- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #24.741
Canm muhtemel dogum tarihimiz aynı.ben de ögretmenim.gecen milli egitimle görüştüm.bizim 32.hafta 16 agustosa denk geliyo ve 5 eylüle kadar olan süre maalesef yanıyo aktaramıyorz.milli egitimdeki personel yasalara göre bu sekilde ama uygulamada idareciler farklı uyguluyor dedi.bazıları izni aktarıyo bazıları aktarmıyo dedi.yine de çalışabilir raporu alacam bi kısmı yanıyo bi kısmı kalıyor.bir de seminere bile gidebilsem iki hafta da ordan aktarrm.en azndan 1.dönemi rahat kapatrmÖğretmen olmamın avantajını yaşıyorum 32. Haftada çalışabilir raporu alıcam inşallah okul zaten tatil eylülde bi hafta seminere katılıp sonra izne ayrılıcam nasipse..
Canım arkadaş yanlış yazmış galiba, çünkü sonraki cümlede izinlerimi doğumdan sonra kullanmak istiyordum nasip değilmiş demiş.
Bu arada gerçekten çalışan anneler için bu izinler çok sıkıntıizin aktarsmazsan bebek 2 aylıkken işe başlamak zorundasın malesef (
Gunaydin canim kusura bakma ben yanlis yazmisim kafa gitmis uzuntuden calisabilir raporunu vermiycek 36ya kadar calissaydim 1 ay aktarabiliyordumda
Insallah canim oyle tabi ilk planda saglikla vaktinde dogmasi temennimiz.Akşam akşam boşuna bilendim dr a desenize
Hayırlısı olsun canım, kısmette önceden kullanmak varmış demek ki. Bebiş sağlıklı olsun doğumdan sonra bir hal çaresine bakarsın inşallah
Canim benim bildigim ogretmenlikte yaz tatili oldugu icin rapor verilmiyomus sanirim. Sen bi arastir durumu. Ama kesinlikle ogretmen olusunun avantaji var benm gibi olmazsin yani calisma nedeniyle erken dogum riski gibi. Zaten insallahda kimse olmasin zor bi surecmisÖğretmen olmamın avantajını yaşıyorum 32. Haftada çalışabilir raporu alıcam inşallah okul zaten tatil eylülde bi hafta seminere katılıp sonra izne ayrılıcam nasipse..
Bugundu kontrolum. 10 gun daha rapor verdi. Cok fazla olmasa da yine nst de sanci cikti. Ilaclari kullanip yatmaya devam. Hayirlisiyla 32 yi gorseydim.okeanoss00 dun seninde kontrolun vardi sanki ne dedi dr
inşallah 32den sonrasını da görürsün canım dinlen bol bolBugundu kontrolum. 10 gun daha rapor verdi. Cok fazla olmasa da yine nst de sanci cikti. Ilaclari kullanip yatmaya devam. Hayirlisiyla 32 yi gorseydim.
Insallah daha fazlasinida gorelim canim. Allah bizom ve bebeklerimizin yardimcisi olsun.Bugundu kontrolum. 10 gun daha rapor verdi. Cok fazla olmasa da yine nst de sanci cikti. Ilaclari kullanip yatmaya devam. Hayirlisiyla 32 yi gorseydim.
Bence 35 goruceksinBugundu kontrolum. 10 gun daha rapor verdi. Cok fazla olmasa da yine nst de sanci cikti. Ilaclari kullanip yatmaya devam. Hayirlisiyla 32 yi gorseydim.
Benim çıktıKızlar mrb hamılelık şekeri çıkan oldu mu?
Canım mesela bana 1000 tl alırsın diyorlar. 1 kız var nirde ikiz olduğu için 1000 yatıyormuş. Ama bende süt parası yok diye biliyorum. Sadece 1000 alırsın dedilerÇalışan anneler bişe sorucam çok araştırdım da tam sonucuna ulaşamaddım devlet doğum parası veriyor mu? Süt parasını her türlü veriyor onu bılıyorum da bide çalışan annelere doğum parası veriyormuş diye okudum duydum netleştiremedim bilginiz var mı ne yapılması gerekıyor bundan yararlanmak için
Canm daha fazla görürsün ins.arkadaşım sancıyla bugün yarın dogacak diye 32 haftadan 36 ya kadar bekledi.tam 4 hafta durdu bebis.Bugundu kontrolum. 10 gun daha rapor verdi. Cok fazla olmasa da yine nst de sanci cikti. Ilaclari kullanip yatmaya devam. Hayirlisiyla 32 yi gorseydim.
Dogum parasi olarak bilmiyorum. Ama bizim isyerinde dogum izninde oldugumuz 4 ay maas almadigimiz donemdeki parayi sgk rapor bitiminde toplu veriyor benim alabilecegim tek para oCanım mesela bana 1000 tl alırsın diyorlar. 1 kız var nirde ikiz olduğu için 1000 yatıyormuş. Ama bende süt parası yok diye biliyorum. Sadece 1000 alırsın dediler
Onu bilmiyorum biz izindede maaş aldığımız için. Ama devlet o parayı veriyor. İlk çocukta 200, ikincide 400, 3.de 600. Hastane otomatikte yollayabiliyomuş raporu. Hastaneden çıkarken sorarsın.Dogum parasi olarak bilmiyorum. Ama bizim isyerinde dogum izninde oldugumuz 4 ay maas almadigimiz donemdeki parayi sgk rapor bitiminde toplu veriyor benim alabilecegim tek para o
Süt parası var ya heralde.İyice karıştı kafamCanım mesela bana 1000 tl alırsın diyorlar. 1 kız var nirde ikiz olduğu için 1000 yatıyormuş. Ama bende süt parası yok diye biliyorum. Sadece 1000 alırsın dediler
Evet hastane raporu gönderiyormuş ama merak ettim çok karışık yazmışlar sayfada bazıları 3000 civarı fılan alınabiliyor dedi bende çok araştırdım net sonuca ulaşamıyorumOnu bilmiyorum biz izindede maaş aldığımız için. Ama devlet o parayı veriyor. İlk çocukta 200, ikincide 400, 3.de 600. Hastane otomatikte yollayabiliyomuş raporu. Hastaneden çıkarken sorarsın.
Geçmiş olsun canım. Benim de gribim hafiflemişti ama dün sol yanağım ve dişimde çok fena ağrı vardı. Ne ağzımı açabiliyordum ne de sol dişimle çigneyebiliyordum. Hep sola yatıyordum. Grip devam ederken de aynı. Bu gece sağa yattım ve ağrı kalmadı. Yine de dr gittim. Antibiyotik vermedi ama otrivine sprey verdi. Ama merak etme ben 2. Ayda da grip olmuştum ve antibiyotik kullandım mecburen. O zaman benim de geniz akıntım vardı. Verdiği antibiyotik hamilelerin kullanabileceği türdendir ama endişelenme o yüzden. Ne verdi?Kizlar geniz akintim vardi baya ilerledi doktor antibiyotik verdi
Hangi antibiyotiği kullandın? Idrar enfeksiyonu mu?Ben kullandim gecen hafta 5 gun. Enfeksiyon icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?