- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #24.721
Evet öyle derler kafa küçük olunca doğum kolay oluyo faln diye :) . Bizimde kafa büyük :) nerdeyse 1 hafta önde gidiyor kafamızevet :) benimkinin kafası hep küçük çıkıo doktor anne babanın kafası küçük normal dedi belki kolay doğar ne dersin :)
Öncelikle geçmiş olsun canım. Erken doğum riskin olup çalışamaz raporunu nasıl veremiyor anlamadım, bu neyin mantığı?Merhaba herkese. Bugun kontrolumde 3.1 cm cikti degerim. Ntsdede kasilma olmadi sukur. Ama dr alttan bakinca bnm rahmim yumusakmis cok ayakta kaldiginda risktesin dedi haftaya yine rapor verecek ve 32.de calisamaz raporu veremem dedi. Erken dogum riskin var calisirsan dedi. Izinlerimi dogum sonrasi kullanmak istiyordum nasip degilmis.
plt degerinde dusus yasayip sonra yukselen varmi
baya yukselmis sinir 400 du sanirim bir daha yaptirmadinmi testBenim dusuk degildi 160larda mi me o civarlardaydi 3 gun sonra tekrar kan tahlili yaptirdigimda 490lara cikmisti ama.doktor hic ustunde durmadi ben de sormadim ama baya aklima takilmisti birden o kdar yukselmesi normal mi diye. Hemsire bi arkadasim enfeksiyon varsa yukselebilir dedi
baya yukselmis sinir 400 du sanirim bir daha yaptirmadinmi test
olabilir uc gunde bir yenilermis kendini doktor birsey demediyse vardir bildigi zatenYok yaptirmadim zaten enfeksiyon vardı ondan yukselmistir heralde diye dusundum
olabilir uc gunde bir yenilermis kendini doktor birsey demediyse vardir bildigi zaten
Canım arkadaş yanlış yazmış galiba, çünkü sonraki cümlede izinlerimi doğumdan sonra kullanmak istiyordum nasip değilmiş demiş.Öncelikle geçmiş olsun canım. Erken doğum riskin olup çalışamaz raporunu nasıl veremiyor anlamadım, bu neyin mantığı?
Hickirdigini nereden anliyorsunuz??Öyle olunca kasılma denmiyor mu. Benim de çoğunluk sağ taraf bazen sol taraf oluyor. Sağ olduğunda greyfurt kadar, sol olduğunda mandalina kadar şişiyor. Sanırım sağdaki sırtı bebişimin
Akşamları hıçkırıyor genelde. İyi bişeymiş diyor eylül anneleri.
Gunaydin canim kusura bakma ben yanlis yazmisim kafa gitmis uzuntuden calisabilir raporunu vermiycek 36ya kadar calissaydim 1 ay aktarabiliyordumdaÖncelikle geçmiş olsun canım. Erken doğum riskin olup çalışamaz raporunu nasıl veremiyor anlamadım, bu neyin mantığı?
ya aslinda 182 ama daha onceki tahlillere gore dusmus acaba boyle dususemi gecicek yoksa yukselebilen de birseymi merak ettim dogum zamani etkiliyormus cunku dogum seklinideAynen bide baska herhangi bi sikintim yok tansiyon gorme bozuklugu siskinlik vs. O yuzden ustunde durmadim bnde. Sen neden sordun dusuk mu senin
ya aslinda 182 ama daha onceki tahlillere gore dusmus acaba boyle dususemi gecicek yoksa yukselebilen de birseymi merak ettim dogum zamani etkiliyormus cunku dogum seklinide
Gunaydin canim kusura bakma ben yanlis yazmisim kafa gitmis uzuntuden calisabilir raporunu vermiycek 36ya kadar calissaydim 1 ay aktarabiliyordumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?