- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.560
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #25.121
Insallah normal kilolu olurlarda rahat dogururuz... 4 kilo ve ustune dogum onerilmiyor25+6 iken 960 gramdi suan ne kdar bilmiuorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah normal kilolu olurlarda rahat dogururuz... 4 kilo ve ustune dogum onerilmiyor25+6 iken 960 gramdi suan ne kdar bilmiuorum
http://m.n11.com/golden-pelus-bebek-battaniye-120100-krem-P102326283Bu arada bebek pelus battaniyesini internetten alan varmi bende disariya cikamadigim icin oylee alayim.diyorum ama guvenemiyorum. Birde lcw nohut battaniye alan oldumu nasil sizce kucuk mu boyutu iyi mi
Benim özelde gittiğim drum çok soğuk kanlıydı sağolsun tedavisi iyiydi ama ilgisizdi. 26. haftada yeni bir dr a gittim hem benimle hem eşimle hem de bebişle baya güzel ilgilendi. Her sorumuza cevap verdi resmen kendimi prenses gibi hissettim. Tamam her gün milyonlarca kadın doğum yapıyordur da bu benim nasipse ilk doğumum olacak, o yüzden ilgi bekliyorum. Bir de bunun doğum kısmı var, muayenede canım cicim demeyenden doğumda hiç beklenmez, hala geç değil bence değiştirmek için.Gunaydın hanımlar. Aklıma takılan bir konu var doktorumla ilgili. Doktorum çok ilgisiz sadece kontrollerini yapıyor ilaclarımı yazıyor o kadar. Başka hiçbir konuda ne uyarı ne bir fikir hiçbirşey yapmıyor. Odasına girip çıkmam 5 dk dahi sürmüyor. Numarasını istediğimde de mesaj atmamı istemişti aramayın demişti. Sağlık ocağındaki ebe ve hemşire o kadar ilgililerki doktoruma güvenemiyorum. Bugun eşimde dedi doktordan daha iyi anlatıyolar herseyi her detayı diye. Sizin doktorlarınız nasıl ben mi fazla beklenti içindeyim? Doktorumu değiştirmeli miyim?
İlk sıkıntıların başladığında rahatça arayamamıştın dr u acıbademdeki kadın drdan bahsediyorsun değil mi? Cantuğ hoca çok ilgili ve kibar diyorlar onunla bir görüş istersen ya da metin acuya gel ilgi manyağı yapsın seniBen bikac dr degiatirdim bi sikayetin yoksa genelde aynilar sen sorarsan soyluyor sadece. Biktim artik drlardan zaten. Suankinide sevmedim ama esim artik yetr doyo. Telefon numarasini bile vermedi 36. Haftadan sonraymis. Ben zaten 36yi gorecekmiyim supheli
Hala tahammülsüzGünaydın canım bugun nasılsın?
Insallah normal kilolu olurlarda rahat dogururuz... 4 kilo ve ustune dogum onerilmiyor![]()
Benim cevremdekiler hep 3 kilo üstü dogum yapıyo.4 kilo dogan bebis bile var masallah.sadece arkadasmn ikizleri 1.200 dogdularEtrafimdaki herkes 2250 2750 doguruyo bakalim ben 4e. Yakin dogmusum kendim kadar dogursam keske :)
Aynı sekilde :) bide taş gibi oldu karnim cok rahatsizim sebebi nedirki acaba hic rahat degilimHala tahammülsüz
Çekilmez
İnatçı ve huysuzum![]()
Sanırım hem yer daraldığından hemde doğum pozisyonuna geçmeye başlamasından olabilirAynı sekilde :) bide taş gibi oldu karnim cok rahatsizim sebebi nedirki acaba hic rahat degilim
Benim cevremdekiler hep 3 kilo üstü dogum yapıyo.4 kilo dogan bebis bile var masallah.sadece arkadasmn ikizleri 1.200 dogdular
Ben 4.750 doğmuşum :) benim kadar olursa doğuran o kesin :)Etrafimdaki herkes 2250 2750 doguruyo bakalim ben 4e. Yakin dogmusum kendim kadar dogursam keske :)
Tamam canim bakalim battaniyeye. Ben umitbatikente gidiyorum canim. Cantug acibademde mi metin acunun ozel ofisi sanirim dogumu nasil yaptiriyorki hangi hastahane. Gerci benm dr degistirmeme esim karsi cikiyor artik.http://m.n11.com/golden-pelus-bebek-battaniye-120100-krem-P102326283
ben aynı markanın mavilisini dükkandan aldım canım, çıkamıyorsan bunu tavsiye edebilirim yumuşacık
Benim özelde gittiğim drum çok soğuk kanlıydı sağolsun tedavisi iyiydi ama ilgisizdi. 26. haftada yeni bir dr a gittim hem benimle hem eşimle hem de bebişle baya güzel ilgilendi. Her sorumuza cevap verdi resmen kendimi prenses gibi hissettim. Tamam her gün milyonlarca kadın doğum yapıyordur da bu benim nasipse ilk doğumum olacak, o yüzden ilgi bekliyorum. Bir de bunun doğum kısmı var, muayenede canım cicim demeyenden doğumda hiç beklenmez, hala geç değil bence değiştirmek için.
İlk sıkıntıların başladığında rahatça arayamamıştın dr u acıbademdeki kadın drdan bahsediyorsun değil mi? Cantuğ hoca çok ilgili ve kibar diyorlar onunla bir görüş istersen ya da metin acuya gel ilgi manyağı yapsın seni![]()
Ayy evet benimkide sola doğru füze gibi,korkuyorummmSanırım hem yer daraldığından hemde doğum pozisyonuna geçmeye başlamasından olabilir
Benimde çok sert hemde yamuk :)
Gozunaydin canim. Rahim ağzı ölçümü nasil yapiliyor?doktordan geldim rahim ağzı 4 cme yaklaşmış doktor ii dedi çok şükür çalışabilir raporunu aldm kasılmalar artarsa gel dedi günde 3 4 kez normal dedi 2 hafta sonra nst için gidice kısmetse bebişte 42cm 1817g olmuş
Canim gunde 3 4 kez normal demis ya doktorun peki bu kasilmalarin suresi hakkinda bir sey soyledi mi yani 3 4 kez olur ama uzun surerse?doktordan geldim rahim ağzı 4 cme yaklaşmış doktor ii dedi çok şükür çalışabilir raporunu aldm kasılmalar artarsa gel dedi günde 3 4 kez normal dedi 2 hafta sonra nst için gidice kısmetse bebişte 42cm 1817g olmuş
bnm doktor karından ultrasonla bakarken ölçüyo ama vajinal ölçenlerde varmış saol canım :)Gozunaydin canim. Rahim ağzı ölçümü nasil yapiliyor?
yok onu söylemedi bende sormadım cnm yaCanim gunde 3 4 kez normal demis ya doktorun peki bu kasilmalarin suresi hakkinda bir sey soyledi mi yani 3 4 kez olur ama uzun surerse?
Ben de unutmusum sormayi simdi aklima geldi :)bnm doktor karından ultrasonla bakarken ölçüyo ama vajinal ölçenlerde varmış saol canım :)
yok onu söylemedi bende sormadım cnm ya
Maşaallah sizedoktordan geldim rahim ağzı 4 cme yaklaşmış doktor ii dedi çok şükür çalışabilir raporunu aldm kasılmalar artarsa gel dedi günde 3 4 kez normal dedi 2 hafta sonra nst için gidice kısmetse bebişte 42cm 1817g olmuş
teşekkürler :)Maşaallah size
ben çok yiyip midem şişince dediğin gibi oluo yoksa kasılma mide kısmında olmuo bendeMide bölgemde akşamları bi kasilma oluyorki sanki gerilecek yirtilacak. Kizlar buna kasilma mi deniliyor ?
Kasılma bebek sanki bi yerini karına sertçe yaslayıp şişiriyor gibi oluyor sanırım buraya yazmıştım yaşadığım kasılmamı diye 3-4 gün göbek deliğimin çevresinde ve mideye yakın yerde sürekli kasılma oluyordu karnın yamuluyordu bende bebeğim deyip seviyordum bi tarafa toplanıyordu sürekli çok sık yaşayınca doktorumu aradım hemen gel dedi kasılmaymış idrar yolu enfeksiyonu da kasılmaya sebep oluyormuş hemen monurol saşe kullandım Doğuma kadar da günde iki kez magnezyum ile devam etcemMide bölgemde akşamları bi kasilma oluyorki sanki gerilecek yirtilacak. Kizlar buna kasilma mi deniliyor ?