2017 EKİM Anne adayları

Bu arada bebek pelus battaniyesini internetten alan varmi bende disariya cikamadigim icin oylee alayim.diyorum ama guvenemiyorum. Birde lcw nohut battaniye alan oldumu nasil sizce kucuk mu boyutu iyi mi
http://m.n11.com/golden-pelus-bebek-battaniye-120100-krem-P102326283
ben aynı markanın mavilisini dükkandan aldım canım, çıkamıyorsan bunu tavsiye edebilirim yumuşacık

Benim özelde gittiğim drum çok soğuk kanlıydı sağolsun tedavisi iyiydi ama ilgisizdi. 26. haftada yeni bir dr a gittim hem benimle hem eşimle hem de bebişle baya güzel ilgilendi. Her sorumuza cevap verdi resmen kendimi prenses gibi hissettim. Tamam her gün milyonlarca kadın doğum yapıyordur da bu benim nasipse ilk doğumum olacak, o yüzden ilgi bekliyorum. Bir de bunun doğum kısmı var, muayenede canım cicim demeyenden doğumda hiç beklenmez, hala geç değil bence değiştirmek için.

İlk sıkıntıların başladığında rahatça arayamamıştın dr u acıbademdeki kadın drdan bahsediyorsun değil mi? Cantuğ hoca çok ilgili ve kibar diyorlar onunla bir görüş istersen ya da metin acuya gel ilgi manyağı yapsın seni

Aynı sekilde :) bide taş gibi oldu karnim cok rahatsizim sebebi nedirki acaba hic rahat degilim
Sanırım hem yer daraldığından hemde doğum pozisyonuna geçmeye başlamasından olabilir
Benimde çok sert hemde yamuk :)

Tamam canim bakalim battaniyeye. Ben umitbatikente gidiyorum canim. Cantug acibademde mi metin acunun ozel ofisi sanirim dogumu nasil yaptiriyorki hangi hastahane. Gerci benm dr degistirmeme esim karsi cikiyor artik.

Gozunaydin canim. Rahim ağzı ölçümü nasil yapiliyor?

Canim gunde 3 4 kez normal demis ya doktorun peki bu kasilmalarin suresi hakkinda bir sey soyledi mi yani 3 4 kez olur ama uzun surerse?

Gozunaydin canim. Rahim ağzı ölçümü nasil yapiliyor?
bnm doktor karından ultrasonla bakarken ölçüyo ama vajinal ölçenlerde varmış saol canım :)
Canim gunde 3 4 kez normal demis ya doktorun peki bu kasilmalarin suresi hakkinda bir sey soyledi mi yani 3 4 kez olur ama uzun surerse?
yok onu söylemedi bende sormadım cnm ya

Mide bölgemde akşamları bi kasilma oluyorki sanki gerilecek yirtilacak. Kizlar buna kasilma mi deniliyor ?

Mide bölgemde akşamları bi kasilma oluyorki sanki gerilecek yirtilacak. Kizlar buna kasilma mi deniliyor ?
Kasılma bebek sanki bi yerini karına sertçe yaslayıp şişiriyor gibi oluyor sanırım buraya yazmıştım yaşadığım kasılmamı diye 3-4 gün göbek deliğimin çevresinde ve mideye yakın yerde sürekli kasılma oluyordu karnın yamuluyordu bende bebeğim deyip seviyordum bi tarafa toplanıyordu sürekli çok sık yaşayınca doktorumu aradım hemen gel dedi kasılmaymış idrar yolu enfeksiyonu da kasılmaya sebep oluyormuş hemen monurol saşe kullandım Doğuma kadar da günde iki kez magnezyum ile devam etcem
Bebek hareketleri deyip yanıltıcı olabiliyor maalesef ama o farkı hissediyor insan sıklaşınca dün bugün hiç yaşamadım kasılma meğer ne kadar yoruyormuş rahatlayınca daha net anladım aradaki farkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…