2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Oo gözün aydın ben de bu Perşembe gidicem bakalım bakalım :)
Bulantı Yok sa böyle ilginç bi his yemek yemek aklıma gelmiyor dusunmek istemiyorum değişik bi his ama bulanma Yok
Teşekkür ederim canım İnşallah sende duyarsın hayırlısı ile pıt pıtları bulantılar olmasın da değişik bir his olsun boşver

bn tam 6 da keseyi gördüm oda 6.58mm :) kalp atışını duymam için baya beklemem gerekicek biz anlam kargaşası oluşmasın diye sata göre hafta sayıyoruz ama fetüsün haftaları farklı oluo illa ki

Benimde senn gbi geriden gidio yumurtlama gec cünkü. Bellatrix Lestrange . Sen çok önden gidiosun canım senn gbi olup 4.haftada kese gören az var...

Super haber ben de cuma duymaya gidecegim inşallah. Bulantilarim cok fena. Peynir ekmek ikilisini denedim aksamdan beri. Tost yaptim, sabah ta firinda kizarttim. Iyi geldi gibi.

günaydın kızlarr, bir şey soracaktım hamile kalınca aile hekimine kayıt olmak gerekiyor ya giden kaydolan var mı? bazı testler yapılacak takip edilecek falan demişti aile hekimim bana ama henüz işten izin alıp gitme fırsatım olmadı. gidenler yazabilir mi, neler yapılıyor ne testi ne aşısı?

Kızlaaaar

Dün doktora gittim. Miniğim ultrasonda gözükmedi. Doktor vajinal ultrasonla baktı. Orada çok minik gözüktü. Ama yerleşmesi bir garip gibi cuma günü tekrar gel dedi. Sıkıntılı bir durum mu dedim. Yok öyle demeyelim dedi. Moralimi toplayamıyorum. 6 hafta 4 günlük falan adetime göre ama 5 haftalıkmış o kadar olmadığını tahmin ediyordum zaten adet döngüm uzun olduğu için geç yumurtlama olduğunu tahmin etmiştim. Ama garip yerleşmiş falan diyince doktor ne bileyim :/

canım inşallah her şey yolundadır. insan tedirgin olmadan yapamıyor biliyorum ama içini ferah tut. allahın izniyle hiçbir şey olmaz inşallah. bir de bakmışsın cuma günü gözükmüş hemen :) hayırlısı olsun inşallah..

Günaydın kızlar iştahı açılan bi benmiyim yaa((
Benim de iştahım açık normalde canım ama bu sabah kahvaltıdan sonra bi mide bulantısı hafif hafif başladı hissettirmeye kendini. şuanda da böyle bi rahatsızlık var midemde hep. inşallah kusturmaz

Benimde senn gbi geriden gidio yumurtlama gec cünkü. Bellatrix Lestrange . Sen çok önden gidiosun canım senn gbi olup 4.haftada kese gören az var...
İşte benim bu konuda bir bilgim olmadığı için panik durumdayım zaten kese aşağıda bizim. Ben idrar testi yaptım çizgileri gördüm akşam doktora gittim kese oradaydı. Ertesi gün kendi doktoruma gittim o da keseyi gördü işte 10 gün sonra gel bebeği görelim filan dedi. O 10 gün bana az geldi

Sen olumsuz şeyler düşünme canım.. Bazen doktorların dilinin ayarı olmuyo çok normal bişeyi abartıp söylüyorlar.İnşallah öyledir de..

Ay inşallah öyle olur canım :/ Dün kendimi çok kötü hissettim. Hastaneden gelir gelmez yatağa attım kendimi saat akşam 5 te bi yattım sabah işe gelene kadar kalkmadım yataktan. hiç bir şey yiyemedimde. Eşimde benim halime üzüldü garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…