- Konu Sahibi dilarazeynel
- #25.041
Yok saymiyolarHadi yaa. Tüh kötü olmuş. Dogum öncesi 8 haftayı da mı saymıyorlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok saymiyolarHadi yaa. Tüh kötü olmuş. Dogum öncesi 8 haftayı da mı saymıyorlar?
Hos geldin memleketimizeeSelam kızlar
Memleketıme ailemin yanına geldim Malatya'ya hafta sonu geri istanbul'a döneceğim için doktora gittim hem rapor almak için hemde bebeğimi görmek için. Zehra kuzu'ya gittim ben böyle birşey görmedim muayene parasını veriosun içeri giriosun ultrasona alıyo kilosuna boyunu 1 dakika içinde baktı herşey iyi dedi kapattı ekranı gönderdi beni.çok şükür sağlıklı olmasına sevındım de göremedim kızımı bide gece heyecandan uyuyamadım görücem die.hala sinirim geçmedi.siz olsanız sinirlenmezmisiniz? Ben mi çok abartıyorum:)
valla canim umarim degildir ama sigilse bile dondurulur gecer sikinti yapma..hamileliktemi cikti
bagisiklik dusunce de olabiliyormus..polip de olabilir ama onuda dondururlar yani korkma hic bunlar icin cuma gunu doktoruna sorunca zaten kesinlesirEvet canim![]()
Ya da ilgi mi bekliyorlar acep bugün baya takıldık, su içtim filan önceki günler gibi hareketliydi. Birkaç gündür ilgilenememiştim tavır mı yapıyor anlamadımInsallah normaldir ya 32 33. Haftalardan sonra azalcak hareketler dediler bana da ama daha 28+lardayim boyle olunca tedirgin oldum biraz
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinKızlar eşim ameliyata girdi. Kasık fıtığı için. Dualarınızı bekliyorum. Çıkmadı henüz.
bagisiklik dusunce de olabiliyormus..polip de olabilir ama onuda dondururlar yani korkma hic bunlar icin cuma gunu doktoruna sorunca zaten kesinlesir
Ya da ilgi mi bekliyorlar acep bugün baya takıldık, su içtim filan önceki günler gibi hareketliydi. Birkaç gündür ilgilenememiştim tavır mı yapıyor anlamadım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Ben de idrar tahlili vermiştim dün,lökosit esteraz +3 çıkmış monurol içeceğim bir tane. İyiki tahlil istemiş dr um.
Bence sıcaklardan benim çocuk akşam oynuyor derinliğinin ben çocuğumda rahatlığı galiba ay kızlar anne olmak çok güzel şey elini ayağını severim onun ben az kaldı hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli dogsunlar inşallah hepsiBen de 2 gundur esimi ise yolladiktan snra geri yatiyorum 2.30 3 e kadar uyuyorum acaba cocuk da mi mayisiyo noluyo:)
olsun canim onlem almak daha iyi ya sigilse ve dogumdan sonra farkedilse bebege gectimi diye kendini yiyip bitirirdin Allah hayirlisini versinBi sorayim da icim rahatlasn ama cok normal dogum istiyodum eger sigilse ve sirf bunun icin sezaryen olmak zorunda kalirsam cok uzulurum. Sezryenden asiri korkuyorum nedense
olsun canim onlem almak daha iyi ya sigilse ve dogumdan sonra farkedilse bebege gectimi diye kendini yiyip bitirirdin Allah hayirlisini versin
Geçmiş olsun canım.Kızlar eşim ameliyata girdi. Kasık fıtığı için. Dualarınızı bekliyorum. Çıkmadı henüz.
Makat girişindeyse hemoroid olabilir canım. Gebelikte çoğu kişide oluyormuş. Normal Doğuma da engel değil endişe etme. Google görsellerden karşılaştırma yap istersen.Ben de bu cuma gitcem kontrole su dedigim et ben gibi seyleri de sorcam ama vajina degil makat girisinde biyerlerdeymis benim dedigim ya 4 tane felan et ben seklinde cok tırsıyorum kotu biseydir diye nedir acaba![]()
Anamm bence ondan olabilirBen de 2 gundur esimi ise yolladiktan snra geri yatiyorum 2.30 3 e kadar uyuyorum acaba cocuk da mi mayisiyo noluyo:)
Sağol canım. Ben de içmiştim geçen ayYa da ilgi mi bekliyorlar acep bugün baya takıldık, su içtim filan önceki günler gibi hareketliydi. Birkaç gündür ilgilenememiştim tavır mı yapıyor anlamadım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Ben de idrar tahlili vermiştim dün,lökosit esteraz +3 çıkmış monurol içeceğim bir tane. İyiki tahlil istemiş dr um.
Geçmiş olsun canım.
Makat girişindeyse hemoroid olabilir canım. Gebelikte çoğu kişide oluyormuş. Normal Doğuma da engel değil endişe etme. Google görsellerden karşılaştırma yap istersen.
:):)))Anamm bence ondan olabilirSon kontrole gittiğimde geceleri hareketliyse yandın sen dedi dr um. Artık uyku alışkanlıkları oluşmaya başlamış, anne karnında nasılsa doğunca da öyle olur deyince geceleri hareketlense de cevap vermiyorum bir an önce uyusun diye, taktiğe gel
![]()
Sesli güldüm ya benimkide öyle taktiğini işe yarar mı ki :)Anamm bence ondan olabilirSon kontrole gittiğimde geceleri hareketliyse yandın sen dedi dr um. Artık uyku alışkanlıkları oluşmaya başlamış, anne karnında nasılsa doğunca da öyle olur deyince geceleri hareketlense de cevap vermiyorum bir an önce uyusun diye, taktiğe gel
![]()
HoşbuldukHos geldin memleketimizee
Bence biraz daha detay verebilirdi başından savmis gibi.
Zehra kuzu malatya da bir hastanede mi ?
Makatta çatlak olunca da öyle oluyor ben gebelikten önce ameliyat oldum duramıyordum acısından ama şimdi herkes doğumdan sonra yıne çıkar diyolar.zor bişe yani geçmiş olsun.Geçmiş olsun canım.
Makat girişindeyse hemoroid olabilir canım. Gebelikte çoğu kişide oluyormuş. Normal Doğuma da engel değil endişe etme. Google görsellerden karşılaştırma yap istersen.
Ben hic duymadım adini canım. Kim tavsiye ettiyse artikHoşbuldukZaten başından attı çok iyi doktor diyorlar die ona muayene olayım dedim ama pişman oldum. Park hospıtal'da kendisi.