2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Arkadaşlar doktorunuz bebeğin kalbinin dakikada kaç kere attığını söyledi mi yoksa bizmi sorucaz ben merk ederm yani her şeyini sormak isterm :)

Kızlar adetim 6 gün geçe hcg 450 çıktı bu değer normal mi düşük mü acaba ya:/yorumlayabilen var mı

Kızlar adetim 6 gün geçe hcg 450 çıktı bu değer normal mi düşük mü acaba ya:/yorumlayabilen var mı
canım geç döllenme olmuştur belki değerin güzel bence. iki günde bir kan testini tekrarla en az iki katına çıkıyor olmalı düzenli bir şekilde. artışı takip et. hayırlı olsun :)

canım geç döllenme olmuştur belki değerin güzel bence. iki günde bir kan testini tekrarla en az iki katına çıkıyor olmalı düzenli bir şekilde. artışı takip et. hayırlı olsun :)
Çok sağol canım:KK200: daha doktora gitmedim bu akşam gitmeyi düşünüyorum ama erken mi acaba kese görünmez mi bu durumda? Gerçi gitmeden duramam.. burda adet günü 700 800 çıkanları okudum hep benimki düşük mü diye endişe etmeye başladım ilk gebeliğim tecrübesizimm

Çok sağol canım:KK200: daha doktora gitmedim bu akşam gitmeyi düşünüyorum ama erken mi acaba kese görünmez mi bu durumda? Gerçi gitmeden duramam.. burda adet günü 700 800 çıkanları okudum hep benimki düşük mü diye endişe etmeye başladım ilk gebeliğim tecrübesizimm
benim adetimden bir gün sonra 89 çıktı canım. hiç korkma. yeter ki değerler düzenli artsın. benim 1579 iken vajinal yolla muayenede kesem gözüktü.

Buse01102016 Buse01102016 bütün sayfaları okuyamadm ama seni merak ettim gittin mi doktora nasılsın
sagol canım düşündüğün icin :KK15:
Doktora gittim hcg 4 kat 4 kat fazla gelismis zaten 2 günde 2 katına çıkacak diye keseyi gorene kadar önemli 2500lerden sonra takibine gerek yok dedi kese düzgünse tabi. Vee keseme baktı ve ultrasonda direk görebildik kese gayet düzgün görünümlü gelişimi haftasına gore normal , 10 gun sonra gel kalp atışını duyariz dedi randevu verdi sadece kesede biraz kanama olmuş ama o korkulcak bisey değil çoğu zaman olabilirmis ve vücut kendi onu temizliyormuş hafif kahverengimsi lekenme seklinde o atık kanı atabilir vücudun panik yapma hersey çok yolunda dedi coooooook mutluyum bu arada kesem 18 mm:super::21:

X