyor 5 haftalik ama sukurler olsun.cok fazla kanamam var yatiyorum hep.kasik agrim cok cok devam ediyor.hep onun kaybi riskiyle karsi karsiyayim her an ne olacagi belli degil bekliyoruz canim
İnşaallah yaa. Sanki bütün bulantılarım ve halsizliğim geçti,numaradanmış meğer hepsi
Arkadaşlar doktorunuz bebeğin kalbinin dakikada kaç kere attığını söyledi mi yoksa bizmi sorucaz ben merk ederm yani her şeyini sormak isterm :)
sevindm canım bak için rahatlamış oldu iyi ki gitmişsin :)sagol canım düşündüğün icin
Doktora gittim hcg 4 kat 4 kat fazla gelismis zaten 2 günde 2 katına çıkacak diye keseyi gorene kadar önemli 2500lerden sonra takibine gerek yok dedi kese düzgünse tabi. Vee keseme baktı ve ultrasonda direk görebildik kese gayet düzgün görünümlü gelişimi haftasına gore normal , 10 gun sonra gel kalp atışını duyariz dedi randevu verdi sadece kesede biraz kanama olmuş ama o korkulcak bisey değil çoğu zaman olabilirmis ve vücut kendi onu temizliyormuş hafif kahverengimsi lekenme seklinde o atık kanı atabilir vücudun panik yapma hersey çok yolunda dedi coooooook mutluyum bu arada kesem 18 mm
aynen iyiiki beklemeden gitmişim yoksa cumaya kadar bisey olmasa bile stresten olurdu herhaldesevindm canım bak için rahatlamış oldu iyi ki gitmişsin :)
Bn 24üne gitmem gerk ama bnde erken gidebilirim progestan ignm bitiyor perşembe günü pazar yda pazartesi tekrar vurulmam gerk bnde pazartesi gitsem diyorum hem onu sorarm hemde kalp atışlarıni duyarm ama duyulmazsa dahakucuk olursada diye bilmiyorum.21 inde mi gitcektin ya ben dayanmıcam cuma gtcem korkuyorum
bnmde 25inde nasıl geçicekse okdr vakitBn 24üne gitmem gerk ama bnde erken gidebilirim progestan ignm bitiyor perşembe günü pazar yda pazartesi tekrar vurulmam gerk bnde pazartesi gitsem diyorum hem onu sorarm hemde kalp atışlarıni duyarm ama duyulmazsa dahakucuk olursada diye bilmiyorum.
Senle ayniyiz canm biz yumurtlama günlerinde çok yakın. Acaba bn 7+2de gtsem kalp atışlarıni duyarmiyim normalde 7+5de çağırdı doktorbnmde 25inde nasıl geçicekse okdr vakit
Can'ım şimdi ben bir de devlet hastanesine gittim içim rahat etmiyordu sanki hiç bilmiyormuşum gibi. Evet sesi 4+6 hamilesin. Yeri filan nasıl dedim. Yeri filan gayet iyi dedi. İlk adet günümde gittiğimde yeri biraz aşağıda demişlerdi acaba bu değişebilen bişiy mi? Bi de keseyi mm olarak ölçmedi.Evet normale göre ilerden gidiosun... Drlar en iyisini bilir
Ay canım benimde sol tarafımda aynı dediğin şeyler oluyo hatta bazen tekme atmaya basladimi bile diyorum normal heraldeCanlar.. ya bnm sağ tarafmda bebeğin olduğu kısımda sanki etimi cimdiriyorlar böyle yada içerden isiriyorlar ağrıyor gbi ya sizdede varmı böyle birsy ??? Bu neden olabilir??
bilmiyorum ki valla ne zaman duyulcak ağırdan gidiyoruz biz ama ilaç yazdırcaksan mecbur gitmicekmisin ya da tlfnda sorsan ilaç yaxdırmam gerekiyo kalp atışına da bakarmıyız dieSenle ayniyiz canm biz yumurtlama günlerinde çok yakın. Acaba bn 7+2de gtsem kalp atışlarıni duyarmiyim normalde 7+5de çağırdı doktor
Demi sanki alttan zorluyor böyle birsy kese büyüyor herl diyorum ama genede sormak istedim size :) herkeste oluyormuş demk kiAy canım benimde sol tarafımda aynı dediğin şeyler oluyo hatta bazen tekme atmaya basladimi bile diyorum normal heralde
Numarası yok canm bir ugrarm olmadı yaninabilmiyorum ki valla ne zaman duyulcak ağırdan gidiyoruz biz ama ilaç yazdırcaksan mecbur gitmicekmisin ya da tlfnda sorsan ilaç yaxdırmam gerekiyo kalp atışına da bakarmıyız die