2017 EKİM Anne adayları

bnm ağrım sızım yok nstye de bağlamadı doktor bu rahim ağzı neden kısalıo o zaman anlamadım gitti kasılmaların olmuş sen anlamamışsın ağrın olmadı mı dio
Kasılmaları doktor ultrasondan anlıyo canm.kese normalde yusyuvarlaktr kasılma olunca büzüşüyor.benim de olmuştu 3 aylkken falan.ama benim cok sancm olmustu baya siddetli dayanamayıp doktora gitmistim

Kasılmaları doktor ultrasondan anlıyo canm.kese normalde yusyuvarlaktr kasılma olunca büzüşüyor.benim de olmuştu 3 aylkken falan.ama benim cok sancm olmustu baya siddetli dayanamayıp doktora gitmistim
hmm kese çok büyüdü görebiliyolar mı yine de :) neyse şu 36ya bi gelsem diyorum bir an önce sonra da sonrasını tamamlasın diye düşünürğm kesin ama :)

Kızlar bişe dicem ben 2 3 gündür yürüyüşe çıktığımda adım attığım an bebek aşağı feci vuruyor daha önce de çok az oldu ama şuan arttı normal mi bu büyüdükçe mi acaba rahıme vuruyor.

Kızlar bişe dicem ben 2 3 gündür yürüyüşe çıktığımda adım attığım an bebek aşağı feci vuruyor daha önce de çok az oldu ama şuan arttı normal mi bu büyüdükçe mi acaba rahıme vuruyor.

Selam kızlar gündüz dr kontrolüm vardı. 1700 olmuş kilomuz. Fakat hala doğum pozisyonuna geçmemiş. İnşallah döner bir an önce. Tatile gitmeme de hoş bakmadı. Denizde 15 dk dan fazla kalma dedi. Bütün doktorlar mı böyle yoksa benimki mi fazla kısıtlıyo her şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…