- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #24.781
Hangi antibiyotiği kullandın? Idrar enfeksiyonu mu?
o 5520 diyen arkadaş 4 ay almadığı maaşı toplu alıosun izin bitiminde havadan gelen para diil ysni odur bende özeldeyim saçma bi düzen tam parsya ihtiyscın olduğu zaman doğum yapıosun maaş yok izin bi4ince sgk ödüomuşBen ikiz anneleri grubundayım orda benim gibi 1 çocuğu olan ve sonrada ikiz olan öğretmene 1000 yatmış. Diğer arkadaşa 5520, biri 260 süt parası aldım demiş. Neye göre bilmiyorum ama. Ben kızımda 2012 de 150mi ne sadece doğum parası almıştım.
Hiç bilmiyorum canım sgk kendi yatırmış. Ama o özelde çalışıyormuş. Biz maaş aldığımız için bence bize vermezler.
Allah yardımcınız olsunn bebeklerinize bir an önce sağlıkka kavuşun inşallah bebişin durumu nasl ciğer geliştirici yapılmışmıydı herhangi bi problemi yok dimiBabylicious canim ben de gecen gun aksam dogum yapmak zorunda kaldim tansiyonum 19lara cikti vucudum inanilmaz odem oldu o yuzden dr beklemedi daha fazla bebegim 960 gr civari dogdu kuvezde simdi
Sen nasil oldun dogumdan sonra ben hala odemimi atamadim ve ara ara tansiyonum cikiyor
Yapilmisti canim alahtan iyi simdi cok sukur belli bi mudden kuvozde kalacak toparlanana kadrAllah yardımcınız olsunn bebeklerinize bir an önce sağlıkka kavuşun inşallah bebişin durumu nasl ciğer geliştirici yapılmışmıydı herhangi bi problemi yok dimi
kilo alıp kendini toparlamasını bekliyolarmış ciğer geliştirici çok önemliymiş bana da vuruldu 2 doz bebek erken doğsa bile solunum sıkıntısı çekmiyomuş en azından Allah sağlıkla kavuştursun siziYapilmisti canim alahtan iyi simdi cok sukur belli bi mudden kuvozde kalacak toparlanana kadr
Kasılma karnının bir anda her yerinin taş gibi olması oluyor. bir yerde toplanıyorsa o bebeğin hareketleridir. telaş yapmaya gerek yok. Beni çok kasılmam olmuştu 5 dk da bire kadar düşmüştü. çok şükür şimdi hiç bişey yok.Slm kızlar bilginize ihtiyacım var
Kasılma denilen sanırım bebeğin kendini toplaması anladığım kadarıyla bunun sık sık olması
Bugün bu durumu çok yaşadım ve hala yaşıyorum yalnız bu toplanma tam mideme yakın yerde yine de kasılma olarak tanımlanır mı yoksa kasıklara yakın yerlerde olursa mı kasılma diyoruz
Geçmiş olsun canım. Allah sanada bebeğinede şifalar versin. İnşallah daha iyisinizdir.Babylicious canim ben de gecen gun aksam dogum yapmak zorunda kaldim tansiyonum 19lara cikti vucudum inanilmaz odem oldu o yuzden dr beklemedi daha fazla bebegim 960 gr civari dogdu kuvezde simdi
Sen nasil oldun dogumdan sonra ben hala odemimi atamadim ve ara ara tansiyonum cikiyor
Çok teşekkür ederim şimdi daha iyi anladım kasılma farkını :)Kasılma karnının bir anda her yerinin taş gibi olması oluyor. bir yerde toplanıyorsa o bebeğin hareketleridir. telaş yapmaya gerek yok. Beni çok kasılmam olmuştu 5 dk da bire kadar düşmüştü. çok şükür şimdi hiç bişey yok.
Çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede toparlarsınız.Babylicious canim ben de gecen gun aksam dogum yapmak zorunda kaldim tansiyonum 19lara cikti vucudum inanilmaz odem oldu o yuzden dr beklemedi daha fazla bebegim 960 gr civari dogdu kuvezde simdi
amin canim insallahkilo alıp kendini toparlamasını bekliyolarmış ciğer geliştirici çok önemliymiş bana da vuruldu 2 doz bebek erken doğsa bile solunum sıkıntısı çekmiyomuş en azından Allah sağlıkla kavuştursun sizi
iyilesmeye calisiyorum canim saolasinGeçmiş olsun canım. Allah sanada bebeğinede şifalar versin. İnşallah daha iyisinizdir.
Canım rabbim bı an önce sağ sağlim evladına kavuştursun zorlu bir süreç umarım en kısa sürede atlatirsinizBabylicious canim ben de gecen gun aksam dogum yapmak zorunda kaldim tansiyonum 19lara cikti vucudum inanilmaz odem oldu o yuzden dr beklemedi daha fazla bebegim 960 gr civari dogdu kuvezde simdi
Babylicious canim ben de gecen gun aksam dogum yapmak zorunda kaldim tansiyonum 19lara cikti vucudum inanilmaz odem oldu o yuzden dr beklemedi daha fazla bebegim 960 gr civari dogdu kuvezde simdi
Cok gecmis olsun canim. Rabbim bian once toparlanmanizi ve bebeginize kavusmanizi nasip etsin.Babylicious canim ben de gecen gun aksam dogum yapmak zorunda kaldim tansiyonum 19lara cikti vucudum inanilmaz odem oldu o yuzden dr beklemedi daha fazla bebegim 960 gr civari dogdu kuvezde simdi
Canım çok geçmiş olsun, bebeğinde biran önce toparlanır inş. Rabbim şifa versin, sağlıkla kavuşun inşBabylicious canim ben de gecen gun aksam dogum yapmak zorunda kaldim tansiyonum 19lara cikti vucudum inanilmaz odem oldu o yuzden dr beklemedi daha fazla bebegim 960 gr civari dogdu kuvezde simdi
Babylicious canim ben de gecen gun aksam dogum yapmak zorunda kaldim tansiyonum 19lara cikti vucudum inanilmaz odem oldu o yuzden dr beklemedi daha fazla bebegim 960 gr civari dogdu kuvezde simdi
Sagol canim azcik daha toparlandim, geniz akıntısı daha fazla...augmentin verdiBalla zencefil karıştırıp ye. Bana çok iyi geldi. Boğazlarım geçti. Sadece sol burunda hafif sinüzit var.
Yok canım dişimle alakalı değilmiş. Sinüsler o kadar dolmuş ki ağrısı dişe vurmuş.bnm diş etim yara olmuştu dişçi tuzlu suyla gargara yap gğnde 3 4 ksre dedi ii geldi gerçekten bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?