- 20 Temmuz 2017
- 219
- 219
- 33
- 31
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.061
Ben hic duymadım adini canım. Kim tavsiye ettiyse artik[/QUOTE
Ya ailemden bi kaç kişi gidip memnun kalmıştı ordan duydum öyle hani oturup netten araştırmadım açıkcası.bide bir kez muayene olucam durumuma baksın istedim de Her doktor bir olmuyo işte:) hala sinirleniyorum kızımı göremedim die
Kasılmaları doktor ultrasondan anlıyo canm.kese normalde yusyuvarlaktr kasılma olunca büzüşüyor.benim de olmuştu 3 aylkken falan.ama benim cok sancm olmustu baya siddetli dayanamayıp doktora gitmistimbnm ağrım sızım yok nstye de bağlamadı doktor bu rahim ağzı neden kısalıo o zaman anlamadım gitti kasılmaların olmuş sen anlamamışsın ağrın olmadı mı dio
hmm kese çok büyüdü görebiliyolar mı yine de :) neyse şu 36ya bi gelsem diyorum bir an önce sonra da sonrasını tamamlasın diye düşünürğm kesin ama :)Kasılmaları doktor ultrasondan anlıyo canm.kese normalde yusyuvarlaktr kasılma olunca büzüşüyor.benim de olmuştu 3 aylkken falan.ama benim cok sancm olmustu baya siddetli dayanamayıp doktora gitmistim
Denemesi bedava ama sonucu doğunca görürüzSesli güldüm ya benimkide öyle taktiğini işe yarar mı ki :)
Aynen canım kullanıyomYapacak bisi yok canm ya o ilaçtan da tehlikeli bu enfeksiyon
Bende normal cok istiyorum sezaryen den korkuyorum ama dogururkende ya bayilirsam diye korkmaya başladımAmin insallah :)
Slm et beni dediğin siğil olabilirBen de bu cuma gitcem kontrole su dedigim et ben gibi seyleri de sorcam ama vajina degil makat girisinde biyerlerdeymis benim dedigim ya 4 tane felan et ben seklinde cok tırsıyorum kotu biseydir diye nedir acaba
Bende normal cok istiyorum sezaryen den korkuyorum ama dogururkende ya bayilirsam diye korkmaya başladım
Ayy insallah, ne biliyim yanliz kalonca cok kuruyorum... senin kiz mi ? Pozisyonu nasıl?Böyle şeyler düşünmemek lazım pozitif ol herkes nasıl doğurduysa biz de doğurup kurtulcaz inşallah:)
Ayy insallah, ne biliyim yanliz kalonca cok kuruyorum... senin kiz mi ? Pozisyonu nasıl?
İnşallah değildir tabi ama korkma ben ilk hamileliğimde bu siğillerle tanıştımİnşallah değildir
D9ktor hep su anlik normal diyor ama donmesinden korkmuyor degilimYok erkek benim valla pozisyonunu doktor söylemeden algılayamıyorum:)
D9ktor hep su anlik normal diyor ama donmesinden korkmuyor degilim
İnşallah değildir tabi ama korkma ben ilk hamileliğimde bu siğillerle tanıştım
D9ktor hep su anlik normal diyor ama donmesinden korkmuyor degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?