2017 EKİM Anne adayları

Babylicious canim ben de gecen gun aksam dogum yapmak zorunda kaldim tansiyonum 19lara cikti vucudum inanilmaz odem oldu o yuzden dr beklemedi daha fazla bebegim 960 gr civari dogdu kuvezde simdi
Sen nasil oldun dogumdan sonra ben hala odemimi atamadim ve ara ara tansiyonum cikiyor

o 5520 diyen arkadaş 4 ay almadığı maaşı toplu alıosun izin bitiminde havadan gelen para diil ysni odur bende özeldeyim saçma bi düzen tam parsya ihtiyscın olduğu zaman doğum yapıosun maaş yok izin bi4ince sgk ödüomuş

Allah yardımcınız olsunn bebeklerinize bir an önce sağlıkka kavuşun inşallah bebişin durumu nasl ciğer geliştirici yapılmışmıydı herhangi bi problemi yok dimi

Yapilmisti canim alahtan iyi simdi cok sukur belli bi mudden kuvozde kalacak toparlanana kadr
kilo alıp kendini toparlamasını bekliyolarmış ciğer geliştirici çok önemliymiş bana da vuruldu 2 doz bebek erken doğsa bile solunum sıkıntısı çekmiyomuş en azından Allah sağlıkla kavuştursun sizi

Kasılma karnının bir anda her yerinin taş gibi olması oluyor. bir yerde toplanıyorsa o bebeğin hareketleridir. telaş yapmaya gerek yok. Beni çok kasılmam olmuştu 5 dk da bire kadar düşmüştü. çok şükür şimdi hiç bişey yok.

Geçmiş olsun canım. Allah sanada bebeğinede şifalar versin. İnşallah daha iyisinizdir.

Çok teşekkür ederim şimdi daha iyi anladım kasılma farkını :)

Çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede toparlarsınız.
Ödemi hemen atamazsın cnm.bir iki haftayı bulur.

amin canim insallah

Geçmiş olsun canım. Allah sanada bebeğinede şifalar versin. İnşallah daha iyisinizdir.
iyilesmeye calisiyorum canim saolasin

Canım rabbim bı an önce sağ sağlim evladına kavuştursun zorlu bir süreç umarım en kısa sürede atlatirsiniz

Tez zamanda birbirinize kavuşun da güle güle büyütün bebeğinizi, çok geçmiş olsun

Cok gecmis olsun canim. Rabbim bian once toparlanmanizi ve bebeginize kavusmanizi nasip etsin.

Canım çok geçmiş olsun, bebeğinde biran önce toparlanır inş. Rabbim şifa versin, sağlıkla kavuşun inş

Gecmiş olsun canım. Gözünüz aydın Allah şifa versin inşallah kolay toparlanırsınız.

Cok gecmis olsun insallah bebek de sen de en kisa sürede toparlanirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…