• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Merhaba herkese. Bugun kontrolumde 3.1 cm cikti degerim. Ntsdede kasilma olmadi sukur. Ama dr alttan bakinca bnm rahmim yumusakmis cok ayakta kaldiginda risktesin dedi haftaya yine rapor verecek ve 32.de calisamaz raporu veremem dedi. Erken dogum riskin var calisirsan dedi. Izinlerimi dogum sonrasi kullanmak istiyordum nasip degilmis.
Öncelikle geçmiş olsun canım. Erken doğum riskin olup çalışamaz raporunu nasıl veremiyor anlamadım, bu neyin mantığı?

plt degerinde dusus yasayip sonra yukselen varmi

Benim dusuk degildi 160larda mi me o civarlardaydi 3 gun sonra tekrar kan tahlili yaptirdigimda 490lara cikmisti ama.doktor hic ustunde durmadi ben de sormadim ama baya aklima takilmisti birden o kdar yukselmesi normal mi diye. Hemsire bi arkadasim enfeksiyon varsa yukselebilir dedi

Benim dusuk degildi 160larda mi me o civarlardaydi 3 gun sonra tekrar kan tahlili yaptirdigimda 490lara cikmisti ama.doktor hic ustunde durmadi ben de sormadim ama baya aklima takilmisti birden o kdar yukselmesi normal mi diye. Hemsire bi arkadasim enfeksiyon varsa yukselebilir dedi
baya yukselmis sinir 400 du sanirim bir daha yaptirmadinmi test

Öncelikle geçmiş olsun canım. Erken doğum riskin olup çalışamaz raporunu nasıl veremiyor anlamadım, bu neyin mantığı?
Canım arkadaş yanlış yazmış galiba, çünkü sonraki cümlede izinlerimi doğumdan sonra kullanmak istiyordum nasip değilmiş demiş.
Bu arada gerçekten çalışan anneler için bu izinler çok sıkıntı :( izin aktarsmazsan bebek 2 aylıkken işe başlamak zorundasın malesef :((

Öyle olunca kasılma denmiyor mu. Benim de çoğunluk sağ taraf bazen sol taraf oluyor. Sağ olduğunda greyfurt kadar, sol olduğunda mandalina kadar şişiyor. Sanırım sağdaki sırtı bebişimin

Akşamları hıçkırıyor genelde. İyi bişeymiş diyor eylül anneleri.
Hickirdigini nereden anliyorsunuz??

IMG_2768.webp
Günaydın kızlar:emir_bebek:

Aynen bide baska herhangi bi sikintim yok tansiyon gorme bozuklugu siskinlik vs. O yuzden ustunde durmadim bnde. Sen neden sordun dusuk mu senin
ya aslinda 182 ama daha onceki tahlillere gore dusmus acaba boyle dususemi gecicek yoksa yukselebilen de birseymi merak ettim dogum zamani etkiliyormus cunku dogum seklinide

ya aslinda 182 ama daha onceki tahlillere gore dusmus acaba boyle dususemi gecicek yoksa yukselebilen de birseymi merak ettim dogum zamani etkiliyormus cunku dogum seklinide

Bence normal bi durumdur internette felan bu konuda hic net seyler yazmiyo hatta cok korkutucu sacma sapan seyler yaziyo:) ama bence degisebilen bi deger benim de onceki tahlillerde hep 150 160li degerlerde ama birden firlamasi tuhaf. Bi sonraki tahlillerle karsilastiririz artik

Gunaydin canim kusura bakma ben yanlis yazmisim kafa gitmis uzuntuden calisabilir raporunu vermiycek 36ya kadar calissaydim 1 ay aktarabiliyordumda

Öğretmen olmamın avantajını yaşıyorum 32. Haftada çalışabilir raporu alıcam inşallah okul zaten tatil eylülde bi hafta seminere katılıp sonra izne ayrılıcam nasipse..:dua:

Back
X