2017 EKİM Anne adayları

Hos geldin memleketimizee
Bence biraz daha detay verebilirdi başından savmis gibi.
Zehra kuzu malatya da bir hastanede mi ?

Insallah normaldir ya 32 33. Haftalardan sonra azalcak hareketler dediler bana da ama daha 28+lardayim boyle olunca tedirgin oldum biraz
Ya da ilgi mi bekliyorlar acep bugün baya takıldık, su içtim filan önceki günler gibi hareketliydi. Birkaç gündür ilgilenememiştim tavır mı yapıyor anlamadım

Kızlar eşim ameliyata girdi. Kasık fıtığı için. Dualarınızı bekliyorum. Çıkmadı henüz.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Ben de idrar tahlili vermiştim dün,lökosit esteraz +3 çıkmış monurol içeceğim bir tane. İyiki tahlil istemiş dr um.

bagisiklik dusunce de olabiliyormus..polip de olabilir ama onuda dondururlar yani korkma hic bunlar icin cuma gunu doktoruna sorunca zaten kesinlesir

Bi sorayim da icim rahatlasn ama cok normal dogum istiyodum eger sigilse ve sirf bunun icin sezaryen olmak zorunda kalirsam cok uzulurum. Sezryenden asiri korkuyorum nedense

Ben de 2 gundur esimi ise yolladiktan snra geri yatiyorum 2.30 3 e kadar uyuyorum acaba cocuk da mi mayisiyo noluyo:)

Ben de 2 gundur esimi ise yolladiktan snra geri yatiyorum 2.30 3 e kadar uyuyorum acaba cocuk da mi mayisiyo noluyo:)
Bence sıcaklardan benim çocuk akşam oynuyor derinliğinin ben çocuğumda rahatlığı galiba ay kızlar anne olmak çok güzel şey elini ayağını severim onun ben az kaldı hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli dogsunlar inşallah hepsi

Erken doğum yapan iki kişi vardı bebisleri nasıl oldu acaba iyiler mı merak ediyorum haberi olan var mı bebisler kilo almış mı ki

Bi sorayim da icim rahatlasn ama cok normal dogum istiyodum eger sigilse ve sirf bunun icin sezaryen olmak zorunda kalirsam cok uzulurum. Sezryenden asiri korkuyorum nedense
olsun canim onlem almak daha iyi ya sigilse ve dogumdan sonra farkedilse bebege gectimi diye kendini yiyip bitirirdin Allah hayirlisini versin

Kızlar eşim ameliyata girdi. Kasık fıtığı için. Dualarınızı bekliyorum. Çıkmadı henüz.
Geçmiş olsun canım.

Ben de bu cuma gitcem kontrole su dedigim et ben gibi seyleri de sorcam ama vajina degil makat girisinde biyerlerdeymis benim dedigim ya 4 tane felan et ben seklinde cok tırsıyorum kotu biseydir diye nedir acaba
Makat girişindeyse hemoroid olabilir canım. Gebelikte çoğu kişide oluyormuş. Normal Doğuma da engel değil endişe etme. Google görsellerden karşılaştırma yap istersen.

Anamm bence ondan olabilirSon kontrole gittiğimde geceleri hareketliyse yandın sen dedi dr um. Artık uyku alışkanlıkları oluşmaya başlamış, anne karnında nasılsa doğunca da öyle olur deyince geceleri hareketlense de cevap vermiyorum bir an önce uyusun diye, taktiğe gel

Sağol canım. Ben de içmiştim geçen ay

Geçmiş olsun canım.

Makat girişindeyse hemoroid olabilir canım. Gebelikte çoğu kişide oluyormuş. Normal Doğuma da engel değil endişe etme. Google görsellerden karşılaştırma yap istersen.

Hemoroide degil de makatta et ben yazdigimda cikana daha cok benziyo. Ordakiler kadar yogun degil 4 tane ama agri sizi hicbsy yok hemoroidde agri kasinti felan da oluyomus. Et ben de zannedersen sigil olarak geciyo gorsellere bakilirsa o da kondilom felan diyo cinsel yolla bulasir vs diyo anlamadm valla bu zamana kadar bulasmadi da hamilelikte mi bulasti bulasici biseydiyse de doktora sorcaz ogrencez artk :/

:):)))

Sesli güldüm ya benimkide öyle taktiğini işe yarar mı ki :)

Geçmiş olsun canım.

Makatta çatlak olunca da öyle oluyor ben gebelikten önce ameliyat oldum duramıyordum acısından ama şimdi herkes doğumdan sonra yıne çıkar diyolar.zor bişe yani geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…