• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Bana da Bikaç hafta önce yaptı doktor. Çatal da yaptı üstelik. Ayaklarımı olduğu yerden havaya kaldırdım acıdan. Doktorun kafasına geçirebilirdim bacağımı o anki refleksle. Ama neyseki 3-5 sn. ancak sürüyor. Doğum gününe kadar bir daha yaptırırmıyım sanmıyorum

Kızlar bugün hafif pembemsi lekelenmem oldu. Adet sancısı gibi sancimda vardı.
Hastaneye gittim nst bağladılar çok şükür birşey çıkmadı, idrar yolu enfeksiyonu her zamanki gibi.
Bide çatı muayeneside yaptı ebe canım çok yandı, kendimi çok kastım ondan mi bilmiyorum ama çok kotuydu :KK43:

Bu kadar erken haftada cati muayenesi neden yapildi ki? Cok sasirdim

Kontrole gittiğim gün öncesi düz yatmışım ve belim inanılmaz ağrıyordu, tabi düz yattığımdan kaynaklandığını sonra anladım. Açılma mı var acaba deyip çatala aldı. Berbattı. Sanki parmağını değil elini sokmuş gibi hissettim kadının.
Bir daha da oraya gitmedim bu sebepten.
Şimdiki doktorum çok nazik, 37ye kadar müsade edeceğimi sanmıyorum. O haftaları görürsem inşaAllah.

Agrilarim vardı bi bakılsın dedi Dr. Zaten çok pişman oldum bi daha doğuma kadar asla boyle bir şeye izin vermem.
Doktorun suçu nst temiz ultrasonda birşey yok neden çatı muayenesi yaptirirsin ki!
Hala aklıma geldikçe sinirleniyorum.

Günaydin kızlar yine evhamlı gunumdeyim dün misafirlikteydim kızım tekme atması sabah di beni bir evham ya bu günler bir an önce geçsin istiyorum artık gözümün önünde olsun kızım birşey olacak diye ödüm kopuyor rabbim herkesi evladına sağ sağlim kavuştursun

Bi sıkıntısı oldu mu sana normal doğum mu yaptın
Maalesef canım sezeryan oldum siğillerim çok çoğalmıştı genital bölge komple siğil olmuştu hamileyken yaktırdım 7 yıl geçti üzerinden bir daha tekrarlamadı siğiller kontrollerini muhakkak yaptır patolojiye gönderirler zaten

Maalesef canım sezeryan oldum siğillerim çok çoğalmıştı genital bölge komple siğil olmuştu hamileyken yaktırdım 7 yıl geçti üzerinden bir daha tekrarlamadı siğiller kontrollerini muhakkak yaptır patolojiye gönderirler zaten

Ya sezeryandan felan da gectim ama kotu biseye donusur diye korkuyorm simdi de hemen gitcem yarin :)

Ya sezeryandan felan da gectim ama kotu biseye donusur diye korkuyorm simdi de hemen gitcem yarin :)
Korkma herkeste aynı şeyler yaşanmıyor benimki kötüye dönüşmeye başlamıştı hemen önlem alındı çok şükür bi sıkıntı yaşamıyorum
Bundan bu kadar korkmaya gerek Yok sürekli kontrol olduğu için tedavi tam zamanında gerçekleşince hiç bir sıkıntı olmuyor
Hiç sıkıntısız atlatanlar da var hiç evham yapma sadece doktorunu dinlemen yeterli

bnm ağrım sızım yok nstye de bağlamadı doktor bu rahim ağzı neden kısalıo o zaman anlamadım gitti kasılmaların olmuş sen anlamamışsın ağrın olmadı mı dio
Bnmde gexen hafta saliya kafar agrim yoktu o gun bitek agridi ben hic oyle bisey beklemiyodum. Bebek toparlanmasi dedigimiz sey oluyordu ama ona dogum oncesi normal demisti bi hafta oncesindede tecrubesiziz anlamiyoruzki cnm ne neden oluyo.

Ahh bu sirt ustu yatmak beni bitirecek ... dun yine unutmus bir ara sirt ustu kalmışım:(

Bu arada bebek pelus battaniyesini internetten alan varmi bende disariya cikamadigim icin oylee alayim.diyorum ama guvenemiyorum. Birde lcw nohut battaniye alan oldumu nasil sizce kucuk mu boyutu iyi mi

Back