• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Öğretmen olmamın avantajını yaşıyorum 32. Haftada çalışabilir raporu alıcam inşallah okul zaten tatil eylülde bi hafta seminere katılıp sonra izne ayrılıcam nasipse..:dua:
Canm muhtemel dogum tarihimiz aynı.ben de ögretmenim.gecen milli egitimle görüştüm.bizim 32.hafta 16 agustosa denk geliyo ve 5 eylüle kadar olan süre maalesef yanıyo aktaramıyorz.milli egitimdeki personel yasalara göre bu sekilde ama uygulamada idareciler farklı uyguluyor dedi.bazıları izni aktarıyo bazıları aktarmıyo dedi.yine de çalışabilir raporu alacam bi kısmı yanıyo bi kısmı kalıyor.bir de seminere bile gidebilsem iki hafta da ordan aktarrm.en azndan 1.dönemi rahat kapatrm

tokluk sekerim 49 cıktı dun olcturmustum hicde belirti yoktu kendimdeydim bu kdr dusmus olmasına ragmen hatalımı anlamadım saglık ocagındaki doktor sıksık atıstır tatlı biseyler at agzına meyve veya kuruyemis ye dedi 50 likyuklemem 145 cıkmıstı bide uc aylık sekerimde iyi nasıl karısık is bunlar ya

Canım arkadaş yanlış yazmış galiba, çünkü sonraki cümlede izinlerimi doğumdan sonra kullanmak istiyordum nasip değilmiş demiş.
Bu arada gerçekten çalışan anneler için bu izinler çok sıkıntı :KK43: izin aktarsmazsan bebek 2 aylıkken işe başlamak zorundasın malesef :KK43:(

Gunaydin canim kusura bakma ben yanlis yazmisim kafa gitmis uzuntuden calisabilir raporunu vermiycek 36ya kadar calissaydim 1 ay aktarabiliyordumda

Akşam akşam boşuna bilendim dr a desenize :KK48:
Hayırlısı olsun canım, kısmette önceden kullanmak varmış demek ki. Bebiş sağlıklı olsun doğumdan sonra bir hal çaresine bakarsın inşallah

Öğretmen olmamın avantajını yaşıyorum 32. Haftada çalışabilir raporu alıcam inşallah okul zaten tatil eylülde bi hafta seminere katılıp sonra izne ayrılıcam nasipse..:dua:
Canim benim bildigim ogretmenlikte yaz tatili oldugu icin rapor verilmiyomus sanirim. Sen bi arastir durumu. Ama kesinlikle ogretmen olusunun avantaji var benm gibi olmazsin yani calisma nedeniyle erken dogum riski gibi. Zaten insallahda kimse olmasin zor bi surecmis

Çalışan anneler bişe sorucam çok araştırdım da tam sonucuna ulaşamaddım devlet doğum parası veriyor mu? Süt parasını her türlü veriyor onu bılıyorum da bide çalışan annelere doğum parası veriyormuş diye okudum duydum netleştiremedim bilginiz var mı ne yapılması gerekıyor bundan yararlanmak için

Çalışan anneler bişe sorucam çok araştırdım da tam sonucuna ulaşamaddım devlet doğum parası veriyor mu? Süt parasını her türlü veriyor onu bılıyorum da bide çalışan annelere doğum parası veriyormuş diye okudum duydum netleştiremedim bilginiz var mı ne yapılması gerekıyor bundan yararlanmak için
Canım mesela bana 1000 tl alırsın diyorlar. 1 kız var nirde ikiz olduğu için 1000 yatıyormuş. Ama bende süt parası yok diye biliyorum. Sadece 1000 alırsın dediler

Canım mesela bana 1000 tl alırsın diyorlar. 1 kız var nirde ikiz olduğu için 1000 yatıyormuş. Ama bende süt parası yok diye biliyorum. Sadece 1000 alırsın dediler
Dogum parasi olarak bilmiyorum. Ama bizim isyerinde dogum izninde oldugumuz 4 ay maas almadigimiz donemdeki parayi sgk rapor bitiminde toplu veriyor benim alabilecegim tek para o

Dogum parasi olarak bilmiyorum. Ama bizim isyerinde dogum izninde oldugumuz 4 ay maas almadigimiz donemdeki parayi sgk rapor bitiminde toplu veriyor benim alabilecegim tek para o
Onu bilmiyorum biz izindede maaş aldığımız için. Ama devlet o parayı veriyor. İlk çocukta 200, ikincide 400, 3.de 600. Hastane otomatikte yollayabiliyomuş raporu. Hastaneden çıkarken sorarsın.

Onu bilmiyorum biz izindede maaş aldığımız için. Ama devlet o parayı veriyor. İlk çocukta 200, ikincide 400, 3.de 600. Hastane otomatikte yollayabiliyomuş raporu. Hastaneden çıkarken sorarsın.
Evet hastane raporu gönderiyormuş ama merak ettim çok karışık yazmışlar sayfada bazıları 3000 civarı fılan alınabiliyor dedi bende çok araştırdım net sonuca ulaşamıyorum

Kizlar geniz akintim vardi baya ilerledi doktor antibiyotik verdi :KK43:
Geçmiş olsun canım. Benim de gribim hafiflemişti ama dün sol yanağım ve dişimde çok fena ağrı vardı. Ne ağzımı açabiliyordum ne de sol dişimle çigneyebiliyordum. Hep sola yatıyordum. Grip devam ederken de aynı. Bu gece sağa yattım ve ağrı kalmadı. Yine de dr gittim. Antibiyotik vermedi ama otrivine sprey verdi. Ama merak etme ben 2. Ayda da grip olmuştum ve antibiyotik kullandım mecburen. O zaman benim de geniz akıntım vardı. Verdiği antibiyotik hamilelerin kullanabileceği türdendir ama endişelenme o yüzden. Ne verdi?

Back
X