2017 EKİM Anne adayları

Bebek degil kesin biliyorum.... oda hareket ediyor ama bu baska sadece gerilim var

Çok sevindim canım geçmiş olsun, bebiş de vaktinde gelsin inşallah

bu sertlik ayaktayken oluyor bende oturdugum an yumusuyor karnim doktor bebegin pozisyon degismesinden oluyor dedi kasilma olmasida normal.dogum acisindan iyiymis alistirma gibi tabi yalanci olanlari:)

Evet sanki yirtilacak gibi ..huzursuz ediyor beni dayanamiyorum sanki patliycak gibi oluyorum cocukda asagilarda takiliyor hissediyorum

Takip et çok sık oluyormu birde kasılma sonrası gevşeme oluyor sadece kasılıp kalmıyor

Yok canim gevsemiyor baya suruyor sonra rahatlıyorum tamamen....

bu sertlik ayaktayken oluyor bende oturdugum an yumusuyor karnim doktor bebegin pozisyon degismesinden oluyor dedi kasilma olmasida normal.dogum acisindan iyiymis alistirma gibi tabi yalanci olanlari:)

İnşallah hayırlısıyla çocuklarımıza kavuşuruz.

Evet sanki yirtilacak gibi ..huzursuz ediyor beni dayanamiyorum sanki patliycak gibi oluyorum cocukda asagilarda takiliyor hissediyorum
Yediklerini takip etsen peki yememizle alakası yok derken miktarı kastetmiştim, yarım saate geçiyordu benim o gerilme hissi gebeliğin başında da vardı. Mesela kahvaltıyla süt içiyordum, zeytin yiyordum ondan sonra al başına belayı göbeğimi açıp evin içinde geziyordum Şimdi zeytin nerdeyse yemiyorum sütü de kahvaltıdan 1 saat sonra içiyorum rahatsız etmiyor

bnm doktor karından ultrasonla bakarken ölçüyo ama vajinal ölçenlerde varmış saol canım :)

yok onu söylemedi bende sormadım cnm ya

Uzamış olmasına sevindim canım ama karından yanıltıcı olabilir. Belki hiç kısalmamıştı. Ben 13.haftadan itibaren her kontrolde ölçtürdüm vajinal yoldan.
13.hafta:41mm
18.hafta:38mm
21.hafta:40mm
25.hafta:karından 45mm ölçüldü ama mesane boş olunca yanıltıcı oldu, doktor idrara biraz sıkışık ölçülmeli dedi. Tahlil için aç susuz gitmiştim.
27.hafta:38mm
31.hafta:36mm

25.hafta dışındakiler vajinal ölçüm ve en doğru sonuç sıkışık ve vajinal olmasıymış.

Tedbir amaçlı sen yine de istirahatine dikkat et, bişeyi kaldırmak şöyle dursun ayağınla ittirme bile.

Kizlar ben bu hamileligimde 3'tur enfeksiyon oluyorum dr söylediğimde bana antibiyotik verdi 10 tablet suda eritiliyo gecende bi yazi gordum zararli diye icen var mi aramizda? Hamileler icebiyor dedi dr ama prospektüsünde oyle bisey yazmiyo icmesem duzelmiyo 2 hafta oncede vardi 1 bardaklik toz kullanmistim gecmemis ustelik cok artmis(( dogru mu yapiyorum icerek bilmiyorum

Canım bence yanlış yapıyorsun. Enfeksiyon çok faha zararlı. Erken doğuma vs neden oluyor. Bende vermedi antibiyotik diye endişe ediyorum. Kar zarar hesabına göre veriyor doktorlar ve çoğu kişi kullanıp sağlıklı bebekler dünyaya getirmiş. Yinede kendin bilirsin ama ben olsam doktorumu dinlerdeim.

Cumleye yanlis yapiyosun diye baslayinca eyvah dedim :) ben 2 gundur iciyorum basladim yani ama iste zararli olduguni ogrenince bi celiski yasiyorum birde gittigim dr dogalci biri genelde dogal şeyleri de soyler. Cok dikkat ediyorum hergun bi kac kere camasir degisiyorum o bolgeyi cokca yikiyorum dedim. Bayan olunca rahat rahat anlattim. Sizlede paylasayim dediki deterjanli camasirlar o bolgenin florasını bozuyor iyi durulanmali o bolgeyi tuvalette karbonatli su ile dus yaptir her seferinde birde soguk su icme ilik su ic dedi. Birde bu antibiyotik ve krem yazdi hersey tamam ama antibiyotik iste beni korkutan agri kesici icmeyen ben buna mecbur kalmam

evet dokunmuyorum hiç bişeye eşimde saolsun bi poşet bile kaldırtmıyo bundan sonra dikkatli ilerlicez mecbur 34 35te bırakırız progestanı dedi bakalım napcaz vajinal de ölçmüo nedense gerçi yanlışsa baştan beri yanlış hep karından ölçtü çünkü

Canım tam olarak kaç hafta kaç günlükken çalışabilir raporu aldın..? Benim 32+0 çarşamba gününe denk geliyor da doktorumun randevuları doldu perşembeye aldım bi sıkıntı olur mu acaba..?

Dun yazmistim kizlar sislik ve gerilmemi dun gece hic uyumadim coknkotu kabiz olmuşum karnim yeni yeni rahatliyor

Canım tam olarak kaç hafta kaç günlükken çalışabilir raporu aldın..? Benim 32+0 çarşamba gününe denk geliyor da doktorumun randevuları doldu perşembeye aldım bi sıkıntı olur mu acaba..?
31+5te almış oldum 32 dolmadan almalısın demişti doktorum bi arayıp sor istersen canım atlancak bi konu diil sonuçta belki araya sıkıştırırız gel halledelim fln der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…