- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.081
İnşallah değildir tabi ama korkma ben ilk hamileliğimde bu siğillerle tanıştım
O değişir şuan yerleri bol:) bana normal doğum pozisyonunda dedi 3gün sonra geri gittim sancım vardı ters dönmüş dedi
Bana da Bikaç hafta önce yaptı doktor. Çatal da yaptı üstelik. Ayaklarımı olduğu yerden havaya kaldırdım acıdan. Doktorun kafasına geçirebilirdim bacağımı o anki refleksle. Ama neyseki 3-5 sn. ancak sürüyor. Doğum gününe kadar bir daha yaptırırmıyım sanmıyorum
Kızlar bugün hafif pembemsi lekelenmem oldu. Adet sancısı gibi sancimda vardı.
Hastaneye gittim nst bağladılar çok şükür birşey çıkmadı, idrar yolu enfeksiyonu her zamanki gibi.
Bide çatı muayeneside yaptı ebe canım çok yandı, kendimi çok kastım ondan mi bilmiyorum ama çok kotuydu
Kontrole gittiğim gün öncesi düz yatmışım ve belim inanılmaz ağrıyordu, tabi düz yattığımdan kaynaklandığını sonra anladım. Açılma mı var acaba deyip çatala aldı. Berbattı. Sanki parmağını değil elini sokmuş gibi hissettim kadının.Bu kadar erken haftada cati muayenesi neden yapildi ki? Cok sasirdim
Sen ist da mıydın canım?
Bugün dr a dedim ki şuan baş aşağı dönse bile tekrar terse dönmez mi?
Güldü bana Demekki oluyormuş bak
Agrilarim vardı bi bakılsın dedi Dr. Zaten çok pişman oldum bi daha doğuma kadar asla boyle bir şeye izin vermem.Bu kadar erken haftada cati muayenesi neden yapildi ki? Cok sasirdim
Evet başı aşağıda demisti doktor 1 hafta once .Senin bebiş dönmüş mü canım? Başı aşağıda mı?
O değişir şuan yerleri bol:) bana normal doğum pozisyonunda dedi 3gün sonra geri gittim sancım vardı ters dönmüş dedi
Maalesef canım sezeryan oldum siğillerim çok çoğalmıştı genital bölge komple siğil olmuştu hamileyken yaktırdım 7 yıl geçti üzerinden bir daha tekrarlamadı siğiller kontrollerini muhakkak yaptır patolojiye gönderirler zatenBi sıkıntısı oldu mu sana normal doğum mu yaptın
Kendi doktorun görsün tedaviyi de doktorun yapar zatenKendi doktoruma mı sorayım başka bi bölüme mi gideyimben şimdi
GünaydınGünaydın
Maalesef canım sezeryan oldum siğillerim çok çoğalmıştı genital bölge komple siğil olmuştu hamileyken yaktırdım 7 yıl geçti üzerinden bir daha tekrarlamadı siğiller kontrollerini muhakkak yaptır patolojiye gönderirler zaten
bu virusun sigil yapan turunden cok endiselenmez doktorlar eger sigilse bile bagisikligin etkilendigi icin cikmistir hamilelikten sonra kalmaz korkmaYa sezeryandan felan da gectim ama kotu biseye donusur diye korkuyorm simdi de hemen gitcem yarin :)
bu virusun sigil yapan turunden cok endiselenmez doktorlar eger sigilse bile bagisikligin etkilendigi icin cikmistir hamilelikten sonra kalmaz korkma
Bence hamilelikle alakali korkma cunku bu donem çıkmış ...inşallah onemsizdir normale engel olmaz senin tosuncuk kac kilo ?Ya sezeryandan felan da gectim ama kotu biseye donusur diye korkuyorm simdi de hemen gitcem yarin :)
Korkma herkeste aynı şeyler yaşanmıyor benimki kötüye dönüşmeye başlamıştı hemen önlem alındı çok şükür bi sıkıntı yaşamıyorumYa sezeryandan felan da gectim ama kotu biseye donusur diye korkuyorm simdi de hemen gitcem yarin :)
Bnmde gexen hafta saliya kafar agrim yoktu o gun bitek agridi ben hic oyle bisey beklemiyodum. Bebek toparlanmasi dedigimiz sey oluyordu ama ona dogum oncesi normal demisti bi hafta oncesindede tecrubesiziz anlamiyoruzki cnm ne neden oluyo.bnm ağrım sızım yok nstye de bağlamadı doktor bu rahim ağzı neden kısalıo o zaman anlamadım gitti kasılmaların olmuş sen anlamamışsın ağrın olmadı mı dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?