2017 EKİM Anne adayları

Benim doktorumda çok fazla göstermiyor kendi kontrollerini yapıyor bide 4d görüntüsünü açıyor o kadar. Bilmiyorum normali öyle mi ama 5 dk sürüyor odasına girip çıkmam hiç yetmiyor bana

Benimde cuma tekrar kontrolum var azalmazsa agrilarin damardan ilac vercem yatis yapcaz dedi. Insallah bi sonraki kontrolde seninde benimde gecer agrilar kasilmalar yaa

Ben dün sordum çocuk kıpır kıpırdı şimdi hareketler seyrekleşti ve güçsüzleşti dedim, biz nasıl sıcaktan bayılıyorsak onlar da içerde bayılıyor dedi dr, normalmiş yani

Insallah normaldir ya 32 33. Haftalardan sonra azalcak hareketler dediler bana da ama daha 28+lardayim boyle olunca tedirgin oldum biraz

Benim doktorumda çok fazla göstermiyor kendi kontrollerini yapıyor bide 4d görüntüsünü açıyor o kadar. Bilmiyorum normali öyle mi ama 5 dk sürüyor odasına girip çıkmam hiç yetmiyor bana
Ya keşke bana 5 dakika bile gösterseydi çok zoruma gitti o an orda bişe demedim ama haktır yani kendş doktorum çok şükür herşeyimle ilgilenir eder illa sürekli hasta olmasına gerek yok hakkını vermedi ayıptır

Insallah normaldir ya 32 33. Haftalardan sonra azalcak hareketler dediler bana da ama daha 28+lardayim boyle olunca tedirgin oldum biraz
Sıcaklardan dolayı canım. Benimki de öyle. Önceden etlerim ağrırdı hareketinden, şimdi okşuyor gibi sadece. Akşamları ılık duş alıyorum, üstüne süt içip yatıyorum. Ozaman eskiye yakın hareketleri oluyor

banada oldu hatta 28+3 du sanirim doktora gittim iyiydi hareketler sonra bikac gun durdu bende taktim.cok hatta olmazsa doktora giderim dedim ama baktim basladi sonra:) seninde oyledir kontrol altinda tut tabiki ama bu haftalarda normalmis herkes yasamis

Canım ağrıların nasıl bişey? Benimde bugünlerde tuhaf ağrılarım var sanki
Benim regl agrilarina benzer agrilarim oluyo. Ayrica bebegin toparlanmasi denen olay bende sık sık oluyo o ntsde agri olarak cikiyo sanirim. Birde benm rahimde yumusama ve kisalma var. Rahmin durumu onemli aslinda kasilmalari bazen normal sayiyorlar. Ama benmki sık sorun oluyo
Benim de pazartesi kontrolum hayirli haberler almak nasip olur insallah.
Amin insallah canm
Kızlar eşim ameliyata girdi. Kasık fıtığı için. Dualarınızı bekliyorum. Çıkmadı henüz.
saglikla cikar insallah ameliyattan korkma cok riskli degilmis bnm kayinpeder 2 kez oldu.

Anladım canım çok saol. Benimki daha çok böyle yumurtalık, kasık ağrısı gibi, enfeksiyonmu var anlamadım idrarda bişeyler çıktı ama önemsemedi bu sefer.

Cbm83 canim okulla gorustum 19 hafta muhabbeti yaz tatilinde olmuyormus kabul etmiyorlar sadece dogum sonrasi 8 haftayi uygulucaklar muhtemelen hayallerim suya düştü

Sağol canım. Çıktı çok şükür iyi. Agrısı var biraz.

Cbm83 canim okulla gorustum 19 hafta muhabbeti yaz tatilinde olmuyormus kabul etmiyorlar sadece dogum sonrasi 8 haftayi uygulucaklar muhtemelen hayallerim suya düştü

Anladım canım çok saol. Benimki daha çok böyle yumurtalık, kasık ağrısı gibi, enfeksiyonmu var anlamadım idrarda bişeyler çıktı ama önemsemedi bu sefer.
Cok riskli degilse onemsemiyolar az bisey hep bendede oldu hic ilac vermediler su ic dediler hep drlar
Sağol canım. Çıktı çok şükür iyi. Agrısı var biraz.
iyi olmasina sevindim cnm gecmis olsun. AllahAcil sifalar versin

Ben de bu cuma gitcem kontrole su dedigim et ben gibi seyleri de sorcam ama vajina degil makat girisinde biyerlerdeymis benim dedigim ya 4 tane felan et ben seklinde cok tırsıyorum kotu biseydir diye nedir acaba

Benimde cuma tekrar kontrolum var azalmazsa agrilarin damardan ilac vercem yatis yapcaz dedi. Insallah bi sonraki kontrolde seninde benimde gecer agrilar kasilmalar yaa
bnm ağrım sızım yok nstye de bağlamadı doktor bu rahim ağzı neden kısalıo o zaman anlamadım gitti kasılmaların olmuş sen anlamamışsın ağrın olmadı mı dio

Ben de bu cuma gitcem kontrole su dedigim et ben gibi seyleri de sorcam ama vajina degil makat girisinde biyerlerdeymis benim dedigim ya 4 tane felan et ben seklinde cok tırsıyorum kotu biseydir diye nedir acaba
valla canim umarim degildir ama sigilse bile dondurulur gecer sikinti yapma..hamileliktemi cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…