- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 34
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #25.021
Selam kızlar
Memleketıme ailemin yanına geldim Malatya'ya hafta sonu geri istanbul'a döneceğim için doktora gittim hem rapor almak için hemde bebeğimi görmek için. Zehra kuzu'ya gittim ben böyle birşey görmedim muayene parasını veriosun içeri giriosun ultrasona alıyo kilosuna boyunu 1 dakika içinde baktı herşey iyi dedi kapattı ekranı gönderdi beni.çok şükür sağlıklı olmasına sevındım de göremedim kızımı bide gece heyecandan uyuyamadım görücem die.hala sinirim geçmedi.siz olsanız sinirlenmezmisiniz? Ben mi çok abartıyorum:)
Benimde cuma tekrar kontrolum var azalmazsa agrilarin damardan ilac vercem yatis yapcaz dedi. Insallah bi sonraki kontrolde seninde benimde gecer agrilar kasilmalar yaaGorunurde cok fazla bir kasilma olmuyor benim hissetmiyorum. Nst de cikiyor sanci maalesef. Adalat ve magnzeyum kullaniyorum gunde 2 kez. Doktor cuma gunu azaltacakti adalatin dozunu ama yine sanci cikinca azaltamadi. Halkımızda hayirlisi olsun canim ya bu gidisle erken gelecek bizim bebeklerimiz. Seninki yine benden büyük. Yarin 29+0 olacak Allah'in izniyle.
Ben dün sordum çocuk kıpır kıpırdı şimdi hareketler seyrekleşti ve güçsüzleşti dedim, biz nasıl sıcaktan bayılıyorsak onlar da içerde bayılıyor dedi dr, normalmiş yani
Ya keşke bana 5 dakika bile gösterseydi çok zoruma gitti o an orda bişe demedim ama haktır yani kendş doktorum çok şükür herşeyimle ilgilenir eder illa sürekli hasta olmasına gerek yok hakkını vermedi ayıptırBenim doktorumda çok fazla göstermiyor kendi kontrollerini yapıyor bide 4d görüntüsünü açıyor o kadar. Bilmiyorum normali öyle mi ama 5 dk sürüyor odasına girip çıkmam hiç yetmiyor bana
Sıcaklardan dolayı canım. Benimki de öyle. Önceden etlerim ağrırdı hareketinden, şimdi okşuyor gibi sadece. Akşamları ılık duş alıyorum, üstüne süt içip yatıyorum. Ozaman eskiye yakın hareketleri oluyorInsallah normaldir ya 32 33. Haftalardan sonra azalcak hareketler dediler bana da ama daha 28+lardayim boyle olunca tedirgin oldum biraz
Canım ağrıların nasıl bişey? Benimde bugünlerde tuhaf ağrılarım var sankiBenimde cuma tekrar kontrolum var azalmazsa agrilarin damardan ilac vercem yatis yapcaz dedi. Insallah bi sonraki kontrolde seninde benimde gecer agrilar kasilmalar yaa
banada oldu hatta 28+3 du sanirim doktora gittim iyiydi hareketler sonra bikac gun durdu bende taktim.cok hatta olmazsa doktora giderim dedim ama baktim basladi sonra:) seninde oyledir kontrol altinda tut tabiki ama bu haftalarda normalmis herkes yasamisInsallah normaldir ya 32 33. Haftalardan sonra azalcak hareketler dediler bana da ama daha 28+lardayim boyle olunca tedirgin oldum biraz
Benim de pazartesi kontrolum hayirli haberler almak nasip olur insallah.Benimde cuma tekrar kontrolum var azalmazsa agrilarin damardan ilac vercem yatis yapcaz dedi. Insallah bi sonraki kontrolde seninde benimde gecer agrilar kasilmalar yaa
Benim regl agrilarina benzer agrilarim oluyo. Ayrica bebegin toparlanmasi denen olay bende sık sık oluyo o ntsde agri olarak cikiyo sanirim. Birde benm rahimde yumusama ve kisalma var. Rahmin durumu onemli aslinda kasilmalari bazen normal sayiyorlar. Ama benmki sık sorun oluyoCanım ağrıların nasıl bişey? Benimde bugünlerde tuhaf ağrılarım var sanki
Amin insallah canmBenim de pazartesi kontrolum hayirli haberler almak nasip olur insallah.
saglikla cikar insallah ameliyattan korkma cok riskli degilmis bnm kayinpeder 2 kez oldu.Kızlar eşim ameliyata girdi. Kasık fıtığı için. Dualarınızı bekliyorum. Çıkmadı henüz.
Anladım canım çok saol. Benimki daha çok böyle yumurtalık, kasık ağrısı gibi, enfeksiyonmu var anlamadımBenim regl agrilarina benzer agrilarim oluyo. Ayrica bebegin toparlanmasi denen olay bende sık sık oluyo o ntsde agri olarak cikiyo sanirim. Birde benm rahimde yumusama ve kisalma var. Rahmin durumu onemli aslinda kasilmalari bazen normal sayiyorlar. Ama benmki sık sorun oluyo
Amin insallah canm
saglikla cikar insallah ameliyattan korkma cok riskli degilmis bnm kayinpeder 2 kez oldu.
Benimde pazartesi aynı gibiyiz seninle yavrular da iyidir inşallah bu kontrol çok uzun geldi zaman geçmek bilmedi bana merak içindeyim vallaBenim de pazartesi kontrolum hayirli haberler almak nasip olur insallah.
Sağol canım. Çıktı çok şükür iyi. Agrısı var biraz.Benim regl agrilarina benzer agrilarim oluyo. Ayrica bebegin toparlanmasi denen olay bende sık sık oluyo o ntsde agri olarak cikiyo sanirim. Birde benm rahimde yumusama ve kisalma var. Rahmin durumu onemli aslinda kasilmalari bazen normal sayiyorlar. Ama benmki sık sorun oluyo
Amin insallah canm
saglikla cikar insallah ameliyattan korkma cok riskli degilmis bnm kayinpeder 2 kez oldu.
Hadi yaa. Tüh kötü olmuş. Dogum öncesi 8 haftayı da mı saymıyorlar?Cbm83 canim okulla gorustum 19 hafta muhabbeti yaz tatilinde olmuyormus kabul etmiyorlar sadece dogum sonrasi 8 haftayi uygulucaklar muhtemelen hayallerim suya düştü
Cok riskli degilse onemsemiyolar az bisey hep bendede oldu hic ilac vermediler su ic dediler hep drlarAnladım canım çok saol. Benimki daha çok böyle yumurtalık, kasık ağrısı gibi, enfeksiyonmu var anlamadımidrarda bişeyler çıktı ama önemsemedi bu sefer.
iyi olmasina sevindim cnm gecmis olsun. AllahAcil sifalar versinSağol canım. Çıktı çok şükür iyi. Agrısı var biraz.
banada oldu hatta 28+3 du sanirim doktora gittim iyiydi hareketler sonra bikac gun durdu bende taktim.cok hatta olmazsa doktora giderim dedim ama baktim basladi sonra:) seninde oyledir kontrol altinda tut tabiki ama bu haftalarda normalmis herkes yasamis
bnm ağrım sızım yok nstye de bağlamadı doktor bu rahim ağzı neden kısalıo o zaman anlamadım gitti kasılmaların olmuş sen anlamamışsın ağrın olmadı mı dioBenimde cuma tekrar kontrolum var azalmazsa agrilarin damardan ilac vercem yatis yapcaz dedi. Insallah bi sonraki kontrolde seninde benimde gecer agrilar kasilmalar yaa
valla canim umarim degildir ama sigilse bile dondurulur gecer sikinti yapma..hamileliktemi ciktiBen de bu cuma gitcem kontrole su dedigim et ben gibi seyleri de sorcam ama vajina degil makat girisinde biyerlerdeymis benim dedigim ya 4 tane felan et ben seklinde cok tırsıyorum kotu biseydir diye nedir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?