2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benim de iştahım açık normalde canım ama bu sabah kahvaltıdan sonra bi mide bulantısı hafif hafif başladı hissettirmeye kendini. şuanda da böyle bi rahatsızlık var midemde hep. inşallah kusturmaz :KK43:

tek değilsin canım yemek yiyorum 2 saat geçiyor telrar acıkıyorum allaha şükürler olsun hic mide bulantım yok suanlık. Ama çok yiyorum sık sık bide yani gidişat mühim :kk77: :skandal::KK72:

Yalnız değilsin canım..Habire yiyorum valla kiloda aldım:KK43: Canım sürekli bişeyler yemek istiyo..Ben ilk hamileliğimde ilk 3 ay kilo vermiştim ya:KK43: Napcaz böyle??

Paytipo canım sabah 6 da kalktım bi kek yedim su içtim geri yattım. Hahaha bi de midem nasıl kazınıyordu öyle uyandım düşün iştahımı :)

Aferim kızlar hepinizi öpüyorum :kk77::kk77:
Tabiki dikkat etmek lazım. Ben ilk bebeğimde 60/kilodan 90 a çıktım:oha::oha: şimdi hafiften kilolu hamile kaldığım için almamam lazım.
O yüzden yaptığınız yöntemleri benimlede paylaşın sık sık yemek istediğinizde neler yiyorsunuz..
Benim arkadaşım midesi bulanmasın diye çok yiyordu çokta kusuyordu. Kusmasına ragmen 40 kilo aldı. Yani genetik faktörlerden etkili tabi

Tabiki dikkat etmek lazım. Ben ilk bebeğimde 60/kilodan 90 a çıktım:oha::oha: şimdi hafiften kilolu hamile kaldığım için almamam lazım.
O yüzden yaptığınız yöntemleri benimlede paylaşın sık sık yemek istediğinizde neler yiyorsunuz..
Benim arkadaşım midesi bulanmasın diye çok yiyordu çokta kusuyordu. Kusmasına ragmen 40 kilo aldı. Yani genetik faktörlerden etkili tabi
Canım ben iş yerinde kuru erik muz mandalina ceviz ve meyveli müsli bulunduruyorum. Ara öğünlerde onlardan yiyorum. Öğle yemeğini de bol bol yiyorum tabi

Ay inşallah öyle olur canım :/ Dün kendimi çok kötü hissettim. Hastaneden gelir gelmez yatağa attım kendimi saat akşam 5 te bi yattım sabah işe gelene kadar kalkmadım yataktan. hiç bir şey yiyemedimde. Eşimde benim halime üzüldü garibim :KK43:
Kendini üzme bence hiç daha hiçbir şey yok ortada. İnşallah da her şey güzel geçer. Sen beslenmene dikkat et bebişine sağlıklı bak. Bol su iç. Bak gör her şey iyi olacak Allahın izniyle ❤❤

yalnız değilsin bende tam obur oldum :anneadayı:

Canım ben iş yerinde kuru erik muz mandalina ceviz ve meyveli müsli bulunduruyorum. Ara öğünlerde onlardan yiyorum. Öğle yemeğini de bol bol yiyorum tabi

Onlardan bende yiyorum türk kahvesi içiyorum. Kendi yaptığım atıştırmalık kurabiyelerim var.
Ama agzım hiç boş durmuyor yaa ..

Onlardan bende yiyorum türk kahvesi içiyorum. Kendi yaptığım atıştırmalık kurabiyelerim var.
Ama agzım hiç boş durmuyor yaa ..
valla benim de öyle sürekli bir şeyler yiyeyim geliyor. normal heralde :) mide bulantısı olmasın da ben çok yiyip kilo almaya da razıyım vallahi.

Kendini üzme bence hiç daha hiçbir şey yok ortada. İnşallah da her şey güzel geçer. Sen beslenmene dikkat et bebişine sağlıklı bak. Bol su iç. Bak gör her şey iyi olacak Allahın izniyle ❤❤

Amiiiin inşallah hepimizinki sorunsuz geçer kucaklarımıza sağlıklı eksiksiz alırız yavrucaklarımızı. Allah razı olsunn :*

Ben de maalesef kilolu hamile kaldım. Hamileliğimi bilmeden önce diyetisyene gidiyordum biraz kilo vermiştim eliptik bisiklet filan almıştık eve havalar soğuk diye. Eliptik bisikletin geldiği gün hamile olduğumu öğrendim. Şaka gibi. Ama yine de diyetisyene gitmeye devam edeceğim.

Gunaydın kızlar. Bende yiyorum ya ama kontrol etmeye calısıyorum. Oglumda 13 kg almıstım. Bakalım bunda neler olcak :)

Günaydın kızlar
Benim de hafiften bi içim kalktı bu sabah ama hiçbirşey yememe engel değil n'olacak bu iştah açıklığı :KK48: 61kg yum suan ilkinde de öyleydim 9 kg aldım sadevesadece Hoppa az biraz gebelik şekeri de vardı onun da etkisi oldu dikkat etmemde tabi öğün atlamıyordum hiç özellikler 6 ve 7 . Aydan sonra asıl kilolar geliyor aman tikkat :KK45:

Gunaydin ekim anneleri.gormeyeli baya kalabaliklasmis burasi.ne bereketli aymis masaallah Allah eksiltmesin.tek derdiniz mide bulantisi olsun inanin ben keske tek derdim o olsaydi diyorum.illa olcaksa olan bize olsun bebislerimiz saglikli olsun da

Gunaydin ekim anneleri.gormeyeli baya kalabaliklasmis burasi.ne bereketli aymis masaallah Allah eksiltmesin.tek derdiniz mide bulantisi olsun inanin ben keske tek derdim o olsaydi diyorum.illa olcaksa olan bize olsun bebislerimiz saglikli olsun da
Canım sen nasılsın. Bebis nasıl ?

Canım sen nasılsın. Bebis nasıl ?

Bebisim bir mucize...hala yasiyor ve büyüyor Elhamdulillah.hcg en son 1500lerdeydi biliyosunuz.dusmeye devam ediyor mu bilmiyorum.dun gittik kendisini de gorduk bebegimin.geriden geliyor 5 haftalik ama sukurler olsun.cok fazla kanamam var yatiyorum hep.kasik agrim cok cok devam ediyor.hep onun kaybi riskiyle karsi karsiyayim her an ne olacagi belli degil bekliyoruz canim

Bebisim bir mucize...hala yasiyor ve büyüyor Elhamdulillah.hcg en son 1500lerdeydi biliyosunuz.dusmeye devam ediyor mu bilmiyorum.dun gittik kendisini de gorduk bebegimin.geriden geliyor 5 haftalik ama sukurler olsun.cok fazla kanamam var yatiyorum hep.kasik agrim cok cok devam ediyor.hep onun kaybi riskiyle karsi karsiyayim her an ne olacagi belli degil bekliyoruz canim
Canım ya gercekten boyle bısey ılk kez duyuyorum. Ama bebegın sana tutunuyo bırakmıyo senı. Senın sevgınle ınsallah devam eder bu sekılde. Allah yardımcın olsun.:KK200:

Allah yardımcın olsun canım. inşallah sağ salim kucağına almak nasip olur. sağlıcakla büyütürsün yavrunu :)

Rabbim yar ve yardımcın olsun insallah . :nazar:

Canım ya gercekten boyle bısey ılk kez duyuyorum. Ama bebegın sana tutunuyo bırakmıyo senı. Senın sevgınle ınsallah devam eder bu sekılde. Allah yardımcın olsun.:KK200:

Amin canim Allah razi olsun.tutunuyo canim o benim yaa:) canimdan ote oldu simdiden.kalp atimi biraz daha yavas gecen gune gore ama cok sukur atmaya devam ediyor:KK200:

X