2017 EKİM Anne adayları

Rabbim yar ve yardımcınız olsun olsun inşallah. Dimdik dur ayakta biliyorsun anneler çok güçlü ama oğlun senden de güçlü. Böyle olmasına üzüldüm ama Allah ne derse o oluyor. Tüm kalbimle söylüyorum ki güle oynaya sağlıkla biran önce eve geleceksiniz oğlunla. O da abisiyle çok güzel zamanlar geçirirken sen de heyecanla izleyeceksin onları. Kendini üzüp sütünü sütünü etkilemesine izin verme. Lütfen gelişmelerden haberdar et. Dualarımda olacaksınız.

Canimmmmm canimmmmm .... Bende tam 33+5 de dogum yapmıştım preklampsi yuzunden 1900 dogmustu kuzum cok agladim ama emin ol hayirlisi buydu. Emin ol çok iyi günler gelecek rabbimin izniyle. Sen nasılsın? Kuzucuk kac kilo doğdu?

Çok sağ ol canım benim, Allah razı olsun. Amin inşaallah. Değişik duygular içindeyim. Fazlasıyla lohusalık hali yaşıyorum. 2 gün çok mutlu çıkıyorum yanından bir gün içim buruk. Rabbim herşeyin en iyisini bilir. Görsen o kadar minik o kadar tatlı ki. Alıp içime sokmak istiyorum . Sürekli sağım yapıp sütü daha da arttırmaya çalışıyorum.
Canimmmmm canimmmmm .... Bende tam 33+5 de dogum yapmıştım preklampsi yuzunden 1900 dogmustu kuzum cok agladim ama emin ol hayirlisi buydu. Emin ol çok iyi günler gelecek rabbimin izniyle. Sen nasılsın? Kuzucuk kac kilo doğdu?
Maşaallah canım sana. O kadar erken doğum yaptığını bilmiyordum, 36 falan sanıyordum ben. Preemlemsi düşük ağırlığa da sebep oluyor. Küvezde kaldı mı kızın? Ne kadar kaldı?
Benimki 2.200doğdu ama 1.900e kadar düştü kilosu. Yeni yeni almaya geçti, şuan 2.040 gram. Ne zaman taburcu olacağı hakkında birşey diyemiyorlar.

Ohh maşallah seninkinin kilosu baya iyi Benim kizim bir hafta kaldi sadece kilo 2 nin ustune çıkması için uğraşıldi. Ciger gelisimi falan nasıl senin?

Ohh maşallah seninkinin kilosu baya iyi Benim kizim bir hafta kaldi sadece kilo 2 nin ustune çıkması için uğraşıldi. Ciger gelisimi falan nasıl senin?
Hamileyken 27. haftada ciğer geliştirici yapmışlardı ama doğduğunda yine ona yaptılar. Ciğerleri gelişmediği için oksijen verildi 10 gün.
Bugün doktor 35.hafta dolunca ve 2.500 gr olursa taburcu olur muhtemelen dedi. Şuan onu evde hem oğluma karşı hemde çevreme karşı koruyamam, kalması iyi bir taraftan ama yüreğim aklım herşeyim de orda kalıyor.

Evde biz yaklasik 6 ay koruduk zaruret olmadıkça dışarı çıkarmadık ve eve hasta kimseyi almadik. Hassas oluyorlar zaten kilo problemi vardi bizde birde hastalıkla ugrasamam diye hic riske etmedim.

Sabret sen! Sutun artsin inşallah, sizi uyum odasina alirlar mi?

Doğması gereken haftaya kadar kimse gelmese bile yeter bana ama biliyorum benden birşey olmaz deyip kucağına alıp öpmek isteyecekler. İlk günden herkes gelip görmek isteyecek. Şimdiden dikkatli olmamız gerektiğini söylüyorum anlasınlar diye ama onu koruyacak olan Allah deyip lafı ağzıma tıkıyorlar. Kv ve eltimle aynı sitedeyiz maalesef. Bir de birinin hasta olup olmadığını çok anlayamıyorsun. Kuluçka da oluyor bazı hastalıklar. İlk oğlumda hep öyle oldu. Misafirlik yerlerinde bakıyorsun herkes sağlıklı duruyor, ertesi gün öğreniyorsun ki ordan birisi yada çocuğu hastaymış. Bir sonraki gün ise benim oğlan aynı hastalığı geçirdi hep. Bronşiolit, 6.hastalık, grip, ,,,
Olan oğluma ve bana oluyor. Perişan oluyoruz kimse üstüne alınmıyor.

Uyum odası nedir bilmiyorum. Şimdilik küvez yanında sandalyeye oturtup kıyafetlerimi açıp göğsüme yatırıyorlar. Şuan sonda ile besleniyor, sonra biberon, sonra emzirme şeklinde bir süreç olacakmış . Şimdilik emme yeteneği yok

Maalesef canim insanlar çok nadan... Ama ben asla istemedim kusen kussun dedim bir hafta kaldi hic solunum sorunu yaşamadan ama kilosu düşüktü ve boyle bebekler risk grubunda ben kış donemi hep dikkat ettim kizim hala antibiyotik kullanmadi. Bence kendi huzurun için Resulullah önce deveyi baglayin dedi dersin. Hep ben oyle dedim deveyi bağlıyorum.

Cikacagimiz zaman bi gece orada bebekle kaldık bana emzirmeyi falan gosterdiler eğer memeyi tutamazsa birakmayacaklardi.

biliyorum seni canım baya korkuttu senin bebek ama iyi çıktı çok şükür

benim rahimde 2 arterde çentik var bebekte sıkıntı yokda oda tansşyon yükselmesi ve ondan kaynaklı erken doğum riski var
Merhaba sanırım bende aynı şeyi yaşıyorum konunuz eski fakat sesimi duyuyorsaniz durumunuzu çok merak ettim Bebeğiniz nasıl umarım sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmiştir.Benimde içime su serpersiniz. Bende arter ve centik le ilgili konu açtım olumlu cevaplar bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…