- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #24.701
Neye uğradığımi bilmiyorum ck aşırı sıcak hc bisi yapmıyorum akşama kadr sıcaktan mayisiyomCumartesi gidecem inş kontrole gidince tahlil ister değil mi on gün olmadan gidecem de , buralar yanıyor günde kaç litre su içiyorum bilmiyorum canım valla ,uyku düzenin kalmadı sıcak ayrı uyku ayrı hayırlısıyla kavuşaydık yavrularımıza
ben bebek nasıl duruo diye pozisyonunu sorcaktım unutmuşum kasılmalar artarsa hemen gel dedi nst fln çektirmedi bana sana ne dicek bakalımBen akşamları gidiyorum canım, eşim işten gelince 9-10 gibi, hem daha sakin oluyor bakalım akşamı sabırsızlıkla bekliyorum oğlusum nasıl merak ediyorum
Ablam kız yeğenimde hep zeytinyağı sürerdi, ara ara pişik kremi.bende pişik başlangıcı olursa sürerim diyorum ama normalde ne sürerim onu bilemedim zeytinyağıyla bu iş yürür mü acaba
Ya ebebekte indirime giren sampuanlar diger alis veris sitelerinde daha uyugun :)Ablam kız yeğenimde hep zeytinyağı sürerdi, ara ara pişik kremi.
pişik olduğunu hatırlamam. Biz de deneyip görücez
Nasil oluyor benm de sanki bugun oldu...Kızlar Bebeğiniz hickiriyor mu
Benim oğlum bazen günde iki kere hickiriyor en az 2 3 dk sürüyor
Benimkide öyle sağa doğru sivri :)Kizlar karni yamuk olan var mı? Benimki arada acayip komik sekilde duruyor :) sagli sollu değişik bir şey oluyor ...
Benimde sağa dogru, acaba ne yapiyor bu sapsikler :) duz yatiyorum duzeliyor bu seferde tekmeliyor :)Benimkide öyle sağa doğru sivri :)
Burda kokularına internetten yorumlara baktım, ama Almanya'dan 3te1 fiyatına gelecek. Teyzesinin stajı bebişe de yarayacakpenaten e bebeklere de gelmiş gördüm vardı
Öyle olunca kasılma denmiyor mu. Benim de çoğunluk sağ taraf bazen sol taraf oluyor. Sağ olduğunda greyfurt kadar, sol olduğunda mandalina kadar şişiyor. Sanırım sağdaki sırtı bebişiminKizlar karni yamuk olan var mı? Benimki arada acayip komik sekilde duruyor :) sagli sollu değişik bir şey oluyor ...
Akşamları hıçkırıyor genelde. İyi bişeymiş diyor eylül anneleri.Kızlar Bebeğiniz hickiriyor mu
Benim oğlum bazen günde iki kere hickiriyor en az 2 3 dk sürüyor
Nasil oluyor benm de sanki bugun oldu...
Akşamları hıçkırıyor genelde. İyi bişeymiş diyor eylül anneleri.
Kalp atışı gibi pit pit ediyor uzun süre
Evet faydali diyorlar bende günde iki ya da üç kez oluyor. Sağlıkla gelsin inşallah bebislerimiz :))
1560 gr olmuş 30+5 bugün normal gidiyo ilerde diil geride diil amaGözün aydın canm bisi yokmuş şükürzafrina89 . Gelişimi nasilmis kac gram olmuş?
amin inşallah ya hepimiz vaktinde sağlıkla kucaklayalımBurda kokularına internetten yorumlara baktım, ama Almanya'dan 3te1 fiyatına gelecek. Teyzesinin stajı bebişe de yarayacak
Geçmiş olsun canımzafrina89 sıkıntının devam etmemesine sevindim inşallah bu şekilde devam eder
iyi iyi sevindim bende izinleri doğum sonrası kullanmak istiyodum ama kısmet haftaya duruma göre karar verilcek çalışıp çalışamayacağıma 3.2 cm çıktı benim rahim ağzı da inşallah sağlıkla vaktinde kucaklarız yavrularımızı :)Merhaba herkese. Bugun kontrolumde 3.1 cm cikti degerim. Ntsdede kasilma olmadi sukur. Ama dr alttan bakinca bnm rahmim yumusakmis cok ayakta kaldiginda risktesin dedi haftaya yine rapor verecek ve 32.de calisamaz raporu veremem dedi. Erken dogum riskin var calisirsan dedi. Izinlerimi dogum sonrasi kullanmak istiyordum nasip degilmis.
Maşallah canm bnde pazartesi gittim bnmkide tam gününde gidiyo 30+2 idim 1518 gram çıkmıştı ayni gelişimleri snlede son adetimiz aynıydı ya:)1560 gr olmuş 30+5 bugün normal gidiyo ilerde diil geride diil ama
evet :) benimkinin kafası hep küçük çıkıo doktor anne babanın kafası küçük normal dedi belki kolay doğar ne dersin :)Maşallah canm bnde pazartesi gittim bnmkide tam gününde gidiyo 30+2 idim 1518 gram çıkmıştı ayni gelişimleri snlede son adetimiz aynıydı ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?