2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kaç haftaliksnz canimmm

valla benim de öyle sürekli bir şeyler yiyeyim geliyor. normal heralde :) mide bulantısı olmasın da ben çok yiyip kilo almaya da razıyım vallahi.

Gunaydın kızlar. Bende yiyorum ya ama kontrol etmeye calısıyorum. Oglumda 13 kg almıstım. Bakalım bunda neler olcak :)
Kilo mesele değilde ödem çok kötü kızlar ben doğumdan 10 gün sonra 15 kilom gitmişti ama çok şiştim elim Ayağım öbek öbek boğum bogumdu . gebelik şekerine bağladılar mevzuyu..
Yani sağlıklı olalım inşallah.

Cnm herşey Allahtan elbet. Ama çok dikkat et o sana tutunmak için çabalıyor. Sende hiçbirşey yapma kalkma ayağa . senin gibi mucize bebeklere hamile anneler var 9 ay boyunca kıpırdamadan yatan evet çok zor olacak ama sonu çok güzel olacak.

Sanırım grip oluyorum..Bütün vücudum kırılıyo ve burnum şarıl şarıl akıyo..Bide üşüyorum.. Bu ne yaa dakka bir gol bir

Insaallah oyle olur.calisiyorum suanda bile raporlarm sknti oluyor haftaya ise baslamam lazm nasil olcak bilmiyorum.iki haftadr yatiyorum memleketten annem de geldi bakiyor bana sagolsun.bebegim sag olsun da gerekiyorsa 9ay yatarm

Canım inşallah bebeğin seninledir başka bir doktora daha muayene ol bence kafandaki soru işaretlerini biraz olsun atarsın

Insaallah oyle olur.calisiyorum suanda bile raporlarm sknti oluyor haftaya ise baslamam lazm nasil olcak bilmiyorum.iki haftadr yatiyorum memleketten annem de geldi bakiyor bana sagolsun.bebegim sag olsun da gerekiyorsa 9ay yatarm
Canım bende çalışıyorum ben bile diken üstündeyken senin çalışmaman lazım. doktorunun sana heyet raporu vermesi lazim

Sanırım grip oluyorum..Bütün vücudum kırılıyo ve burnum şarıl şarıl akıyo..Bide üşüyorum.. Bu ne yaa dakka bir gol bir
Bende 1 haftadır gribim ballı kara biberli zencefilli süt içiyorum. İyileştirmiyor ama rahatlatıyor

Bende 1 haftadır gribim ballı kara biberli zencefilli süt içiyorum. İyileştirmiyor ama rahatlatıyor

ben süt içemem de onu karışım olarak yapayım bende saol canım.. Sana da geçmiş olsun..hem sonbahar hem ilkbahar aylarına denk gelecek bol hastalıklı bi hamilelik olacak sanırım

ben süt içemem de onu karışım olarak yapayım bende saol canım.. Sana da geçmiş olsun..hem sonbahar hem ilkbahar aylarına denk gelecek bol hastalıklı bi hamilelik olacak sanırım
Hamilelikte geçirilen grip bebeğin bagışıklıgını çok etkiliyor dikkat etmek lazım c vitaminine dayanalaım:)))))
Kızlar 3 tane 2017 ekim anneleri topiği var. Toparlasak mı acaba onları.?

Bende hepsine yazdım başta ama çok kafam karişiyo en iyisi yakın gelen bir topikte devam etmek. Sanırım istenirse yönetim birleştiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…