- 21 Temmuz 2016
- 932
- 874
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.101
Bende sola yatamaz oldum sirt ustu yada sagda daha rahatim gibi . sen sirt ustu rahatmi edemiyorsunAhh bu sirt ustu yatmak beni bitirecek ... dun yine unutmus bir ara sirt ustu kalmışım
Uyurken sirt ustu donuyorum anlamadan sonra tum gun bel agrisi cekiyorumBende sola yatamaz oldum sirt ustu yada sagda daha rahatim gibi . sen sirt ustu rahatmi edemiyorsun
Canım bende doktorumu değiştirdim o yüzden ilgisiz geldi çok. bebeğe bakıyo ilaç yazıyo tamam bu kadar. Bir ara sıkıntım çoktu mesaj atıyorum rahatsızsan gel diyo. rahatsız olmasam zaten yazmam. o yüzden içinde azcık bile güvensizlik varsa bırak. Evladımızı teslim edicez sonuçta.Gunaydın hanımlar. Aklıma takılan bir konu var doktorumla ilgili. Doktorum çok ilgisiz sadece kontrollerini yapıyor ilaclarımı yazıyor o kadar. Başka hiçbir konuda ne uyarı ne bir fikir hiçbirşey yapmıyor. Odasına girip çıkmam 5 dk dahi sürmüyor. Numarasını istediğimde de mesaj atmamı istemişti aramayın demişti. Sağlık ocağındaki ebe ve hemşire o kadar ilgililerki doktoruma güvenemiyorum. Bugun eşimde dedi doktordan daha iyi anlatıyolar herseyi her detayı diye. Sizin doktorlarınız nasıl ben mi fazla beklenti içindeyim? Doktorumu değiştirmeli miyim?
Sanirim oyle daha rahat uyuyoruz diye dönüyoruz. Benm bel agrim genelde gunduz yorulunca olurdu. Gunduzde yormamaya ayakta kalmamaya calissan yinede agriyormuki. BilemedimUyurken sirt ustu donuyorum anlamadan sonra tum gun bel agrisi cekiyorum
Ben bikac dr degiatirdim bi sikayetin yoksa genelde aynilar sen sorarsan soyluyor sadece. Biktim artik drlardan zaten. Suankinide sevmedim ama esim artik yetr doyo. Telefon numarasini bile vermedi 36. Haftadan sonraymis. Ben zaten 36yi gorecekmiyim supheliGunaydın hanımlar. Aklıma takılan bir konu var doktorumla ilgili. Doktorum çok ilgisiz sadece kontrollerini yapıyor ilaclarımı yazıyor o kadar. Başka hiçbir konuda ne uyarı ne bir fikir hiçbirşey yapmıyor. Odasına girip çıkmam 5 dk dahi sürmüyor. Numarasını istediğimde de mesaj atmamı istemişti aramayın demişti. Sağlık ocağındaki ebe ve hemşire o kadar ilgililerki doktoruma güvenemiyorum. Bugun eşimde dedi doktordan daha iyi anlatıyolar herseyi her detayı diye. Sizin doktorlarınız nasıl ben mi fazla beklenti içindeyim? Doktorumu değiştirmeli miyim?
Bence değiş kesinlikle o nasıl iş yaGunaydın hanımlar. Aklıma takılan bir konu var doktorumla ilgili. Doktorum çok ilgisiz sadece kontrollerini yapıyor ilaclarımı yazıyor o kadar. Başka hiçbir konuda ne uyarı ne bir fikir hiçbirşey yapmıyor. Odasına girip çıkmam 5 dk dahi sürmüyor. Numarasını istediğimde de mesaj atmamı istemişti aramayın demişti. Sağlık ocağındaki ebe ve hemşire o kadar ilgililerki doktoruma güvenemiyorum. Bugun eşimde dedi doktordan daha iyi anlatıyolar herseyi her detayı diye. Sizin doktorlarınız nasıl ben mi fazla beklenti içindeyim? Doktorumu değiştirmeli miyim?
Ev var is var nasil ayakta durulmiycak kiSanirim oyle daha rahat uyuyoruz diye dönüyoruz. Benm bel agrim genelde gunduz yorulunca olurdu. Gunduzde yormamaya ayakta kalmamaya calissan yinede agriyormuki. Bilemedim
Canım bende doktorumu değiştirdim o yüzden ilgisiz geldi çok. bebeğe bakıyo ilaç yazıyo tamam bu kadar. Bir ara sıkıntım çoktu mesaj atıyorum rahatsızsan gel diyo. rahatsız olmasam zaten yazmam. o yüzden içinde azcık bile güvensizlik varsa bırak. Evladımızı teslim edicez sonuçta.
Ben bikac dr degiatirdim bi sikayetin yoksa genelde aynilar sen sorarsan soyluyor sadece. Biktim artik drlardan zaten. Suankinide sevmedim ama esim artik yetr doyo. Telefon numarasini bile vermedi 36. Haftadan sonraymis. Ben zaten 36yi gorecekmiyim supheli
Bence değiş kesinlikle o nasıl iş ya
benim doktorum o yönden çok ilgili ara mesaj at bişe olursa ya der.gittiğimde ilgilenir güzelce moral verir. Bi arkadaş yakınlıgında davranr. Önemli olan doktorunun içini rahat ettirmesi bence ilk olarak. Ay ben bile sinir oldum.
daha yeni gideceğim bende. inşallah beterin beteri olmazAynı benimkide öyle canım. Ufacık bile birşey söylemez mi ya insan :/ şimdiki doktorun nasıl? Ben hiç başka doktora gitmediğimden kıyaslama yapamıyorum.
daha yeni gideceğim bende. inşallah beterin beteri olmaz
bnm ilk doktorum bayandı oda alacağı ölçümleri alıp herşey iyi diil kaldırıodu sonra bişey oldu şimdi gittiğim erkek doktora gitmem gerekti bu doktor eliydi koluydu bak ağzını açtı kapadı fln bide her seferinde ilaçlarımı soruo sıkıntım var mı die fln soruo whatsapp yazdığımda hemen beya yarım saate cvp verio önceki bi gün sonra anca cvp veriyodu şimdilik memnunumAynı benimkide öyle canım. Ufacık bile birşey söylemez mi ya insan :/ şimdiki doktorun nasıl? Ben hiç başka doktora gitmediğimden kıyaslama yapamıyorum.
bnm ilk doktorum bayandı oda alacağı ölçümleri alıp herşey iyi diil kaldırıodu sonra bişey oldu şimdi gittiğim erkek doktora gitmem gerekti bu doktor eliydi koluydu bak ağzını açtı kapadı fln bide her seferinde ilaçlarımı soruo sıkıntım var mı die fln soruo whatsapp yazdığımda hemen beya yarım saate cvp verio önceki bi gün sonra anca cvp veriyodu şimdilik memnunum
Bence hamilelikle alakali korkma cunku bu donem çıkmış ...inşallah onemsizdir normale engel olmaz senin tosuncuk kac kilo ?
ne güzel çok sevindim memnun olmana. İnşallah bende iyi bi doktor bulabilirim. Geçen kontrole gittiğimde bebek uyuyor mu diyorum duruyo öyle diyo :) durdugunu bende görüyorum zaten detay vermemek için kendini kasıyo resmen. Çok sinirimi bozdu özellikle arama mesaj at demesi.
ne güzel çok sevindim memnun olmana. İnşallah bende iyi bi doktor bulabilirim. Geçen kontrole gittiğimde bebek uyuyor mu diyorum duruyo öyle diyo :) durdugunu bende görüyorum zaten detay vermemek için kendini kasıyo resmen. Çok sinirimi bozdu özellikle arama mesaj at demesi.
bnm ilk doktorumda ararsan açamam büyük ihtimal evde 2 tane çocuğum var msja dönerşm demişti 1 gün sonra anca dönüyodu ama :)ne güzel çok sevindim memnun olmana. İnşallah bende iyi bi doktor bulabilirim. Geçen kontrole gittiğimde bebek uyuyor mu diyorum duruyo öyle diyo :) durdugunu bende görüyorum zaten detay vermemek için kendini kasıyo resmen. Çok sinirimi bozdu özellikle arama mesaj at demesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?